kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Julkaisut

 

Touri miehille – Työ- ja toimintakyvyn parantaminen Meri-Lapissa

  Birgit Mylläri, Tarja Lipponen & Timo Marttala
  Hyvinvointi ja kulttuuri 19/2020 • 53 s. • Sähköinen 
  ISBN
  Hinta: Ilmainen
  Julkaisu pdf-tiedostona
   
  Touri Miehille – Miesten työ- ja toimintakyvyn parantaminen Meri-Lapissa (2018–2020) on Euroopan Sosiaalirahaston tukema hanke, jossa on kehitetty yhdessä kohderyhmäläisten kanssa miesten osallisuuden ja hyvinvoinnin edistymisen mahdollisuuksia kohti omaa työ- ja toimintakykyään. Yhdessä tekemisen, ajattelun ja oivallusten prosessit ovat johtaneet meidät pohtimaan miehiin kohdistuvia kulttuurisia rooliodotuksia, joiden ristipaineessa pojat ja miehet joutuvat omaa itseään rakentamaan.

Julkaisussa kuvataan hankkeessa toteutettuja toimenpiteitä, tuloksia ja niitä ohjaavia tausta-ajatuksia miesten näkökulmasta. Hankkeessa solmittiin yhteistyö valtakunnallisen Miessakit ry:n Toiminnan miesten ja Lapin AMKin Kemin Tulevaisuuden terveyspalvelut -osaamisryhmän kanssa. Hankkeessa käynnistettiin Miestyöverkosto Meri-Lappiin.

Suosittelemme julkaisua pojille, miehille ja heidän kanssaan työskenteleville. Toivon Sinulle oivalluksen hetkiä miesten kohtaamiseen. Tervehdi, kuuntele, tarkenna ja ole saatavilla.