kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille

Sosiaalialan oppimis- ja kehittämisympäristöt

Sosiaalialan edistyneet ympäristöt Kemin Kosmos-talossa innostavat oppimaan ja testaamaan!

Aistihuone

Aistisessa tila stimuloidaan teknologian avulla aisteja eri tavoin. Sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ja ammattilaiset työskentelevät erilaisten asiakkaiden kanssa, ja aistihuoneessa voidaan tuottaa elämyksiä asiakasryhmille.

Tilassa käytetään ääniä, valoja, tuulta ja muita elementtejä luomaan taustaympäristöä erilaisille toiminnoille. Käytettävissä ovat muun muassa rennot säkkituolit, joissa hierontaominaisuus, laajat screenit, joihin voidaan ladata still- ja videokuvaa.

Tilaa vuokrataan yhteisöjen ja organisaatioiden käyttöön.

Kotiympäristö

Kotiympäristö on kodinomainen tila, jota voidaan käyttää erityisesti seniori- ja vanhustyön palvelujen kehittämisen ympäristönä. Myös sosionomi- ja hoitotyön opiskelijat voivat hyödyntää tilaa kotona tapahtuvan työskentelyn harjoittelemiseen.

Simulaatioympäristöä voidaan käyttää myös täydennyskoulutuspaikkana, ergonomiakoulutuksiin, osaamisnäyttöjen antamispaikkana sekä hyvinvointiteknologian testaus- ja laite-esittely-ympäristönä. Tilassa voidaan harjoitella myös asiakkaiden kohtaamis- ja kokous- ja neuvottelutilanteita.

Sosiaalialan ympäristöihin kuuluvat myös Areena ja Toiminnallinen tila.

Kysy lisää!

Suunnittelija
Teija Kanto
40 558 1339, teija.kantoLapin AMK sähköposti harmaa

Tietokatu 1
94600 Kemi