kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Julkaisut

 

Someta Duuniin - Digitaaliset urataidot korkeakoulujen uraohjauksessa

  Outi Rantanen, Tuula Isosuo & Minttu Merivirta (toim.)
  Opetus ja oppiminen 25/2019 • 170s. • Nidottu, Sähköinen 
  ISBN 978-952-316-329-4 (nid.) • 978-952-316-330-0 (pdf)
  Hinta: Ilmainen
  Julkaisu pdf-tiedostona
   
  Digitalisaatio etenee kaikessa yhteiskunnallisessa toiminnassa, ja jotta korkeakoulusektori voi olla proaktiivinen tulevaisuuden osaajien kouluttaja, sen tulee huomioida digitalisaation aiheuttamat muutokset laajasti opetus-ja ohjaustoiminnassaan.

Someta Duuniin - sosiaalinen media työnhaun ja rekrytoitumisen apuna -hankkeessa on ollut tavoitteena vastata digitalisaation ja muuttuvan työelämän haasteisiin etsimällä digitaalisia ja innovatiivisia ratkaisuja nopeuttamaan ja helpottamaan korkeakouluopiskelijoiden siirtymistä työelämään.

Hankeyhteistyössä on haettu ratkaisuja korkeakoulutettujen työllistymiseen digitalisoituvassa yhteiskunnassa, työnantajien ja korkeakoulutettujen kohtaamiseen digitalisoituvissa ympäristöissä ja työmarkkinoilla sekä digitaalisten urataitojen vahvistamiseen korkeakoulujen uraohjauksessa.

Tämä julkaisu antaa lukijalle tilaisuuden pysähtyä työelämän murroksen äärelle ja löytää uusia näkökulmia aiheeseen. Tarjoamme korkeakoulun uraohjauksessa toimiville motivoivia ratkaisuja ja kehittämisideoita omaan työhön sekä opiskelijoiden tukemiseen digitaalisten urataitojen kehittämisessä.