kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Tutkimus, kehitys ja innovaatiot / hakuinfo

logo_banneri TE.jpg

 

DIGIASSARI 2020 (kevät)

Digiassari-valmennuskokonaisuuden tiedot:

Valmennuksen osiot:  1. Koulutusjakso ja 2.Työskentelyjakso

Valmennuksen laajuus: 12 op + 13 op

Koulutusjakso: 10.2.–3.4.2020

Kehittämistehtävä: 6.4.–5.6.2020

Paikkakunta: Lapin alue, 10.2. lähipäivä Rovaniemellä, muuten verkossa

Valmennuksen järjestäjä: Lapin ammattikorkeakoulu, Digiassari-hanke

Ilmoittautuminen: 2.2.2020 asti sähköisellä lomakkeella

Koulutusjaksolla keskitytään sekä työnhakutaitojen että digimarkkinoinnin osaamisen kehittämiseen. Työskentelyjaksolla sovelletaan valmennuksessa hankittua osaamista ja toteutetaan digimarkkinointiin liittyvä kehittämistehtävä työskennellen yrityksessä.

Kenelle?

Digiassari-valmennukseen voi osallistua yli 25-vuotias lappilainen, vähintään alemman korkeakoulututkinnon suorittanut työnhakija. Valmennus on monialainen ja soveltuva täydennyskoulutus minkä tahansa korkeakoulututkinnon suorittaneelle.

Valmennuksen kesto on noin 4kk, joten se soveltuu lyhytkestoisiin opintoihin (alle 6kk) työttömyysetuudella. Lue lisää vuonna 2019 voimaantulleesta laista ja lyhytkestoisesta opiskelusta työttömyysetuudella

VALMENNUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.   

Ilmoittautumislomakkeen ensimmäisessä osassa annat henkilötiedot, joiden perusteella TE-palvelut tarkistaa osallistumiskelpoisuuden (ikä, kotipaikka, työttömyustilanne). Toinen kohta ilmoittautumislomakkeessa on vapaamuotoinen hakemus, jossa esittelet itsesi ja toiveesi koulutuksen suhteen. Hakulomake täytetään selaimessa, mutta suositeltavaa on kirjoittaa vapaamuotoinen hakemus ensin esimerkiksi Word-tiedostoon, josta sen voi kopioida lomakkeelle.

Ilmoittaudu kevään 2020 valmennukseen 2.2.2020 mennessä.

Lapin ammattikorkeakoulu tarkistaa osallistujien kelpoisuudet yhteistyössä TE-palveluiden kanssa. HUOM! Sinun ei tarvitse olla TE-palveluihin yhteydessä vielä tässä vaiheessa. Tarvittaessa hakijoilta pyydetään lisätietoja.

Lapin ammattikorkeakoulu koordinoi Digiassari-valmennuksen hakuprosessia. Hakijoiden tietoja käsitellään luottamuksellisesti, ja niitä ei luovuteta muille kuin hakuprosessissa mukana olevalle hankehenkilöstölle ja TE-toimiston edustajalle. Lisää tietoa kerättävien tietojen säilyttämisestä ja käsittelystä tietosuojaselosteessa. 

Digiassari-valmennuksen esittely tarkemmin valmennuksen pääsivulla.

logo_banneri TE.jpg
Lisätietoa

Projektipäällikkö Marjo Jussila

s-posti: marjo.jussilaLapin AMK sähköposti harmaa

Puh: 050 461 1355

digiassari roll-up.jpg