kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille
Liikunnanohjaajat 835x450.jpg

Urheilijana meillä

Lapin AMKissa on mahdollisuus yhdistää korkeakouluopiskelu ja tavoitteellinen urheiluvalmentautuminen akatemiaurheilijana Lapin urheiluakatemiassa.

Lapin urheiluakatemian keskeisin tehtävä on nuorten urheilijoiden harjoittelun ja opiskelun kokonaisvaltainen tukeminen. Urheilijat opiskelevat paikallisissa oppilaitoksissa ja valmentautuvat urheiluakatemiassa. Lapin urheiluakatemiaan on mahdollisuus hakeutua perusasteen, toisen asteen ja korkea-asteen koulutusten sekä varusmiespalveluksen kautta.

Lapin urheiluakatemian päälajeihin kuuluvat mm. lentopallo, jalkapallo ja jääkiekko.

Urheiluakatemiassa toimii yhdeksän lajiryhmää sekä yleisvalmennusryhmä pienempien lajien edustajille. Kaikkien lajiryhmien valmennuksesta vastaavat kokeneet ammattivalmentajat. Urheiluakatemian harjoittelu tapahtuu tiistai- ja keskiviikkoaamuisin klo 8.00 – 12.00, torstaiaamuisin klo 8.00 – 10.00 sekä perjantaisin klo 13.30 – 16.00, mutta käytännön toteutus pohjautuu urheilijan, korkeakoulun sekä valmentajan kanssa laadittuun henkilökohtaiseen suunnitelmaan.

Harjoittelu jakautuu lajiharjoitusten lisäksi voima- ja taitovalmennukseen sekä valmennuksen tukipalveluihin. Akatemiaharjoitusten ohella korkeakouluopintoja suorittavalla urheilijalla on mahdollisuus harjoitella myös iltaisin paikallisissa urheiluseuroissa.

Lisätietoja Lapin urheiluakatemian huippu-urheilukoordinaattorilta!

OK_urheiluakatemiat_RGB_lapin_NETTI.jpg