kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

logo_banneri.png


LAPIN INNOVAATIOASSISTENTTI 2018 (KEVÄT) - HAKUINFO

Lapin innovaatioassistentti -valmennuskokonaisuuden tiedot:

Valmennuksen osiot: Hakijasta tekijäksi -valmennus ja Innoassari-valmennus
Valmennuksen laajuus: 5 op (EQF6) + 15 op (EQF7)
Hakijasta tekijäksi -valmennus: 5.2.–2.3.2018 (työnhakutaidot ja valmennuspaikan etsiminen)
Innoassari-valmennus: 5.3.–25.5.2018 (koulutus- ja työskentelyjakso)
Paikkakunta: Lapin alue
Valmennuksen järjestäjä: Lapin ammattikorkeakoulu (yhteistyössä Lapin yliopiston kanssa)
Hakuaika: 8.1.–28.1.2018 (Hakulomake)

Hakijasta tekijäksi -valmennus (1 kk) auttaa oman osaamisen tunnistamisessa
ja sen markkinoimisessa työnhaussa.

Innoassari-valmennus (3 kk) antaa osallistujalle eväitä ja innovaatio-osaamista
yrityksen kehittämistoiminnan toteuttamiseen.

Valmennukseen hakeminen

Hakija hakee ensisijaisesti Hakijasta tekijäksi -valmennukseen, jonka aikana osallistuja kehittää työnhakutaitojaan ja etsii itselleen sopivan työskentelypaikan, jossa voi toteuttaa Innoassari-valmennuksen.

Lapin innovaatioassistentti -valmennuskokonaisuuteen voi hakea vähintään 25-vuotias lappilainen, korkeakoulutettu työnhakija. Innoassari-valmennus on 15 opintopisteen laajuinen täydennyskoulutus, joka sisältää koulutusosion (5 op) sekä kehittämistehtävän toteutuksen yrityksessä ja sen raportoinnin (10 op).

Innoassari-valmennukseen pääsevät mukaan kaikki osallistujat, jotka ovat löytäneet itselleen Hakijasta tekijäksi -valmennuksen aikana yrityksen, jossa toteuttaa yhdessä sovittu kehittämistehtävä. Jos hakijalla on jo ennalta tiedossaan sopiva työpaikka, voi hän osallistua suoraan Innoassari-valmennukseen ilmoittautumalla puhelimitse projektipäällikkö Marjo Jussilalle 2.3.2018 mennessä.

Valmennus on laajuudeltaan päätoimista opiskelua ja täyttää ehdot omaehtoiseen opiskeluun työttömyystuella. Lisää tietoa omaehtoisesta opiskelusta työttömyystuella TE-palveluista. Työskentelyjaksolla työskennellään yrityksessä kehittämistehtävissä, ja koulutusjakso järjestetään työskentelyjakson ohella (1 pv / vko).
Vuoden 2018 kevään valmennuksen
hakuaika on 8.1.–28.1.
 
Hae mukaan täyttämällä hakulomake
Hakulomakkeen ensimmäisessä osassa annat perustiedot valmennukseen osallistumista varten. Näiden tietojen perusteella TE-palvelut tarkistaa hakukelpoisuuden. HUOM! Sinun ei tarvitse olla TE-palveluihin yhteydessä vielä hakuvaiheessa.

Hakulomakkeen toisessa osassa haet Hakijasta tekijäksi- ja/tai Innoassari-valmennukseen.

Hakulomakkeella kysytään hakijan perustietojen lisäksi tämän aiempaa kokemusta kehittämis- ja innovaatiotehtävistä sekä motivaatiota osallistua valmennuskokonaisuuteen. Koska hakemuslomake täytetään selaimessa, on suositeltavaa kirjoittaa vastaukset ensin esimerkiksi Word-tiedostoon, josta ne voi kopioida lomakkeelle. Hakulomakkeeseen kannattaa tutustua etukäteen TÄSTÄ. Jos haluat muuttaa hakemustasi hakuaikana, niin otamme huomioon vain uusimman jättämäsi hakemuksen.

HAKULOMAKE


HUOM! Hakemuksen täyttämisen yhteydessä tulee jättää myös hakijan ansioluettelo.

HAKEMUSTEN KÄSITTELY:

Lapin ammattikorkeakoulu vastaanottaa hakemukset ja tarkistaa hakukelpoisuudet (ikä, työnhaku voimassa, kotipaikkakunta Lapissa) yhteistyössä TE-toimiston kanssa. Valmennuksen osallistujamäärä on rajallinen, ja hakijat valitaan valmennukseen TE-toimiston määrittämien kriteerien perusteella. Valintapäätökset tehdään viimeistään 31.1.2018.

Lapin ammattikorkeakoulu koordinoi Lapin innovaatioassistentti -valmennuksen hakuprosessia. Hakijoiden tietoja käsitellään luottamuksellisesti, ja niitä ei luovuteta muille kuin hakuprosessissa mukana olevalle hankehenkilöstölle ja TE-toimiston edustajalle.

Jos työtilanteesi muuttuu hakuprosessin aikana, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian Lapin innovaatioassistentti -hankkeen projektipäällikkö Marjo Jussilalle (yhteystiedot alla).

Lisätietoa valmennuksesta kiinnostuneille:

Marjo Jussila
S-posti: marjo.jussilasähköposti.jpg
Puh. 050 461 1355

 

Palaa tästä takaisin Lapin innovaatioassistentti -valmennuksen pääsivulle.