kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille

XBit Tornio

XBit Tornio on digitaalisten kokemusten kehittämisympäristö. Sillä on keskeinen rooli kuvataiteen, liiketalouden ja tietojenkäsittelyn koulutuksessa ja tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa.

Ympäristössä kohtaavat opiskelijat, amkin asiantuntijat ja alueen yritykset, jotka saavat yhteistyöstä digitaalisten liiketoiminta- ja palveluratkaisujen sovellusosaamista sekä sisältö- ja palveluratkaisuja.

Amikilla ja alueen yrityksillä on siten XBitissä mainiot puitteet kohdata ja kehittää yhdessä osaamista. Ympäristö toimii Tornion Minerva-rakennuksessa osana ammattikorkeakoulun Digitaaliset ratkaisut -osaamisryhmää.

Toiminta

Teemme yhteistyötä EU:n rahoittamissa hankkeissa sekä ammattikorkeakoulun tutkinto-ohjelmien ja muiden kumppanioppilaitosten kanssa. Yrityksille XBit Tornio tarjoaa palveluja liiketoiminnan kehittämiseen: menetelmiä, työkaluja sekä koulutuksia asiakasrajapinnan ja liiketoiminnan uudistamiseen.

XBit Tornio auttaa yrityksiä ymmärtämään, innovoimaan ja muuttamaan liiketoimintaansa soveltamalla digitaalisia ratkaisuja ja käytettävyyssuunnittelua/-prosessia.

Informaatioteknologia

  • Ohjelmistotuotekehitys
  • Käytettävyys ja käytettävyystestaus

Liiketoiminta

  • Asiakasymmärrys ja asiakaskokemuksen mallintaminen
  • Asiakaskokemuksen testaaminen

Taide

  • Digitaalinen kuva

XBit Torniosta löydät monipuoliset ja nykyaikaiset tilat, laitteet ja ohjelmistot koulutus-, TKI- ja palvelutarpeisiin sekä osaavan henkilöstön.

Tilat ja laitteet
Ota yhteyttä!

Eila Seppänen
Asiantuntija
Puh. +358 40 502 2413
Sähköposti eila.seppanenharmaasähköposti.jpg

Pia Keränen
Asiantuntija
Puh. + 358 (0)40 664 2073
Sähköposti pia.keranenharmaasähköposti.jpg

Marika Saranne
Osaamispäällikkö
Puh. +358 50 461 1345
Sähköposti marika.saranneharmaasähköposti.jpg