kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

VASAMA

Poronlihan tuotannon ja myynnin digitiedon kehittäminen

vasamalogot.PNG

Vasama-hanke selvittää poronhoidon työmenetelmiä ja niissä olevia ongelmakohtia yhteistyössä porotalouselinkeinon edustajien kanssa. Hankkeessa kehitetään porotöitä helpottavia ja resursseja säästäviä ratkaisuja, jotka perustuvat uuteen tutkimustietoon ja teknologiaan. Kehitettävät menetelmät tulevat helpottamaan työvaiheita porotalouselinkeinossa maastotöistä poronlihan pienjalostukseen ja suoramyyntiin. Hanke toteutetaan aikavälillä 1.6.2022-31.10.2023 Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tuella.

Tälle sivustolle on koottu tietoa hankkeen tulevista tapahtumista ja tuotetusta materiaalista. Hankkeen tapahtumiin ovat tervetulleista kaikki asiasta kiinnostuneet, erityisesti poronhoitajat, poronlihan pienjalostajat ja suoramyyjät.
Markkinointivalmennukset

Hankkeen yhtenä tavoitteena on innostaa tuottajia suoramyyntiprosessin tiedonhallinnan digitalisointiin sekä tehostaa poronlihan myyntiä ja markkinointia. Järjestämme hankkeessa näihin teemoihin liittyen markkinointivalmennuksia.

Mitä haluaisit kuulla poronlihan myyntiin ja markkinointiin liittyen? Lähetä kysymyksesi sähköpostitse sarai-natalia.kela@lapinamk.fi, ja pyrimme järjestämään aiheesta webinaarimuotoisen koulutuksen.

Voit myös koota porukan, jolle tulemme hankkeen toimesta paikan päälle pitämään koulutuksen haluamastanne myynnin ja markkinoinnin teemasta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja hankkeesta, sen tuloksista ja tulosten hyödyntämisestä


Kirsi Muuttoranta, projektipäällikkö 
040 669 2200, kirsi.muuttoranta@lapinamk.fi

Sarai-Natalia Kela, asiantuntija
040 514 0798, sarai-natalia.kela@lapinamk.fi

Mikko Pajula, FrostBit
044 478 0223, mikko.pajula@lapinamk.fi

Aarre Jortikka, Paliskuntain yhdistys
040 484 5683, aarre.jortikka@paliskunnat.fi