Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK

HAKIJALLE

 

Pernu ja Pesonen.jpg
Otsikko
Otsikko 1

Tekstiä lisää

Lisätään vielä tekstä

Otsikko 2
Tekstiä
Otsikko 3
Tekstiä
Tutkinto on avain - se taskussa on hyvä lähteä ottamaan oma paikka työelämässä. Ammattikorkeakoulusta valmistuu asiantuntijoita työelämän kehittämistehtäviin.

AVOIN AMK

Kiinnostaako ammattiosaamisesi laajentaminen, tie tutkintoon vai haluatko pitää mielesi virkeänä uusien asioiden äärellä?

Avoin ammattikorkeakouluopetus on Lapin ammattikorkeakoulun opetussuunnitelman mukaisia opintoja. Tarjolla on sekä ammattikorkeakoulu- että ylempään ammattikorkeakoulututkintoon kuuluvia opintoja.

AVOIMEN AMKIN SIVULLE
OPISKELIJAKSI LAPIN AMKIIN

Tutkinto on avain - se taskussa on hyvä lähteä ottamaan oma paikka työelämässä. Ammattikorkeakoulusta valmistuu asiantuntijoita työelämän kehittämistehtäviin.

Ammattikorkeakoulu on kiinni elämässä. Opiskelu on yhteisöllistä ja yhteistoiminnallista. Opiskelijat, opettajat ja työelämä rakentavat yhdessä tietoa ja ymmärrystä. Lue lisää opetusta ja oppimista ohjaavasta näkemyksestämme.

Päiväopinnoissa osallistut opetukseen paikan päällä lähestulkoon päivittäin. Monimuoto-opiskelu sen sijaan onnistuu työn ohessa ja asuinpaikasta riippumatta. Monimuoto-opinnoissa hyödynnetään laajasti verkko- ja etäopiskelun nykyaikaisimpia mahdollisuuksia.  Myös nuoret voivat hakeutua monimuoto-opintoihin.

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot (YAMK) ovat joustava tapa opiskella master-tason tutkinto. Ne on tarkoitettu jo työelämässä oleville korkeakoulututkinnon suorittaneille.

NÄIN VALITSET HAKUKOHTEEN
kaaviokuva
HANKITTU OSAAMINEN (HOT)

Hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnistaminen (HOT)

Lapin AMKin opiskelijana sinulla on mahdollisuus hakea hankitun osaamisen tunnustamista osaksi tutkintoa (HOT).

Hankkimaasi osaamista verrataan koulutuksesi opetussuunnitelman osaamistavoitteisiin.

Kokoa jo ennen opintoja valmiiksi koulutuksessa, työelämässä, harrastuksissa, luottamustoiminnassa tai muualla hankkimaasi osaamista. Kun aloitat opiskelusi, voit hakea osaamisen tunnustamista HOT-menettelyssä.
HAKUOPPAAT
Hakijan opas 2019:
 

 

YAMK hakuopas 2019:
 
KOULUTUSNEUVONTA

Lappilaisille tarkoitettuun Lapin koulutusneuvontaan  voi lähettää nimettömänä kysymyksen koulutukseen tai urasuunnitteluun liittyen.


Lapin koulutusneuvonnassa opastaa Rovaniemen Ohjaamon lisäksi eri lappilaisten koulutusorganisaatioiden ohjaajarinki ja TE-palvelut. Lapin AMKin neuvojat ovat avoimen AMKin koordinaattori Niina Riihiniemi ja lehtori, opinto-ohjaaja Päivi Saari.
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK