kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Remonttia, hankintoja ja SESAM

Remonttia, hankintoja ja SESAM

6.6.2014

Aikaa on taas vierähtänyt ja ENVI 2- hanke menee pikkuhiljaa eteenpäin. Nyt ollaan saatu jo konkreettisia asioitakin tapahtumaan. Vanhat väistötilat on tyhjennetty ja uusien tilojen rakentaminen on aloitettu. Tämä rakennusurakka ei ole varsinaisesti hankkeen toimenpide, mutta kiinteästi siihen toki liittyy. Muuttoon joutui projektipäällikkö osallistumaan ihan konkreettisesti, kun tavarat siirtyivät ihan päällikkötason käsivarsilla uuteen lokaatioon:

IMG_0598.JPG 

Remontti kestää koko kesän ja lopputuloksena on täydellisesti uusitut tilat, joihin Hyvinvointialan simulaatio-opetus keskittyy. Toivottavasti pääsemme kesän aikana vähän rakennusurakan etenemistä kuvaamaan ja tänne siitä tunnelmapaloja siirtämään. Tekemistä riittää remonttimiehillä sillä ENVI-tilojen pinta-ala on yli 600 neliötä.

Myös hankkeeseen isona osana kuuluvat hankinnat on saatu potilassimulaattorien osalta käyntiin ja ensimmäiset hankintapäätökset ovat menneen laitevalmistajille tiedoksi. Hankintalistalla on kuitenkin vielä useita rivejä, joten kesän aikana saadaan toimeen tarttua vielä kiivaasti. Onneksi hankintaprosessin kiemurat ovat jo ennestään tutut niin kaikki menee pykälien mukaan. Myös esiselvitykset ovat huolella tehtyjä.

Ensi viikolla hankeryhmä lähtee myös esittelemään posteri-julkaisua simulaatiopedagogiikkaan keskittyvään SESAM-konferenssiin Puolaan. Posterin aihe: Virtual Centre of the Wellness towards innovative distributed virtual learning environment, pyrkii kuvaamaan ENVI2-hankkeen tuloksena syntyvää simulaatio- ja virtuaaliympäristöä, jossa yhdistyvät fyysiset tilat, virtuaaliset tilat sekä niitä tukevat tietojärjestelmät.

Näissä tunnelmissa alkukesän kiireisiin. Yritetään saada kesän aikanakin päivityksiä siitä, miten hanke etenee helteissä.