Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Julkaisut / Matkailu, ruoka ja luonto
 

 

Makumatkalla Lapissa - Ideoita paikallisen ruokaperinteen hyödyntämiseen matkailussa

  Milla Hirvaskari, Heli Ilola, Ritva Saari & Mirva Tapaninen (toim.)
  Matkailu, ruoka ja luonto 5/2018 • 82 s. • Nidottu, Sähköinen 
  ISBN 978-952-316-221-1 (nid.) • 978-952-316-222-8 (pdf)
  Hinta: Ilmainen
  PDF
   
  Lappi on pullollaan herkullisia ja terveellisiä raaka-aineita. Miten ne saataisiin nykyistä paremmin hyötykäyttöön ja tarjolle myös matkailijoille? Ruokaan kytkeytyvät, historialla ja tarinoilla maustetut kurkistukset paikalliseen kulttuuriin ovat juuri sellaisia aitoja asioita, jotka kiinnostavat matkailijoita.

Uusia elämyksellisiä ruokamatkailutuotteita syntyy parhaiten raaka-aineiden tuottajien ja matkailutoimijoiden yhteistyöllä. Julkaisu Makumatkalla Lapissa tarjoaa tietoa ja esimerkkejä siitä, miten paikallisia raaka-aineita voitaisiin nykyistä enemmän hyödyntää matkailussa.

Julkaisu on tuotettu Lappilaisia makuelämyksiä matkailijalle – lähiruokaa lautaselle –hankkeessa (Maaseuturahoitus, Lapin ELY-keskus): herättämään ajatuksia, välittämään tietoa ja rohkaisemaan lappilaisia toimijoita. Herkullisia lukuhetkiä lappilaisessa makumaailmassa!
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK