kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

LiFt

Liikunnan ja fysioterapian kehittämisympäristöistä elinvoimaa Lappiin

EU:n lippu ja teksti Euroopan unionin osarahoittama sekä Lapin liiton vaakunalogo.

LiFt on kolmevuotinen hanke, joka starttasi toukokuussa 2023. Hankkeessa tuetaan alueen hyvinvointialan yritysten toimintaa. Tavoitteena on, että yritykset ja muut organisaatiot pystyisivät hyödyntämään Lapin ammattikorkeakoulun liikunnan ja fysioterapian ympäristöjä Sports Labia ja Semppiä oman toiminnan, palveluiden ja liiketoiminnan kehittämiseksi.

Hankkeessa pyritään vahvistamaan osaamista, ennakointi- ja innovointitoimintaa sekä edistämään työelämän tarpeista nousevia tulevaisuuden palvelu- ja teknologiaratkaisuja. Tavoitteena onkin pilotoida ja luoda uudenlaisia yrityksille kohdennettuja palvelumalleja.

Hyvinvointialan ja -teknologian yrityksiä etsitään mukaan hankkeeseen

  • Oletko hyvinvointialan (fysioterapeutti, liikunnanohjaaja, valmentaja, urheilija, seuratoimija, asiantuntija...) tai hyvinvointi- tai terveysteknologiayrityksen edustaja?
  • Haluaisitko hyödyntää ympäristöjemme monipuolisia fasiliteetteja palveluittesi tai liiketoimintasi kehittämiseksi?
  • Näkisitkö yhteistyössä eri toimijoiden kesken voimaa?

Mikäli vastasit kyllä edes yhteen edellä mainituista kysymyksistä, niin ota meihin yhteyttä lomakkeella tai puhelimitse/sähköpostilla.

Yritykset pääsevät toteuttamaan ympäristöissämme erilaisia kehittämis-caseja tarpeidensa mukaisesti. Caset voivat olla eri tasoisia eli ne voivat koskea esimerkiksi tilojen, laitteiden ja ohjelmistojen vuokrausta/hyödyntämistä, uusien palveluiden, konseptien, tuotteiden tai testausmenetelmien kehittämistä tai testaamista ympäristöissämme, kuntouttavan toiminnan tai terveyden edistämisen tukemista, koulutusten ja tapahtumien järjestämistä.

Hankkeen kokonaisbudjetti on 329 398 euroa, josta EAKR- ja Valtion osuus on 263 518 (80 %). Hankkeen toteuttavat Lapin ammattikorkeakoulun Liikunnan ja vapaa-ajan sekä Fysioterapian koulutusohjelmat.

Ota yhteyttä!
Mira Väyrynen
Asiantuntija
mira.vayrynenharmaasähköposti.jpg
p. +35840 353 7524

Riikka Varjus
Asiantuntija
riikka.varjusharmaasähköposti.jpg
p. +35840 352 7138