Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Toimeksiannot opiskelijoille
demola

Demola in Lapland

Demola on innovaatioalusta, jossa Lapin korkeakoulujen nuoret kyvyt työskentelevät yhdessä yritysten ja organisaatioiden asiantuntijoiden kanssa. Co-creation projekteissa ratkotaan kehittämishaasteita ja luodaan tulevaisuuden palvelu- ja tuotekonsepteja.

Demola on osa Lapin ammattikorkeakoulun palvelutoimintaa. Demola-projektit sopivat yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat kiinnostuneita oman henkilöstönsä innovaatiokyvykkyyksien kehittämisestä. Asiakkaan tarpeiden mukaisissa toimeksiannoissa keskitytään uusien ilmiöiden ja kontekstien tutkimiseen. Projektien aiheet voivat liittyä esimerkiksi matkailuun, teknologiaan, terveydenhuoltoon, koulutukseen tai kulttuuriin. Demola kokoaa opiskelijoista monialaisen ja monikulttuurisen tiimin työskentelemään yhdessä toimeksiantajan asiantuntijoiden kanssa.
Demolan asiantuntevat fasilitaattorit ohjaavat tiimiä projektin ajan. Projektien lopputuloksena on testattu palvelu-/tuotekonsepti sekä demo.

Demola in Lapland on Lapissa toimiva, Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston osaamisen yhdistävä kehittämisalusta. Demola in Lapland on osa kansainvälistä Demola-allianssia. Suomessa kehitetty innovaatioalusta toimii tällä hetkellä 15 eri maassa ja 29 kaupungissa. Kansainvälinen allianssi mahdollistaa Demolan asiakasorganisaatioille toisten korkeakoulujen ja alueiden osaamisen hyödyntämisen osana yhteistyötä.

demola kehittäminen
Demola kannustaa jatkuvaan kokeiluun avoimen, monipuolisen ja notkean yhteisen kehittämisen kautta.

 


Demola-projektin kesto on kaksi kuukautta. Toimintakielemme on englanti, mikä mahdollistaa myös vaihto-opiskelijoiden asiantuntemuksen hyödyntämisen projekteissa.

Vuoden 2019 projektien aikataulut (alustavat):
Q1: 16.1.-21.3.2019
Q2: 22.3.- 21.5.2019
Q3: viikot 36-45
Q4: viikot 42-50


Lue lisää Demolasta: www.demola.net

Miten mukaan?

Ota yhteyttä:

Elisa Lahti, Demola Lapland Site Manager
Puh. 040 710 6426
elisa.lahti(at)demola.net

Jokiväylä 11C
FI-96300, ROVANIEMI

Demola Facebook
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK