kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Täydennyskoulutus

Osaava henkilöstö on menestyksen ehto

Raha on hyvä tapa palkita. Onneksi ei ainoa.

Lisäkoulutukseen kannustaminen ja sen mahdollistaminen on kauaskantoinen tapa palkita henkilöstöä. Työntekijän onnellisuus kumpuaa tunteesta, että voi kehittää itseään ja työtään.

Koulutus lisää kilpailukykyä. Koulutuksessa ollaan sopivan tarkkailuetäisyyden päässä arjesta. Työntekijästä kuoriutuu kehittäjä.

Puoli päivää vai kolme vuotta, mitä laitetaan?

Tutki alta teille sopivimmat vaihtoehdot.

 

Henkilöstökoulutukset €

Räätälöity tai valmis koulutuspaketti on tehokas tapa nostaa henkilöstön osaamista – tarkista alta tarjontamme eri toimialoille.

 

Onko sinulla kurssitoiveita? Tai tarvetta räätälöidylle koulutukselle? Vai haluatko antaa palautetta kursseista?
Hyvinvointi | Kauppa ja kulttuuri | Matkailu | Teollisuus ja luonnonvarat

Erikoistumiskoulutukset €

Erikoistumiskoulutus on ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistävää koulutusta. Se on suunnattu korkeakoulututkinnon suorittaneille, jo työelämässä toimiville henkilöille. Opintojen laajuus on 30 opintopistettä ja ne voidaan suorittaa työn ohessa. Toisin kuin tutkintoon tähtäävä opetus, ovat nämä tehokoulutukset maksullisia.

Lue lisää erikoistumiskoulutuksista.

Muuntokoulutukset insinööreille

Muuntokoulutus on insinööreille mahdollisuus suuntautua kasvaville ja osaajapulan uhkaamille teollisuuden ja tuotannon aloille ja tehtäviin. Muuntokoulutukset ovat myös keino viedä kertaalleen keskeytyneet insinööriopinnot tutkintoon. Opiskelu onnistuu työn ohessa ja se on maksutonta.

Lue lisää muuntokoulutuksista.

AMK-tutkinnot työn ohessa

Joitakin AMK-tutkintoja voi opiskelella monimuotoisesti, jolloin opetuksessa on erityisesti huomioitu aikuisopiskelijoiden elämäntilanne ja opintojen aikainen työssäkäynti.

Lue lisää AMK-tutkinnoista työn ohessa.

YAMK-tutkinnot työn ohessa

Ylemmät AMK-tutkinnot (YAMK) keskittyvät johtamiseen, esimiestyöhön ja työelämän kehittämisen menetelmiin. Myös opinnäytetyö on luonteeltaan oman työnantajan tai muun organisaation toimintaa palveleva kehittämistyö.

Lue lisää YAMK-tutkinnoista.

Avoin AMK €

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voivat opiskella kaikki opinnoista kiinnostuneet iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Tarjolla on sekä AMK- että YAMK-tutkintoihin kuuluvia opintoja kaikilta aloilta.

Lue lisää Avoimesta AMKista.