Kuvaus: |
Elinkeinoelämälähtöinen ruokapalveluiden kehittäminen -hankkeessa tavoitteena on lisätä ruokapalvelualalla tehtävää tutkimus- ja kehitystyötä ja laajentaa opiskelijoiden oppimisympäristöjä sekä työelämään että tutkimus- ja kehittämisympäristöihin. Tavoitteena on restonomiopettajien työelämäverkostojen vahvistaminen. Esiselvityshankkeessa tavoitteena on selvittää ammattikeittiöiden, restonomiopettajien ja -opiskelijoiden kiinnostusta ja tarpeita tutkimus- ja kehittämistoimintaan ja opetusjärjestelyihin liittyvän yhteistoimintamallin kehittämiseen. Tavoitteena on arvioida toimintatavan muutoksesta tuleva kustannussäästö sekä ammattikeittiöille että Rovaniemen ammattikorkeakoululle. Tavoitteena on aloittaa yhteistyöneuvottelut ja sopia käytännön opetusjärjestelyistä sekä alustavasti perehtyä yhteistyöyritysten toimintaan. |