Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Toimeksiannot opiskelijoille

Demola Lapland

Demola Lapland on Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston yhteinen innovaatioalusta. Demolassa yritykset ja organisaatiot voivat kehittää uusia palvelu- ja tuotekonsepteja ja kokeilla ideoitaan.

Tuotekehitysprojekteissa hyödynnämme molempien korkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilöstön monialaista osaamista yhteiskehittämisen menetelmin.

Demola on osa Lapin ammattikorkeakoulun palvelutoimintaa. Yrityksiltä ja organisaatioilta tulevissa toimeksiannoissa keskitytään uusien ilmiöiden ja kontekstien tutkimiseen. Projektien aiheet voivat liittyä esimerkiksi matkailuun, teknologiaan, terveydenhuoltoon, koulutukseen tai kulttuuriin.

Demola koostaa opiskelijoista monialaisen ja monikulttuurisen tiimin työskentelemään yhdessä toimeksiantajaorganisaation edustajan kanssa. Lopputuloksena on konsepti, demo tai prototyyppi.

Toimintakielemme on englanti, mikä mahdollistaa myös vaihto-opiskelijoiden asiantuntemuksen hyödyntämisen projekteissa.

demola-illustration.jpg

Demola Lapland on osa kansainvälistä Demola-verkostoa. Suomessa kehitetty innovaatioalusta toimii tällä hetkellä 15 eri maassa ja 29 kaupungissa ja uusia Demoloita on luvassa lähitulevaisuudessa. Verkosto tarjoaa Demolan asiakasorganisaatioille mahdollisuuden hyödyntää toisten korkeakoulujen ja alueiden osaamista osana yhteistyötä.

Lue lisää Demolasta: lapland.demola.net

Miten mukaan

Ota yhteyttä:

Elisa Lahti, Demola Lapland Site Manager
Puh. 040 710 6426
elisa.lahti(at)demola.net

Jokiväylä 11C
FI-96300, ROVANIEMI

Demola Facebook
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK