Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Kehittämisympäristöt

pLAB: Osallistava oppimisympäristöpLAB toimii tiiviissä yhteistyössä Lapin AMKin Tieto- ja viestintätekniikan koulutuksen kanssa ja tarjoaa opiskelijoille oppimisympäristön, jossa opiskelijat voivat viedä eteenpäin omia opintojaan tai toteuttaa omia projektejaan. pLAB tarjoaa opiskelijoille myös erilaisia projekti- ja harjoitusaiheita. Aiheita voi tiedustella pLABin koordinaattorilta. (Pertti Rauhala). Mikäli sopivaa aihetta ei löydy, voit ehdottaa omaa pLABissa toteutettavaa projektia tai harjoitusta.

Harjoitustöiden ja projektien aiheet vaihtelevat yksinkertaisista sovelluksista laajoihin kokonaisuuksiin. Aiheina voivat olla esimerkiksi www-sivustot tai mobiili- ja työpöytäsovellukset. Työt toteutetaan tarkoitukseen soveltuvalla ohjelmointikielellä toteuttajan taidot huomioiden. pLABin henkilökunta osallistuu harjoitus- ja opinnäytetöiden sisällön ohjaukseen ja ideoi opiskelijoiden kanssa opinnäytetyöaiheita.

 

Tilat

pLABissa on tietokoneita ja kalustoa, joita opiskelijat voivat käyttää harjoitusten ja projektien tekemiseen. Opiskelijat saavat halutessaan avainkortin, jolla on pääsy laboratorioon yksikön aukioloaikoina. Laboratoriohenkilöstö on myös käytettävissä työviikon aikana kello 8-16.

opiskelijat.jpgpLAB tukee ja kannustaa opiskelijoiden omatoimisuutta ja harrastuneisuutta.
Esimerkiksi pelien tekemiseen keskittyvä Pelilabra kokoontuu pLABin tiloissa
ja kerholle pyritään järjestämään mahdollisimman hyvä toimintaympäristö. Jos
sinulla on tilojen käyttöön liittyviä ajatuksia tai tapahtuma, jossa haluat tilaa
hyödyntää ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tiloista ja laitteista löydät Tilat ja laitteet –sivulta.


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK