kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille

Green Care -yrittämisen kehittämistarpeet Lapissa 2017-2018

Lapin alueella on useita potentiaalisia toimijoita, joilla on tarve kehittää palveluitaan kohti Green Care -toimintaa, eli tuottaa luonnon hyvinvointivaikutuksia hyödyntäviä palveluita. Kuitenkaan kaikki kehittämistarpeet eivät ole nousseet esille tai kehittämiskohteiksi. Lapissa myös sote- ja maakuntauudistus sekä kasvu- ja rakennemuutokset voivat osaltaan nostaa esiin uusia tarpeita Green Care -palvelutuotantoon.

Hankkeen päätavoitteina on löytää Lapin alueen Green Care -toimintaan liittyvät kehittämistarpeet ja kehittämisen mahdollistavat tekijät sekä aktivoida kehittämisestä kiinnostuneet toimijat mukaan Green Care -kehitystyöhön. Tavoitteena on myös synnyttää uusia yrittämisen mahdollisuuksia, kehittämisideoita sekä toimijakumppanuuksia mm. hyvinvointi-, matkailu-, taide- ja kulttuuri- sekä maa- ja metsätalous- ja luonnonvara-alan yrittäjille ja yrittämisestä kiinnostuneille.

Green Care -yrittämisen kehittämistarpeet -hanke toteutetaan Lapin alueella 1.8.2017–31.12.2018. Hankkeen kohderyhmänä ovat alueen maa- ja metsätalouden, sosiaali- ja terveysalojen, matkailualan sekä taide- ja kulttuurialan yrittäjät ja yrittämisestä kiinnostuneet henkilöt. Hankkeen toteuttaa Lapin ammattikorkeakoulu Oy yhdessä maakunnan eri alojen yritystoimien edustajien ja yrittäjien kanssa.

Yhteystiedot
Sanna Vinblad
projektipäällikkö
p.040 701 2238
sanna.vinbladLapin AMK sähköposti harmaa

 

Leena Välimaa
projektisuunnittelija
p.040 053 9680
leena.valimaaLapin AMK sähköposti harmaa

 

Sari Petäjä
projektisuunnittelija
p. 040 620 5595
sari.petajaLapin AMK sähköposti harmaa
Lippu ja lause suomi PIENI.jpg Ely.gif maaseutu