kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille

Biolabra

Monipuolista palvelua

Lapin ammattikorkeakoulun ja Arktisen keskuksen biolaboratorio on keskittynyt erityisesti luonnontuotteiden tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Biolabrasta löytyvät monipuoliset ammattilaitteet ja asiantuntemusta tuotekehitysprosessin eri vaiheisiin raaka-aineen esivalmistelusta pakkaukseen.

Käytettävissä on mm. pakkaskuivain, kuivurit, uuttolaitteet, koekeittiö ammattikeittiölaitteineen, pakkauslaitteet, kuten kammio- ja pöytävakuumikone sekä erilaista laboratoriolaitteistoa. Lisäksi käytössä on laaja-alainen osaaminen ja tutkimustieto luonnontuotteisiin ja sivuvirtoihin liittyen.

Valmiiden palvelutuotteiden lisäksi kehitämme uusia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Tarjoamme myös mahdollisuuden hyödyntää verkostossamme olevien yhteistyökumppaneiden erikoisosaamista ja laitteistoja.

Biolabran virtuaaliesittely:
https://my.matterport.com/show/?m=q3pzCGN212n

Hinta

Hinta vaihtelee palvelun laajuuden mukaan. Tarjoamme maksuttoman hinta-arvion palvelusta, sekä ehdotuksen eri ratkaisuvaihtoehdoista. Hankinnassa asiakas voi mahdollisuuksien mukaan hyödyntää myös esim. Business Finlandin Innovaatioseteliä.
Laboratorion käytävä
Lisätiedot ja labran käyttöajat:
Aki Ranta
aki.ranta@lapinamk.fi
040 756 5949