kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Luovat osaajat alumnitapaamisessa
4.5.2016 8:00

Luovat osaajat alumnitapaamisessa

Restonomien ja tradenomien yhteinen alumni-ilta Torniossa 20.4.


Lapin alueen restonomi- ja tradenomialumnit kokoontuivat ensimmäistä kertaa yhdessä viettämään iltaa ja keskustelemaan alan yhteisistä kuulumisista Tornioon 20.4.

Alumnitapahtuman teema oli tulevaisuuden luovat osaajat. Yhteisellä alumnitapaamisella haluttiin lisätä verkostoitumista ja herättää keskustelua digitaalisesta muutoksesta

Tapahtuman alustuspuheenvuoron piti alumni Tuomo Lindholm digitaalisesta muutoksesta. Kirsi Mikkola Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:stä pohti digitalisoitumisen aikakautta. Julius Öförsagd on muotoilija, tuottaja, näyttelijä, poliitikko, hallitustyöskentelijä sekä elämysjohtaja, joka kertoi unelmista, tarinoista ja asiakaskokokemuksista.

Lisäksi tilaisuuteen kuului vapaamuotoisempia keskusteluhetkiä alumnien kesken.

Syksyllä on suunnitteilla yhteinen tradenomien ja restonomien alumnitapaaminen Rovaniemellä, tavoitteena yhä laajempi alan asiantuntijoiden hyödyntäminen niin koulutuksen kehittämisessä kuin yhteistyöverkostojen rakentamisessa. Myös alumneilla halutaan tarjota enemmän vaihtoehtoja nähdä ja vaihtaa kuulumisia, erilaisten tapaamisten muodossa.

Lisätietoja:

MTI: Minna Sipponen, minna.sipponensähköposti.jpg
Kaupan ja kulttuurin osaamisala: Katja Mattila, katja.mattilasähköposti.jpg

Teksti ja kuvat: Minna SipponenAlumni_Tornio_20_4_kuva2_web.jpg

Miia Angeria, Katri Kallunki ja Kristiina Hintikka-KukkolaAlumni_Tornio_20_4_kuva1_web.jpg

Julius Oförsagd