Siirry sivusisältöön
Eng
Sve
Yhteystiedot
Haku
Hakijalle
Hakeminen tutkinto-opiskelijaksi
Hakijapalvelut
Aloittavan opiskelijan opas
AMK-tutkinnot
YAMK-tutkinnot
Muut koulutukset
Avoin AMK
Opiskelijakertomuksia
Tietoa opoille
Sivukartta
Opiskelijalle
Opiskelu
Ohjaus ja neuvonta
Opiskelijaelämää
Opiskelijahyvinvointi
Kirjasto
Lomakkeet
Oppaat ja ohjeet
Aloittavan opiskelijan opas
Sovellukset ja pikalinkit
Oppilaitos tiedottaa
Sivukartta
Alumnitoiminta
Yrityksille ja yhteisöille
Tutkimus, kehitys ja innovaatiot
Avoin TKI-toiminta
Lapin AMKin hankkeet
Julkaisut
Palvelut
Täydennyskoulutus
Toimeksiannot opiskelijoille
Lahjoitukset ja varainkeruu
Sivukartta
Esittely
Pohjoista tekoa
Ajankohtaista
Yhteystiedot
Palaute
Sivukartta
Tietosuoja
Etusivu
/
Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK
/
Yrityksille ja yhteisöille
/
Julkaisut
/
Matkailu, ruoka ja luonto
Yrityksille ja yhteisöille
Tutkimus, kehitys ja innovaatiot
Avoin TKI-toiminta
Lapin AMKin hankkeet
Julkaisut
Palvelut
Täydennyskoulutus
Toimeksiannot opiskelijoille
Lahjoitukset ja varainkeruu
Sivukartta
Matkailu, ruoka ja luonto
Kansainvälistä hankeyhteistyötä luontoperustaisessa kuntoutustoiminnassa – Luontoa toimintaan yli rajojen -hankkeen julkaisu
Johanna Rintala, Pia Rajaniemi & Panu Huczkowski
Hyvinvointi ja kulttuuri 28/2020
Asiakaskokemus kehittämistyön kivijalkana – Digiajan palvelujohtamisen YAMK-koulutuksen opinnäytetyöjulkaisu
Merja Koikkalainen (toim.)
Opetus ja oppiminen 23/2020
Positiivinen työntekijäkokemus – opas esimiehille
Kaihua Heidi, Kemi Jenni, Tapaninen Mirva & Vähäkuopus Mari
Matkailu, ruoka ja luonto 4/2020
Aika, arvot ja identiteetti – Itseohjautuminen ja tutkiva oppiminen 2020-luvun kestävän kehityksen näyttämöllä
Voitto Kuosmanen
Opetus ja oppiminen 3/2020
Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan toimiala- ja työpaikkarakenne
Jari Sarja
Opetus ja oppiminen 1/2020
Kohdekokemus - Yhteinen näkemys
Heidi Kaihua, Merja Koikkalainen, Outi Kähkönen, Marja Lempiäinen, Matti Liimatta, Mirva Tapaninen & Noora Vuontisvaara (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 3 / 2020
Poronhoitotyötä kehittämässä - Miten rakentaa työelämäyhteistyötä hankkeessa?
Karoliina Majuri, Iida Melamies & Tuija Takkula (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 2/2020
Venäläisten matkailijoiden tarpeet 2020-luvulla - kulutuskäyttäytymisen ja matkustusmotiivien selvitys
Pasi Satokangas
Matkailu, ruoka ja luonto 19/2019
Our Stories - Sharing Experiences along the Northern Lights Route
Timo Puukko (ed.) • Inger Birkelund • Saila Puukko • Elina Söderström • Erling Fredriksson • Annika Kronqvist • Anitra Arkko-Saukkonen • Katja Pettersen • Lasse Stenman • Elina Stoor • Iina Askonen • Laura Hokajärvi • Rada Jutrakul • Jenni Kemi
Matkailu, ruoka ja luonto 13/2019
Luonnontuotteista metsänomistajille - Luonnontuotteet ja metsä
Seija Niemi & Marjut Turtiainen
Matkailu, ruoka ja luonto 3/2019
Luonnontuotteet metsäsuunnittelussa - Luonnontuotteet ja metsä
Turtiainen Marjut & Niemi Seija
Matkailu, ruoka ja luonto 2/2019
Luonnontuotteista lisäarvoa metsätilalle - Luonnontuotteet ja metsä
Jere Jääskeläinen, Seija Niemi & Marjut Turtiainen
Matkailu, ruoka ja luonto 8/2019
Yrittäjät Green Care - palveluiden tuottajina
Sanna Vinblad (toim.)
Yhteiskunta 4/2019
35 vinkkiä inspiroivaan korkeakouluopetukseen
Sisko Häikiö & Kati Koivunen (toim.)
Opetus ja oppiminen 1/2019
Ensimmäinen matkailuporoni - tietoa ja ohjeistusta ostopäätökseen
Veikko Maijala & Karoliina Majuri
Matkailu, ruoka ja luonto 11/2018
My first reindeer used for tourism – information and guidelines for the purchase decision
Veikko Maijala & Karoliina Majuri
Matkailu, ruoka ja luonto 10/2018
Animal Welfare in Tourism Services - Examples and Practical Tips for the Well-being of Animals Used for Tourism in Lapland
Jaana Ojuva (ed.)
Matkailu, ruoka ja luonto 7/2018
Lähiruuan ja luonnontuotteiden tila ja potentiaali Tunturi-Lapissa
Satokangas Pasi, Sipola Reeta & Tapaninen Mirva (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 9/2018
Eläinten hyvinvointi matkailupalveluissa -Vinkkejä ja hyviä käytäntöjä lappilaisten matkailueläinten hyvinvointiin
Jaana Ojuva (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 4/2018
Green Care Pro - Koulutusmalli yhdenmukaisen Green Care -osaamisen tuottamiseksi
Maarika Iijolainen, Reeta Sipola, Sanna Vinblad (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 6/2018
Näkökulmia Green Caren opiskeluun
Sanna Vinblad, Reeta Sipola, Maarika Iijolainen (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 5/2018
Arjen turvaa Lapissa - Osallisuus, palvelut ja elinkeinot
Niko Niemisalo (toim.)
Yhteiskunta 15/2018
Turvallinen ja asiakaslähtöinen opastekokonaisuus
Erkki Ollila & Sini Kestilä
Matkailu, ruoka ja luonto 1/2018
Makumatkalla Lapissa - Ideoita paikallisen ruokaperinteen hyödyntämiseen matkailussa
Milla Hirvaskari, Heli Ilola, Ritva Saari & Mirva Tapaninen (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 5/2018
Huippu homma - Töissä hiihtokeskuksessa
Tanja Maaninka, Virpi Tökkäri (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 4/2017
Luontoa elämään – toimintamalleja osallisuuden ja toimintakyvyn vahvistamiseksi - Luontoa elämään, luontoa kuntoutukseen -teemajulkaisu 3/3
Tero Leppänen & Arja Jääskeläinen
Matkailu, ruoka ja luonto 24/2017
Study on the situation and the legal framework of social entrepreneurship in Lapland, Finland
Anu Harju-Myllyaho, Marlene Kohllechner-Autto & Sari Nisula
Matkailu, ruoka ja luonto 16/2017
Olemme talenttia – Tarinoita matkailuosaamisen kehittämisestä työelämän ja koulutuksen kohtaamispisteessä
Kati Koivunen (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 1/2017
Opas yksilökeskeiseen luontotoiminnan suunnitteluun - Luontoa elämään, luontoa kuntoutukseen -teemajulkaisu 2/3
Taimi Tolvanen
Opetus ja oppiminen 1/2017
Luontoon tukeutuvaa kuntoutustoimintaa Ruotsissa - Matkaraportti Luontoa elämään! -hankkeen opintomatkalta Länsi-Göötanmaalle ja Hallandiin
Arja Jääskeläinen
Hyvinvointi ja kulttuuri 3/2016
Osallisuutta vahvistavan, luontoon tukeutuvan kuntoutustoiminnan malli - Luontoa elämään, luontoa kuntoutukseen -teemajulkaisu 1/3
Taimi Tolvanen, Arja Jääskeläinen
Hyvinvointi ja kulttuuri 19/2016
Opas elintarvikealan yrittäjille luonnonkasvien käytöstä – Luonnontuotealan uuselintarvikekysymykset
Seija Niemi & Johanna Kinnunen
Matkailu, ruoka ja luonto 2/2016
Asiakkaasta vieraaksi
Marjukka Salonen
Matkailu, ruoka ja luonto 4/2016
Palvelu – Polku menestykseen
Päivi Kähkönen, Jaana Ojuva ja Mirva Tapaninen
Matkailu, ruoka ja luonto 18/2014
Turvallisuusharjoitukset yritysten käyttöön – Matkailuyrityksen varautuminen poikkeaviin tilanteisiin
Pekka Iivari
Matkailu, ruoka ja luonto 36/2014
Innovaatio-osaamista arvioimassa
Päivi Mastosaari (toim.)
Opetus ja oppiminen 31/2014
Japanilainen perhe eMatkalla
Päivi Hanni-Vaara, Outi Kähkönen & Petra Paloniemi
Matkailu, ruoka ja luonto 34/2014
EU:n ja Venäjän mahdollisen viisumivapauden vaikutukset Sallassa – Viisumivapauden vaikutukset pohjoisessa – Viva North
Pasi Satokangas
Matkailu, ruoka ja luonto 29/2014
Pohjoisen villasta hyvinvointia 2012–2014 - Woollen Innovations -hankkeen tutkimuksia
Reeta Sipola (toim.)
Hyvinvointi ja kulttuuri 8/2014