kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Julkaisut / Opetus ja oppiminen
Kaukussa kuhisee julkaisun kansikuva
 

Kaukussa kuhisee – Lapin ammattikorkeakoulun kaupan ja kulttuurin osaamisalan tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa vuonna 2014

  Minttu Merivirta (toim.)
  Hyvinvointi ja kulttuuri 32/2014 • 51 s. • Sähköinen 
  ISBN 978-952-316-063-7 (pdf)
  Hinta: Ilmainen
  Julkaisu pdf-tiedostona
   
  Lapin ammattikorkeakoulun kaupan ja kulttuurin osaamisalan (Kauku) TKI-toiminta on ollut täynnä kuhinaa vuonna 2014. Vuoteen on mahtunut monta Kaukun hankkeissa tuotettua julkaisua, joissa saavutettu tietämys on koottu yksiin kansiin mahdollisimman monen hyödynnettäväksi. Toimintaamme on tehty julkiseksi monipuolisesti myös audio-visuaalisella materiaalilla.

Tämä kokoomateos täydentää tätä valikoimaa tarjoamalla hieman erilaisen näkökulman Kaukun TKI-toimintaan. Mukaan pyydettiin myös muutama osaamisalamme ulkopuolinen kirjoittaja, jotka yhteistyön ja ammattiosaamisensa kautta antavat vinkkejä tehokkaan hanketoiminnan toteuttamiseen.

Tavoitteenamme on kurkistaa Kaukun vuoden 2014 TKI-toimintaan hieman henkilökohtaisemmalla tasolla, ja toivomme kokemustemme tarjoavan tietoa laajasti ammattiyhteisön hyödynnettäväksi. Pienistä tarinoista syntyy kokonaisuus, jossa hankkeiden hyödyt korostuvat niin yksilön kuin yhteisönkin kannalta.