Lapin AMK työelämälle banneri net.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille

Tilat ja laitteet

Käytössämme on monipuolinen testausympäristö, jota voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan.

Käytössämme on esiteltyjen tilojen ja laitteiden lisäksi nykyaikainen huoltotila, joka tarjoaa hyvät puitteet testauksien valmisteluun ja huoltotöihin. Huoltotiloista löytyvät myös perustyökalut sekä työstökoneet.

 

 olosuhdehuone_small.jpg
 
Olosuhdehuone


Suurikokoinen olosuhdehuone, jossa lämpötila voidaan säätää halutuksi. Olosuhdehuone on erittäin helposti muokattavissa erilaisiin testeihin.

Lisätietoa Arctic Powerin sivustolla.
 vaihtolampohuoone_small.jpg  
Vaihtolämpöhuone


Voimakkaiden lämpötilamuutosten aiheuttamien ilmiöiden havainnointiin soveltuva tila. Vaihtolämpöhuone soveltuu hyvin mm. komponenttien, järjestelmien ja ikkunoiden olosuhdetestaukseen.

Lisätietoa Arctic Powerin sivustolla.
 Testirata_small.jpg  
Testirata


Tilojemme välittömässä läheisyydessä sijaitsee asfaltoitu testirata, joka soveltuu ajoneuvojen, kuten esim. moottorikelkan, mönkijän tai maastoajoneuvon testaamiseen.

Lisätietoa Arctic Powerin sivustolla.
 alustadyno_small.jpg  
Alustadynamometri


Alustadynamometri on sijoitettu olosuhdehuoneeseen, jolloin testiajoja voidaan suorittaa hallituissa olosuhteissa. Dynamometrillä voidaan ajaa alimmillaan -10C lämpötilassa.

Lisätietoa Arctic Powerin sivustolla.
 moottoridyno_small.jpg  
Moottoridynamometri


Moottoridynamometrin avulla moottoria voidaan tutkia kattavasti ja säätää sitä nopeasti ja tarkasti. Se mahdollistaa yksittäisen moottorin tutkimisen ja testaamisen hallituissa olosuhteissa, jolloin ulkoiset tekijät eivät vaikuta moottorin toimintaan.

Lisätietoa Arctic Powerin sivustolla.
 lamponukke.jpg  
Lämpönukke


Vaatetestaukseen soveltuva lämpönukke on varustettu tarkalla ja monipuolisella säätö- ja mittausjärjestelmällä. Lämpönuken avulla voidaan tutkia vaatteiden tai vaatekappaleiden lämpöominaisuuksia tarkasti.

Lisätietoa Arctic Powerin sivustolla.
 suurnopeuskamera.jpg  
Suurnopeuskamera


Suurnopeuskameralla pystytään tarkastelemaan eri asioiden ja -materiaalien käyttäytymistä muuttuvissa tilanteissa.

Lisätietoa Arctic Powerin sivustolla.
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK