Siirry sivusisältöön
Eng
Sve
Yhteystiedot
Haku
Hakijalle
Aloittavan opiskelijan opas
AMK-tutkinnot
Hakeminen tutkinto-opiskelijaksi
YAMK-tutkinnot
Täydennä osaamistasi
Avoin AMK
Opiskelijakertomuksia
Tietoa opoille
Erillishaku
Oppijan tupa
Opiskelijalle
Aloittavan opiskelijan opas
Opintojen suunnittelu
Opintojen sisältö
Hyvinvoiva opiskelija
Opiskelijaelämää
Valmistuminen ja työnhaku
Oppaat ja ohjeet
Sovellukset ja pikalinkit
Oppilaitos tiedottaa
Opiskelun palvelut
Yrityksille ja yhteisöille
Tutkimus, kehitys ja innovaatiot
Avoin TKI-toiminta
Lapin AMKin hankkeet
Julkaisut
Palvelut
Henkilöstökoulutus
Toimeksiannot opiskelijoille
Lahjoittaminen
Esittely
Pohjoista tekoa
Ajankohtaista
Yhteystiedot
Palaute
Sivukartta
Tietosuoja
Strategia
Vastuullisuus ja kestävä kehitys
Avoimet työpaikat
Ilmoituskanava
Turvallisuus
Etusivu
/
Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK
/
Yrityksille ja yhteisöille
/
Julkaisut
/
Matkailu, ruoka ja luonto
Matkailu, ruoka ja luonto
Arktinen lumi – lumen tutkimus
Sini Turpeenniemi & Mikko Lönnström (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 17/2022
Lapin retkeilyreitistöt – kiertotalouden tiekartta
Mari Halme, Tiina Keränen, Anu Kumpuniemi & Pyry Vasander
Tekniikka ja teollisuus 15/2022
">">
Suomen kalastusmatkailun nykytila ja kehittämistarpeet
Pasi Satokangas, Jussi Soppela & Aki Ranta
Matkailu, ruoka ja luonto 14/2022
">
Phenomena of Arctic Nature Workbook
Mervi Angeria, Milla Hirvaskari, Outi Kähkönen & Mirva Tapaninen
Matkailu, ruoka ja luonto 8/2022
">
Meri-Lapin teollisuusmatkailun konsepteja kehittämässä
Jenni Kemi, Mirva Tapaninen & Satu Valli (toim.)
Liiketoiminta ja yrittäjyys 10/2022
">
Tarinoita ja taidetta – Meri-Lapin kulttuuriperintö osaksi teollisuusmatkailua
Mervi Löfgren Autti, Tuija Hautala-Hirvioja, Jonna Katajamäki & Marja Ylioinas
Matkailu, ruoka ja luonto 6/2022
">
Porontaljan kuivauksen massatuotanto
Janne Mustonen & Karoliina Majuri
Matkailu, ruoka ja luonto 9/2022
">
LUMOT-käsikirja
Laura Jokela, Leena Seppälä, Kalle Santala & Marja Uusitalo (toim.)
Hyvinvointi ja kulttuuri 7/2022
">
Digitaalinen vastuullisuusviestintä – Tietoperusta lappilaisten matkailuyritysten vastuullisuusviestinnälle digitaalisissa kanavissa
Sisko Häikiö & Kati Koivunen
Liiketoiminta ja yrittäjyys 5/2022
">
Katse tulevaisuuteen – Selvitys kansainvälisen matkailun kehittämisestä Kemijärvellä
Anni Kauppila
Matkailu, ruoka ja luonto 3/2022
">
Luonnollisesti – Green Care -menetelmät osana sosiaalista kuntoutusta
Sanna Vinblad (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 4/2022
">
Phenomena of Arctic Nature
Mervi Angeria, Milla Hirvaskari & Outi Kähkönen (eds.)
Matkailu, ruoka ja luonto 2/2022
">
Pyörämatkailun kysyntä Lapissa
Esa Inkilä & Pasi Satokangas
Matkailu, ruoka ja luonto 16/2021
">
Suo ja sen mystiikka yritysten palvelutoiminnan tueksi
Juho Haveri-Heikkilä
Matkailu, ruoka ja luonto 7/2021
Good Practices in Reindeer Slaughtering – Slaughtering at a Slaughterhouse
Karoliina Majuri & Kirsi Muuttoranta
Opetus ja oppiminen 3/2021
Vetoapua – matkailun tulevaisuuteen, turvallisuuteen ja hyvinvointiin
Jatta Sammalkangas, Milla Ristonmaa, Sari Nisula & Sini Kestilä
Matkailu, ruoka ja luonto 2/2021
Metsäsektorin ja pelastusalan käsityksiä metsäpaloista
Mikael Kukkonen
6/2021
Metsävara- ja paikkatietoaineistoon perustuva virtuaalimallinnus – Metsävarojen virtuaalimallinnuksen tekninen kehitys ja virtuaalimallinnuksen hyödyntäminen metsätalouselinkeinossa
Markus Korhonen (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 4/2021
Internationellt projektsamarbete inom naturbaserad rehabiliteringsverksamhet – Publikation från projektet Aktiviteter i naturen över gränsen
Johanna Rintala, Pia Rajaniemi & Panu Huczkowski
Hyvinvointi ja kulttuuri 1/2021
Porotilamatkailun uudet tuulet
Anni Kauppila, Jatta Sammalkangas, Sini Kestilä & Teija Tekoniemi-Selkälä
Matkailu, ruoka ja luonto 1/2021
Mäntyvaaran hevoskeskittymä kiertotalouden silmin – Kiertotalouden nykytilanne ja potentiaali
Sanna Vinblad (toim.)
Tekniikka ja teollisuus 25/2020
Kansainvälistä hankeyhteistyötä luontoperustaisessa kuntoutustoiminnassa – Luontoa toimintaan yli rajojen -hankkeen julkaisu
Johanna Rintala, Pia Rajaniemi & Panu Huczkowski
Hyvinvointi ja kulttuuri 28/2020
Asiakaskokemus kehittämistyön kivijalkana – Digiajan palvelujohtamisen YAMK-koulutuksen opinnäytetyöjulkaisu
Merja Koikkalainen (toim.)
Opetus ja oppiminen 23/2020
Positiivinen työntekijäkokemus – opas esimiehille
Kaihua Heidi, Kemi Jenni, Tapaninen Mirva & Vähäkuopus Mari
Matkailu, ruoka ja luonto 4/2020
Aika, arvot ja identiteetti – Itseohjautuminen ja tutkiva oppiminen 2020-luvun kestävän kehityksen näyttämöllä
Voitto Kuosmanen
Opetus ja oppiminen 3/2020
Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan toimiala- ja työpaikkarakenne
Jari Sarja
Opetus ja oppiminen 1/2020
Kohdekokemus - Yhteinen näkemys
Heidi Kaihua, Merja Koikkalainen, Outi Kähkönen, Marja Lempiäinen, Matti Liimatta, Mirva Tapaninen & Noora Vuontisvaara (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 3/2020
Poronhoitotyötä kehittämässä - Miten rakentaa työelämäyhteistyötä hankkeessa?
Karoliina Majuri, Iida Melamies & Tuija Takkula (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 2/2020
Venäläisten matkailijoiden tarpeet 2020-luvulla - kulutuskäyttäytymisen ja matkustusmotiivien selvitys
Pasi Satokangas
Matkailu, ruoka ja luonto 19/2019
Our Stories – Sharing Experiences along the Northern Lights Route
Timo Puukko (ed.)
Matkailu, ruoka ja luonto 13/2019
Luonnontuotteista metsänomistajille - Luonnontuotteet ja metsä
Seija Niemi & Marjut Turtiainen
Matkailu, ruoka ja luonto 3/2019
Luonnontuotteet metsäsuunnittelussa - Luonnontuotteet ja metsä
Turtiainen Marjut & Niemi Seija
Matkailu, ruoka ja luonto 2/2019
Luonnontuotteista lisäarvoa metsätilalle - Luonnontuotteet ja metsä
Jere Jääskeläinen, Seija Niemi & Marjut Turtiainen
Matkailu, ruoka ja luonto 8/2019
Yrittäjät Green Care - palveluiden tuottajina
Sanna Vinblad (toim.)
Yhteiskunta 4/2019
35 vinkkiä inspiroivaan korkeakouluopetukseen
Sisko Häikiö & Kati Koivunen (toim.)
Opetus ja oppiminen 1/2019
">
Ensimmäinen matkailuporoni - tietoa ja ohjeistusta ostopäätökseen
Veikko Maijala & Karoliina Majuri
Matkailu, ruoka ja luonto 11/2018
">
My first reindeer used for tourism – information and guidelines for the purchase decision
Veikko Maijala & Karoliina Majuri
Matkailu, ruoka ja luonto 10/2018
">
Animal Welfare in Tourism Services - Examples and Practical Tips for the Well-being of Animals Used for Tourism in Lapland
Jaana Ojuva (ed.)
Matkailu, ruoka ja luonto 7/2018
">
Lähiruuan ja luonnontuotteiden tila ja potentiaali Tunturi-Lapissa
Satokangas Pasi, Sipola Reeta & Tapaninen Mirva (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 9/2018
">
Eläinten hyvinvointi matkailupalveluissa -Vinkkejä ja hyviä käytäntöjä lappilaisten matkailueläinten hyvinvointiin
Jaana Ojuva (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 4/2018
">
Green Care Pro - Koulutusmalli yhdenmukaisen Green Care -osaamisen tuottamiseksi
Maarika Iijolainen, Reeta Sipola, Sanna Vinblad (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 6/2018
">
Näkökulmia Green Caren opiskeluun
Sanna Vinblad, Reeta Sipola, Maarika Iijolainen (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 5/2018
Arjen turvaa Lapissa – Osallisuus, palvelut ja elinkeinot
Niko Niemisalo (toim.)
Yhteiskunta 15/2018
">
Turvallinen ja asiakaslähtöinen opastekokonaisuus
Erkki Ollila & Sini Kestilä
Matkailu, ruoka ja luonto 1/2018
">
Makumatkalla Lapissa - Ideoita paikallisen ruokaperinteen hyödyntämiseen matkailussa
Milla Hirvaskari, Heli Ilola, Ritva Saari & Mirva Tapaninen (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 5/2018
">
Huippu homma - Töissä hiihtokeskuksessa
Tanja Maaninka, Virpi Tökkäri (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 4/2017
">
Luontoa elämään – toimintamalleja osallisuuden ja toimintakyvyn vahvistamiseksi - teemajulkaisu 3/3
Tero Leppänen & Arja Jääskeläinen
Matkailu, ruoka ja luonto 24/2017
">
Study on the situation and the legal framework of social entrepreneurship in Lapland, Finland
Anu Harju-Myllyaho, Marlene Kohllechner-Autto & Sari Nisula
Matkailu, ruoka ja luonto 16/2017
">
Olemme talenttia – Tarinoita matkailuosaamisen kehittämisestä työelämän ja koulutuksen kohtaamispisteessä
Kati Koivunen (toim.)
Matkailu, ruoka ja luonto 1/2017
Opas yksilökeskeiseen luontotoiminnan suunnitteluun - teemajulkaisu 2/3
Taimi Tolvanen
Opetus ja oppiminen 1/2017
">
Luontoon tukeutuvaa kuntoutustoimintaa Ruotsissa - Matkaraportti Luontoa elämään! -hankkeen opintomatkalta Länsi-Göötanmaalle ja Hallandiin
Arja Jääskeläinen
Hyvinvointi ja kulttuuri 3/2016
">
Osallisuutta vahvistavan, luontoon tukeutuvan kuntoutustoiminnan malli - teemajulkaisu 1/3
Taimi Tolvanen, Arja Jääskeläinen
Hyvinvointi ja kulttuuri 19/2016
">
Opas elintarvikealan yrittäjille luonnonkasvien käytöstä – Luonnontuotealan uuselintarvikekysymykset
Seija Niemi & Johanna Kinnunen
Matkailu, ruoka ja luonto 2/2016
">
Asiakkaasta vieraaksi
Marjukka Salonen
Matkailu, ruoka ja luonto 4/2016
Palvelu – Polku menestykseen
Päivi Kähkönen, Jaana Ojuva ja Mirva Tapaninen
Matkailu, ruoka ja luonto 18/2014
Turvallisuusharjoitukset yritysten käyttöön – Matkailuyrityksen varautuminen poikkeaviin tilanteisiin
Pekka Iivari
Matkailu, ruoka ja luonto 36/2014
Innovaatio-osaamista arvioimassa
Päivi Mastosaari (toim.)
Opetus ja oppiminen 31/2014
Japanilainen perhe eMatkalla
Päivi Hanni-Vaara, Outi Kähkönen & Petra Paloniemi
Matkailu, ruoka ja luonto 34/2014
EU:n ja Venäjän mahdollisen viisumivapauden vaikutukset Sallassa – Viisumivapauden vaikutukset pohjoisessa – Viva North
Pasi Satokangas
Matkailu, ruoka ja luonto 29/2014
Pohjoisen villasta hyvinvointia 2012–2014 - Woollen Innovations -hankkeen tutkimuksia
Reeta Sipola (toim.)
Hyvinvointi ja kulttuuri 8/2014