kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Tutkimus, kehitys ja innovaatiot / Hankkeet Kemi-Tornio / Päättyneet 1994 - 2013
 Hankkeen tiedot: 
 Nimi:

Northern Creative Youth

 Tavoite: Luovat alat nähtiin aiemmin muusta taloudesta jotensakin erillisenä toimintana, mutta viime aikoina ne on tunnustettu avainalaksi nopeasti kasvavassa tietotaloudessa. NoCry on kansainvälinen projekti, jonka kohderyhmänä nuoret, yrittäjyydestä kiinnostuneet luovien alojen osaajat Pohjois-Euroopassa. Hankeen tavoitteena on levittää tietoutta luovien alojen mahdollisuuksista, edistää yrittäjyydestä kiinnostuneiden nuorten verkostoitumista sekä tukea yrittäjyyttä ja edistää luovien alojen elinkeinomahdollisuuksia. Alueiden välisen yhteistyön avulla hankkeessa on tarkoitus edistää tietoisuutta luovien alojen tarjoamista mahdollisuuksista sekä toisaalta välittää tietoa markkinoiden tarpeista luovien alojen toimijoille.
 Tulokset: Kansainvälinen luovien alojen hautomoverkosto Internet-pohjainen työkalu verkoston väliseen yhteydenpitoon, tiedon ja tuotantojen levittämiseen sekä kokemusten vaihtoon Monipuolista tietoa, materiaalia ja osaamista luovien alojen yrittäjyydestä.
 Päätoteuttaja:
 Yhteistyökumppanit:
 Aikataulu: 1.1.2008 - 30.6.2010
 Lisätietoja:
 Kotisivut: http://www.creativeyouth.eu/
 Rahoituslähteet: