Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Tutkimus, kehitys ja innovaatiot / hakuinfo
logo_banneri TE.jpg

 

Digiassari 2019 (SYKSY) - hakuinfo

Digiassari-valmennuskokonaisuuden tiedot:

Valmennuksen osiot:  1. Koulutusjakso ja 2. Kehittämistehtävä

Valmennuksen laajuus: 12 op + 13 op

Koulutusjakso: 30.9.–22.11.2019

Kehittämistehtävä: 25.11.2019–31.1.2020

Paikkakunta: Lapin alue, 30.9.2019 lähipäivä Torniossa, muuten pääsääntöisesti verkossa

Valmennuksen järjestäjä: Lapin ammattikorkeakoulu, Digiassari-hanke

Hakuaika: 4.–18.9.2019

Koulutusjaksolla keskitytään sekä työnhakutaitojen että asiantuntijatyössä tarvittavan digiosaamisen kehittämiseen. Toisella jaksolla sovelletaan valmennuksessa hankittua osaamista ja toteutetaan digitalisaatiota edistävä kehittämistehtävä itse hankitussa yrityksessä.

Kenelle?

Digiassari-valmennukseen voi hakea vähintään 25-vuotias lappilainen, korkeakoulutettu työnhakija. Digiassari-valmennuskokonaisuus on 25 opintopisteen laajuinen täydennyskoulutus, joka sisältää koulutusjakson (12 op) sekä kehittämistehtävän toteutuksen yrityksessä ja sen raportoinnin (13 op). Valmennus on monialainen ja soveltuva täydennyskoulutus minkä tahansa korkeakoulututkinnon suorittaneelle.

Valmennukseen hakeminen

Hakija hakee ensisijaisesti valmennuksen 1. osaan eli koulutusjaksolle, jonka aikana osallistuja kehittää työnhakutaitojaan, digiosaamistaan ja etsii itselleen sopivan työskentelypaikan kehittämistehtävän toteuttamista varten. 

Valmennukseen 2. osaan eli kehittämistehtävän toteutukseen pääsevät mukaan kaikki digiassarit, jotka ovat löytäneet itselleen koulutusjakson aikana yrityksen, jossa toteuttaa yhdessä sovittu ja määritelty digitalisaatiota edistävä kehittämistehtävä.

Valmennus on laajuudeltaan päätoimista opiskelua (5 op / kk) ja se täyttää ehdot omaehtoiseen opiskeluun työttömyysetuudella. Lisää tietoa omaehtoisesta opiskelusta työttömyysetuudella TE-palveluista. Valmennuksen kesto on kokonaisuudessaan 4kk, joten se soveltuu myös lyhytkestoisiin opintoihin (alle 6kk) työttömyysetuudella. Lue lisää vuonna 2019 voimaantulleesta laista ja lyhytkestoisesta opiskelusta työttömyysetuudella

Syksyn 2019 valmennuksen hakuaika on 4.-18.9.2019. Hae valmennukseen täyttämällä sähköinen hakulomake.

Hakulomakkeen ensimmäisessä osassa annat perustiedot valmennukseen osallistumista varten. Näiden tietojen perusteella TE-palvelut tarkistaa hakukelpoisuuden. HUOM! Sinun ei tarvitse olla TE-palveluihin yhteydessä vielä hakuvaiheessa. TE-palvelut osallistuu hakemusten käsittelyyn ja jokaisen hakijan työllisyystilanne ja koulutustarve arvioidaan hakuajan päättymisen jälkeen. Tarvittaessa hakijoilta pyydetään lisätietoja.

Pääkohta hakulomakkeessa on vapaamuotoinen hakemus, jossa esittelet itsesi ja motivaatiosi osallistua kyseiseen valmennukseen. Hakulomake täytetään selaimessa, mutta suositeltavaa on kirjoittaa vapaamuotoinen hakemus ensin esimerkiksi Word-tiedostoon, josta sen voi kopioida lomakkeelle. Hakulomakkeeseen kannattaa tutustua etukäteen TÄSTÄ. Jos haluat muuttaa hakemustasi hakuaikana, otamme huomioon vain uusimman jättämäsi hakemuksen.

HAKULOMAKE

HUOM! Hakemuksen jättämisen yhteydessä tulee jättää myös hakijan ansioluettelo. Voit linkittää ansioluettelon www-osoitteesta (esim. Google Drive -tiedosto) tai voi toimittaa sen sähköpostilla Marjo Jussilalle (yhteystiedot oikealla).

HAKEMUSTEN KÄSITTELY:

Lapin ammattikorkeakoulu vastaanottaa hakemukset ja tarkistaa hakukelpoisuudet yhteistyössä TE-palveluiden kanssa. Valmennuksen osallistujamäärä on rajallinen, ja hakijat valitaan valmennukseen yhdessä TE-palveluiden kanssa. Valintapäätökset tehdään viimeistään 30.1.2019.

Lapin ammattikorkeakoulu koordinoi Digiassari-valmennuksen hakuprosessia. Hakijoiden tietoja käsitellään luottamuksellisesti, ja niitä ei luovuteta muille kuin hakuprosessissa mukana olevalle hankehenkilöstölle ja TE-toimiston edustajalle. Lisää tietoa kerättävien tietojen säilyttämisestä ja käsittelystä tietosuojaselosteessa.

Jos työllisyystilanteesi muuttuu hakuprosessin aikana, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian Digiassari-hankkeen projektipäällikkö Marjo Jussilalle (yhteystiedot oikealla). 

Palaa tästä Digiassari-valmennuksen pääsivulle.

 

logo_banneri TE.jpg
digiassari roll-up.jpg
Lisätietoa Digiassari-valmennuksesta kiinnostuneille

Projektipäällikkö Marjo Jussila

s-posti: marjo.jussilaLapin AMK sähköposti harmaa

Puh: 050 461 1355

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK