|
|
Poroteurastuksen kehittämisen painopisteet
|
|
Karoliina Majuri & Kirsi Muuttoranta (toim.) |
|
Tekniikka ja teollisuus 12/2019 • 91s. • Nidottu, Sähköinen |
|
ISBN 978-952-316-316-4 (nid.) • ISBN 978-952-316-317-1 (pdf) |
|
Hinta: Ilmainen |
|
Julkaisu PDF-tiedostona
|
|
|
|
Liha on porotalouden tärkein tuote ja poroteurastamot sen tuotannon kulmakiviä. Teurastajina toimivat poromiehet muodostavat laatuketjun tärkeimmän lenkin. Pyysimme poroteurastajia kertomaan, miten poronlihan laatu varmistetaan. Kentän puheenvuorot täydentyvät asiantuntija-artikkeleilla.
Porukkaoppi - Porotalouden porukalle lisäoppia -koulutuksen kehittämishanke on saanut Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämän ESR-rahoituksen. Hankkeen loppujulkaisussa avataan monipuolisesti poroteurastamoiden toimintaa. Jokainen poroteurastuksesta kiinnostunut aloittelijasta eksperttiin saa artikkelikokoelmasta uutta tietoa maailman parhaan lihan tuotannosta. |