Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Kehittämisympäristöt

Arctic Power Education


Arctic Power kuuluu Lapin ammattikorkeakouluun ja yksi tärkeimmistä tehtävistämme on kasvattaa valmiimpia opiskelijoita työelämään ja antaa kokemusta asiantuntijaorganisaatiossa työskentelystä. Toimimme päivittäin uusien innovaatioiden, tuotekehityksen ja testauksen parissa ja haluamme jakaa osaamistamme opiskelijoille.

Työtehtävät määritellään opiskelijan osaamisen ja oman mielenkiinnon perusteella, jotta opinnoissa kertynyttä osaamista pääsee soveltamaan käytäntöön. Opiskelijoille tarjotaan vastuullisia tehtäviä ja mah­dollisuus näyttää omaa osaamistaan myös laajalle yhteistyöverkostollemme.


Liiketalous

Taloushallinto ja markkinointi
Taloushallinnon opiskelijoille tarjolla on työtehtäviä usealla eri tasolla: hinnoittelusta aina kustannusrakenteiden selvit­tämiseen. Markkinoinnin opiskelijoille tarjoam­me mahdollisuuden tehdä mm. seuraa­via tehtäviä: markkinointitutkimukset, tuotteistaminen, brändin rakentaminen ja hallinta, viestintä ja markkinointima­teriaalin laatiminen


Tietotekniikka

Tietotekniikan opiskelijoille tarjoamme monipuolisia harjoittelu- ja oppimisvaihtoehtoja. Suurin osa henkilökunnastamme on juuri tietotekniikan insinöörejä, joten osaavaa tukea ympäriltäsi löytyy varmasti. Sisällöllisesti tehtäviä löytyy niin ohjelmoinnin kuin laitteistojenkin parista. Ydinteemana Arctic Powerin toimenkuvaan kuuluu järjestelmäosaaminen eli tietotekniikkaa sovelletaan erilaisten mittausjärjestelmien ja sovellusten kehittämiseen ja tutkimiseen.

Järjestelmäkehitys
Teemme jatkuvaa työtä mittausjärjestelmien, tietokantojen hallinnan ja tietoteknisten järjestelmien kehittämiseksi. Järjestelmäkehityksessä tarvitaan ohjelmointitaitoja (LabVIEW,C-kieli, Java, Python) ja laitepuolen osaamista (elektroniikka ja virtapiirit). Meiltä opiskelija löytää varmasti omaan osaamisprofiliinsa sopivaa työtä.

Testaustoiminta
Testaustoiminta liittyy olennaisesti Arctic Powerin päivittäiseen toimintaan. Testausta tehdään asiakkaiden tuotekehityksen tueksi ja liiketoiminnan kehittämiseksi. Kattava mittausjärjestelmäosaaminen yhdistettynä arktiseen ympäristöön ja osaamiseen luo erinomaiset mahdollisuudet monipuolisen testaustoiminnan toteuttamiseen. Asiakkaiden ongelmien ratkaisemisessa korostuu myös luonnontieteiden hallinta ja soveltaminen käytäntöön.


Rakennustekniikka

Arctic Powerilla pääset rakennustekniikan opiskelijana työskentelemään aktiivisena oman alasi kehittäjänä. Työtehtäviä voidaan mahdollisuuksien rajoissa räätälöidä juuri sinulle sopiviksi oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteittesi perusteella. Työskennellessäsi Arctic Powerilla saat paremmat valmiudet tiedonhakuun, tiedonkäsittelyyn sekä niiden soveltamiseen käytäntöön. Työskentely tutkimus- ja kehitystoiminnassa soveltuu hyvin kaikkien vuosikurssien opiskelijoille. Erityisesti opintojen loppuvaiheessa t&k-työhön voidaan integroida opinnäytetöiden tekemistä ja syventäviä projektiopintoja.

Rakennusfysiikka
Arctic Powerilla on meneillään voimakas oppimisympäristöjen kehitystyö. Tähän liittyen vuoden 2013 aikana otetaan käyttöön uusi rakennusfysiikan tutkimusympäristö, jossa voidaan suorittaa mm. rakenteiden lämpö- ja kosteusteknistä tutkimusta. Opiskelijana voit olla mukana oppimisympäristön toiminnan kehittämisessä ja osallistua myös jatkossa kumppaniyritysten kanssa tehtävään tuotekehitys- ja tutkimustyöhön.

Lumi-ja jääteknologia
Suomalainen lumi- ja jäärakentamisen osaaminen on maailman huippua. Työskentelemällä meillä voit tutustua hieman erilaisiin ja mielenkiintoisiin rakennusmateriaaleihin ja tehdä tutkimus ja kehitystyötä yhdessä alan parhaiden yritysten kanssa. Tällaisia mahdollisuuksia on erittäin harvoissa oppilaitoksissa tarjolla.Yhteystiedot

info@arcticpower.fi
+ 358 405480181
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK