kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Palvelut

Liikepalveluja elinkeino- ja kulttuurielämälle

Lapin AMK tarjoaa tutkimus-, kehittämis- ja koulutuspalveluja alueen elinkeino- ja kulttuurielämälle.

Liikepalvelut yhdistävät AMKin liiketoiminnan, median ja tietojenkäsittelyn osaamisen nopeasti hyödynnettävällä tavalla alueen taloudellisen ja inhimillisen hyvinvoinnin kehittämiseen.

Liikepalvelut tuotetaan ohjattuina opiskelijatöinä opiskelijoiden tiimiyritysten toimesta. Käytössä on Elävä Lappi -hankkeessa pilotoitu ja käyttöön otettu Living Lab -innovaatioympäristö.

 • Kaipaatko uutta otetta markkinointiisi monimediaisten palveluratkaisujen avulla?
 • Haluatko testata liikeideaasi?
 • Ovatko yrityksesi tietojärjestelmät ajan tasalla?

Lisätietoja:

satu.valliisähköposti.jpgpuh. 040 833 6873


Palvelut

AV-esitysten taltiointi

Seminaareissa PowerPoint-esityksen nauhoittaminen niin, että lopputallenteessa näkyy PowerPoint-tiedosto ja liikkuvaa kuvaa esityksen pitäjästä äänen kanssa. Tällä tavalla ihminen, joka ei ole ollut tilaisuudessa mukana, voi kokea esityksen juuri niin kuin olisi sen paikan päälläkin kokenut.

Esityksen etuna on myös se, että katselija voi liikkua esityksessä eteenpäin ja taaksepäin täysin vapaasti. Esitys voidaan tallentaa jaettavaksi DVD- tai CD-levylle. Valmiin esityksen asiakas voi laittaa myös verkkojakeluun.
Kohderyhmä

Palvelu sopii erityisen hyvin erilaisten seminaarien ja kokousten järjestäjille, jotka haluavat tallentaa esityksen sellaisessa muodossa, että se on loppukäyttäjälle helppokäyttöinen ja esityksen pääsee kokemaan juuri sellaisena kuin paikanpäällä.

Asiakkaan tarpeiden mukaan voidaan räätälöidä paketti, jonka mukaan toimitaan. Asiakkaalle pystytään toimittamaan valmis ns. "avaimet käteen -paketti", jolloin asiakkaalle toimitetaan kaikki esitykseen tarvittavat laitteistot äänentoistolaitteineen, tietokoneineen ja videotykkeineen. Tallennusvälineinä toimivat ammattitason kamera- ja äänentallennuslaitteistot

Hinta räätälöidään tapauskohtaisesti.

Liiketoimintapalvelut

Kehitämme yritysten liiketoimintaa ja osaamista sekä tuemme yritysten kasvua ja kansainvälistymistä.

Tarjoamme palveluita seuraavilta vahvuusalueiltamme:

 • myynti ja markkinointi (esim. markkinointisuunnitelmat ja asiakastyytyväisyyskyselyt)
 • talous ja rahoitus (esim. kannattavuuden arviointi ja hinnoittelu)
 • liiketoiminnan logistiikka (esim. logistiset selvitykset)
 • kansainvälistyminen (esim. Barentsin alue)

Tietojenkäsittelypalvelut

Tietokoneen kotikäyttäjille ja pienille yrityksille tarjoamme IT-tukipalveluja, jotka koskevat ohjelmistojen, laitteistojen ja tietoliikenneyhteyksien asennuksia, käytön opastusta ja huoltoa. Tarjoamme osaamistamme myös uusien ja olemassa olevien ohjelmistojen sekä tietojärjestelmien tuotekehitykseen ja testaukseen.

Palvelujamme ovat mm.

 • IT-tuki
 • internetsivujen suunnittelu ja toteutus
 • Open Source -tukipalvelu
 • tietoturva-analyysit ja -ratkaisut