Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Tutkimus ja kehitys
logo_banneri.jpg

DIGIASSARI-hanke 2018-2020

Digiassari-hanke on Lapin ammattikorkeakoulun toteuttama ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittama hanke vuosille 2018-2020. Hankkeen tavoitteena on kehittää ja pilotoida digiosaamisen täydennyskoulutusta korkeakoulutetuille työnhakijoille Lapissa. Ensimmäinen Digiassari-valmennus on työn alla ja käynnistyy helmikuussa. Haku valmennukseen avautuu näille sivuille tammikuussa 2019. Valmennus on tarkoitettu kaikille yli 25-vuotiaille korkeakouluteille työnhakijoille, jotka ovat oikeutettuja suorittamaan omaehtoisia opintoja työttömyystuella.

Hankkeessa kehitetään ja pilotoidaan digiosaamisen täydennyskoulutusta korkeakoulutetuille työnhakijoille Lapissa. 

kansikuva.jpg

Digiassari-valmennuksia kehitetään jatkuvan arvioinnin avulla keräämällä systemaattisesti arviointitietoa ja palautetta eri osapuolilta, jotka osallistuvat valmennukseen ja sen kehittämiseen. Valmennusten antia, kokemuksia ja tuloksia levitetään luomalla monimediaista materiaalia, joka havainnollistaa digiosaamista niin työntekijän, työnantajan kuin organisaation kehittämisen näkökulmasta.

logo_banneri.jpg
Yhteystiedot

Projektipäällikkö Marjo Jussila 

etunimi.sukunimiLapin AMK sähköposti harmaa

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK