kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Tutkimus, kehitys ja innovaatiot / Hankkeet Rovaniemi
 Hankkeen tiedot: 
 Nimi:

Elinkeinoelämälähtöinen ruokapalveluiden kehittäminen

 Kuvaus: Elinkeinoelämälähtöinen ruokapalveluiden kehittäminen -hankkeessa tavoitteena on lisätä ruokapalvelualalla tehtävää tutkimus- ja kehitystyötä ja laajentaa opiskelijoiden oppimisympäristöjä sekä työelämään että tutkimus- ja kehittämisympäristöihin. Tavoitteena on restonomiopettajien työelämäverkostojen vahvistaminen. Esiselvityshankkeessa tavoitteena on selvittää ammattikeittiöiden, restonomiopettajien ja -opiskelijoiden kiinnostusta ja tarpeita tutkimus- ja kehittämistoimintaan ja opetusjärjestelyihin liittyvän yhteistoimintamallin kehittämiseen. Tavoitteena on arvioida toimintatavan muutoksesta tuleva kustannussäästö sekä ammattikeittiöille että Rovaniemen ammattikorkeakoululle. Tavoitteena on aloittaa yhteistyöneuvottelut ja sopia käytännön opetusjärjestelyistä sekä alustavasti perehtyä yhteistyöyritysten toimintaan.
 Aikataulu: 1.3.2007 - 31.12.2007
 Projektin tila: 4 Päättynyt
 Päätösnumero: LLH-2007-00104/Ha-7
 Hallintokunta: Rovaniemen ammattikorkeakoulu
Palvelualat
 Projektipäällikkö: Minna Sipponen
 Kokonaiskustannukset: 62800
 Rahoitus: ESR