Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Tutkimus, kehitys ja innovaatiot
logo_banneri TE.jpg

DIGIASSARI-valmennus

Digiassari-valmennus on kaksiosainen 25 opintopisteen laajuinen verkkovalmennus. Valmennus on monialainen ja soveltuva täydennyskoulutus minkä tahansa, vähintään alemman korkeakoulututkinnon suorittaneelle. Kevään 2020 valmennuksen painopisteenä on digimarkkinointi.

Valmennuksen osa 1, koulutusjakso (12 op)

  • työnhakutaitojen kehittäminen (oman osaamisen tunnistaminen ja markkinointi, CV, video CV, LinkedIn)
  • työnhakutaitojen käytännön harjoittelu etsimällä toimeksiantaja kehittämistehtävälle
  • digitaalinen liiketoiminta ja asiakaskokemus
  • digitaalinen markkinointi
  • monikanavainen sisällöntuotanto
  • digitaaliset työvälineet organisaation sisäiseen työskentelyyn ja viestintään

Valmennuksen osa 2, työskentelyjakso (13 op)

  • digiassari toteuttaa digimarkkinointia tai digitalisaatiota edistävän kehittämistehtävän (13 op) yritykselle.
  • kehittämistehtävän toteutukseen saa ohjausta ja tukea henkilökohtaiselta valmentajalta
  • kehittämistehtävän voi toteuttaa myös digiassariparina tai-tiiminä

Valmennuksen käytännön järjestelyt:

Valmennus toteutetaan verkko-opintoina Moodle-ympäristöä ja Adobe Connect -yhteyksiä käyttäen. Verkko-opiskeluun tarvitaan tietokone ja kuulokemikrofoni, web-kamera on myös suositeltava. Käytössä olevalla tietokoneella pitäisi olla suhteellisen tuore käyttöjärjestelmä (vähintään Windows 7, suositus Windows 10) ja osallistujalla täydet ylläpito-oikeudet omaan käytössä olevaan koneeseen, jotta käytettävät sovellukset toimivat ja ovat asennettavissa tietokoneelle.

Ensimmäinen päivä pidetään lähipäivänä. Keväällä 2020 aloituspäivä on 10.2.2020 ja se pidetään Rovaniemellä. Muista mahdollisista lähipäivistä Torniossa, Kemissä tai Rovaniemellä sovitaan yhdessä ryhmän kesken. 

Kenelle?

Digiassari-valmennukseen voi osallistua yli 25-vuotias lappilainen, vähintään alemman korkeakoulututkinnon suorittanut työnhakija. Valmennus on monialainen ja soveltuva täydennyskoulutus minkä tahansa korkeakoulututkinnon suorittaneelle.

Valmennuksen kesto on noin 5kk, joten se soveltuu lyhytkestoisiin opintoihin (alle 6kk) työttömyysetuudella. Lue lisää vuonna 2019 voimaantulleesta laista ja lyhytkestoisesta opiskelusta työttömyysetuudella

Seuraava valmennus keväällä 2020

Painopiste: digitaalinen markkinointi Koulutusjakso 12 op: 10.2.–3.4.2020 Työskentelyjakso 13 op: 6.4.–5.6.2020Toteutustapa: Aloitus 10.2.2020 Rovaniemellä, muuten verkko-opintoina.Ilmoittautuminen: 2.2.2020 asti sähköisellä lomakkeella

Ilmoittautumislomakkeen ensimmäisessä osassa annat henkilötiedot, joiden perusteella TE-palvelut tarkistaa osallistumiskelpoisuuden (ikä, kotipaikka, työttömyystilanne). Toinen kohta ilmoittautumislomakkeessa on vapaamuotoinen hakemus, jossa esittelet itsesi ja toiveesi koulutuksen suhteen. Lomake täytetään selaimessa, joten suositeltavaa on kirjoittaa vapaamuotoinen hakemus ensin esimerkiksi Word-tiedostoon, josta sen voi kopioida lomakkeelle.

Ilmoittaudu kevään 2020 valmennukseen 2.2.2020 mennessä.

Lapin ammattikorkeakoulu tarkistaa osallistujien kelpoisuudet yhteistyössä TE-palveluiden kanssa. HUOM! Sinun ei tarvitse olla TE-palveluihin yhteydessä vielä tässä vaiheessa. Tarvittaessa hakijoilta pyydetään lisätietoja.

Lapin ammattikorkeakoulu koordinoi Digiassari-valmennuksen hakuprosessia. Hakijoiden tietoja käsitellään luottamuksellisesti, ja niitä ei luovuteta muille kuin hakuprosessissa mukana olevalle hankehenkilöstölle ja TE-toimiston edustajalle. Lisää tietoa kerättävien tietojen säilyttämisestä ja käsittelystä tietosuojaselosteessa. 

Valmennuksen taustatiedot

 Digiassari-valmennusten järjestämisestä vastaa Digiassari-hanke, joka on jatkoa menestyksekkäälle Lapin innovaatioassistentti -hankkeelle. Digiassari-hanke on Lapin ammattikorkeakoulun toteuttama ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittama hanke vuosille 2018-2020. 

logo_banneri TE.jpg
Yhteystiedot

Projektipäällikkö Marjo Jussila 

etunimi.sukunimiLapin AMK sähköposti harmaa

puh. 050 461 1355

 

web-kuva6.jpg

Seuraa Digiassaria 

Facebookissa ja Instagramissa!

Digiassareiden kokemuksia

Katri Åström toimi Digiassarina Team Botnialla keväällä 2019

Mirva Smeds toimi Digiassarina Disturb Scandinavialla keväällä 2019

 

Sosiaalinen media työnhaussa on yksi Digiassari-valmennuksen keskeisistä teemoista. Lue projektipäällikkö Marjo Jussilan artikkeli Pohjoisen tekijät -blogista.

digiassarikansi.jpg
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK