Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Kehittämisympäristöt

Arctic Power ura.jpg 

Ura Arctic Powerilla

Meillä on lämminhenkinen työskentelyilmapiiri vaikka lämpötila laskeekin välillä pakkasen puolelle. Työntekijät ovat meille tärkeitä ja sinua tuetaan omien kykyjesi jatkuvassa kehittämisessä. Työskentelymme perustuu toisten kunnioittamiseen, jatkuvaan innovointiin sekä hyvään tiimihenkeen. Olemme jäätävän asiantuntevaa ja innostunutta porukkaa.

Kiinnostuitko? Pärjäätkö kylmän kanssa? Vakuuta meidät taidoistasi.

Työpaikkoihin voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen info[at]arcticpower.fi

Opiskelijalle

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä!

Haluat olla tulevaisuuden tähti. Tärkeää on opinjanoinen ja aktiivinen asenteesi ja halu oppia alan parhailta tekijöiltä – kokeneilta asiantuntijoiltamme.

Arctic Powerilla voit päästä työurasi alkuun ja niin pitkälle eteenpäin kuin haluat. Meillä on tehtäviä niin rakennustekniikan-, liiketalouden- kuin tietotekniikan opiskelijoille. Pääset työskentelemään oman alasi vastuullisissa tehtävissä ja kehittämään omaa osaamistasi asiantuntijoidemme ohjauksessa. Samalla luot tulevaisuudelle arvokkaita kontakteja. Tutustu opiskelijoiden tarinoihin Arctic Powerilla työskentelystä.

Oletko halukas oppimaan uutta, positiivinen ja reipas tekijä, joka haluaa työskennellä kylmään ja talveen liittyvien haasteiden ratkomisessa? Jos vastaat kyllä, hae meille töihin!

Täytä ja lähetä meille määrämuotoinen hakemus. Muista mainita minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Ja jos haet opinnäytetyöpaikkaa, kerro työsi aihe.

Yhteystiedot

info@arcticpower.fi
+ 358 405480181

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK