kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Julkaisut / Matkailu, ruoka ja luonto

Matkailu, ruoka ja luonto

 

Arktinen lumi – lumen tutkimus


Sini Turpeenniemi & Mikko Lönnström (toim.)

Matkailu, ruoka ja luonto 17/2022

   
 

Lapin retkeilyreitistöt – kiertotalouden tiekartta


Mari Halme, Tiina Keränen, Anu Kumpuniemi & Pyry Vasander

Tekniikka ja teollisuus 15/2022

   
 

Suomen kalastusmatkailun nykytila ja kehittämistarpeet


Pasi Satokangas, Jussi Soppela & Aki Ranta

Matkailu, ruoka ja luonto 14/2022

   
 

Phenomena of Arctic Nature Workbook


Mervi Angeria, Milla Hirvaskari, Outi Kähkönen & Mirva Tapaninen

Matkailu, ruoka ja luonto 8/2022

   
 

Meri-Lapin teollisuusmatkailun konsepteja kehittämässä


Jenni Kemi, Mirva Tapaninen & Satu Valli (toim.)

Liiketoiminta ja yrittäjyys 10/2022

   
 

Tarinoita ja taidetta – Meri-Lapin kulttuuriperintö osaksi teollisuusmatkailua


Mervi Löfgren Autti, Tuija Hautala-Hirvioja, Jonna Katajamäki & Marja Ylioinas

Matkailu, ruoka ja luonto 6/2022

   
 

Porontaljan kuivauksen massatuotanto


Janne Mustonen & Karoliina Majuri

Matkailu, ruoka ja luonto 9/2022

   
 

LUMOT-käsikirja


Laura Jokela, Leena Seppälä, Kalle Santala & Marja Uusitalo (toim.)

Hyvinvointi ja kulttuuri 7/2022

   
 

Digitaalinen vastuullisuusviestintä – Tietoperusta lappilaisten matkailuyritysten vastuullisuusviestinnälle digitaalisissa kanavissa


Sisko Häikiö & Kati Koivunen

Liiketoiminta ja yrittäjyys 5/2022

   
 

Katse tulevaisuuteen – Selvitys kansainvälisen matkailun kehittämisestä Kemijärvellä


Anni Kauppila

Matkailu, ruoka ja luonto 3/2022

   
 

Luonnollisesti – Green Care -menetelmät osana sosiaalista kuntoutusta


Sanna Vinblad (toim.)

Matkailu, ruoka ja luonto 4/2022

   
 

Phenomena of Arctic Nature


Mervi Angeria, Milla Hirvaskari & Outi Kähkönen (eds.)

Matkailu, ruoka ja luonto 2/2022

   
 

Pyörämatkailun kysyntä Lapissa


Esa Inkilä & Pasi Satokangas

Matkailu, ruoka ja luonto 16/2021

   
 

Suo ja sen mystiikka yritysten palvelutoiminnan tueksi


Juho Haveri-Heikkilä

Matkailu, ruoka ja luonto 7/2021

   
 

Good Practices in Reindeer Slaughtering – Slaughtering at a Slaughterhouse


Karoliina Majuri & Kirsi Muuttoranta

Opetus ja oppiminen 3/2021

   
 

Vetoapua – matkailun tulevaisuuteen, turvallisuuteen ja hyvinvointiin


Jatta Sammalkangas, Milla Ristonmaa, Sari Nisula & Sini Kestilä

Matkailu, ruoka ja luonto 2/2021

   
 

Metsäsektorin ja pelastusalan käsityksiä metsäpaloista


Mikael Kukkonen

6/2021

   
 

Metsävara- ja paikkatietoaineistoon perustuva virtuaalimallinnus – Metsävarojen virtuaalimallinnuksen tekninen kehitys ja virtuaalimallinnuksen hyödyntäminen metsätalouselinkeinossa


Markus Korhonen (toim.)

Matkailu, ruoka ja luonto 4/2021

   
 

Internationellt projektsamarbete inom naturbaserad rehabiliteringsverksamhet – Publikation från projektet Aktiviteter i naturen över gränsen


Johanna Rintala, Pia Rajaniemi & Panu Huczkowski

Hyvinvointi ja kulttuuri 1/2021

   
 

Porotilamatkailun uudet tuulet


Anni Kauppila, Jatta Sammalkangas, Sini Kestilä & Teija Tekoniemi-Selkälä

Matkailu, ruoka ja luonto 1/2021

   
 

Mäntyvaaran hevoskeskittymä kiertotalouden silmin – Kiertotalouden nykytilanne ja potentiaali


Sanna Vinblad (toim.)

Tekniikka ja teollisuus 25/2020

   
 

Kansainvälistä hankeyhteistyötä luontoperustaisessa kuntoutustoiminnassa – Luontoa toimintaan yli rajojen -hankkeen julkaisu


Johanna Rintala, Pia Rajaniemi & Panu Huczkowski

Hyvinvointi ja kulttuuri 28/2020

   
 

Asiakaskokemus kehittämistyön kivijalkana – Digiajan palvelujohtamisen YAMK-koulutuksen opinnäytetyöjulkaisu


Merja Koikkalainen (toim.)

Opetus ja oppiminen 23/2020

   
 

Positiivinen työntekijäkokemus – opas esimiehille


Kaihua Heidi, Kemi Jenni, Tapaninen Mirva & Vähäkuopus Mari

Matkailu, ruoka ja luonto 4/2020

   
 

Aika, arvot ja identiteetti – Itseohjautuminen ja tutkiva oppiminen 2020-luvun kestävän kehityksen näyttämöllä


Voitto Kuosmanen

Opetus ja oppiminen 3/2020

   
 

Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan toimiala- ja työpaikkarakenne


Jari Sarja

Opetus ja oppiminen 1/2020

   
 

Kohdekokemus - Yhteinen näkemys


Heidi Kaihua, Merja Koikkalainen, Outi Kähkönen, Marja Lempiäinen, Matti Liimatta, Mirva Tapaninen & Noora Vuontisvaara (toim.)

Matkailu, ruoka ja luonto 3/2020

   
 

Poronhoitotyötä kehittämässä - Miten rakentaa työelämäyhteistyötä hankkeessa?


Karoliina Majuri, Iida Melamies & Tuija Takkula (toim.)

Matkailu, ruoka ja luonto 2/2020

   
 

Venäläisten matkailijoiden tarpeet 2020-luvulla - kulutuskäyttäytymisen ja matkustusmotiivien selvitys


Pasi Satokangas

Matkailu, ruoka ja luonto 19/2019

   
 

Our Stories – Sharing Experiences along the Northern Lights Route


Timo Puukko (ed.)

Matkailu, ruoka ja luonto 13/2019

   
 

Luonnontuotteista metsänomistajille - Luonnontuotteet ja metsä


Seija Niemi & Marjut Turtiainen

Matkailu, ruoka ja luonto 3/2019

   
 

Luonnontuotteet metsäsuunnittelussa - Luonnontuotteet ja metsä


Turtiainen Marjut & Niemi Seija

Matkailu, ruoka ja luonto 2/2019

   
 

Luonnontuotteista lisäarvoa metsätilalle - Luonnontuotteet ja metsä


Jere Jääskeläinen, Seija Niemi & Marjut Turtiainen

Matkailu, ruoka ja luonto 8/2019

   
 

Yrittäjät Green Care - palveluiden tuottajina


Sanna Vinblad (toim.)

Yhteiskunta 4/2019

   
 

35 vinkkiä inspiroivaan korkeakouluopetukseen


Sisko Häikiö & Kati Koivunen (toim.)

Opetus ja oppiminen 1/2019

   
 

Ensimmäinen matkailuporoni - tietoa ja ohjeistusta ostopäätökseen


Veikko Maijala & Karoliina Majuri

Matkailu, ruoka ja luonto 11/2018

   
 

My first reindeer used for tourism – information and guidelines for the purchase decision


Veikko Maijala & Karoliina Majuri

Matkailu, ruoka ja luonto 10/2018

   
 

Animal Welfare in Tourism Services - Examples and Practical Tips for the Well-being of Animals Used for Tourism in Lapland


Jaana Ojuva (ed.)

Matkailu, ruoka ja luonto 7/2018

   
 

Lähiruuan ja luonnontuotteiden tila ja potentiaali Tunturi-Lapissa


Satokangas Pasi, Sipola Reeta & Tapaninen Mirva (toim.)

Matkailu, ruoka ja luonto 9/2018

   
 

Eläinten hyvinvointi matkailupalveluissa -Vinkkejä ja hyviä käytäntöjä lappilaisten matkailueläinten hyvinvointiin


Jaana Ojuva (toim.)

Matkailu, ruoka ja luonto 4/2018

   
 

Green Care Pro - Koulutusmalli yhdenmukaisen Green Care -osaamisen tuottamiseksi


Maarika Iijolainen, Reeta Sipola, Sanna Vinblad (toim.)

Matkailu, ruoka ja luonto 6/2018

   
 

Näkökulmia Green Caren opiskeluun


Sanna Vinblad, Reeta Sipola, Maarika Iijolainen (toim.)

Matkailu, ruoka ja luonto 5/2018

   
 

Arjen turvaa Lapissa – Osallisuus, palvelut ja elinkeinot


Niko Niemisalo (toim.)

Yhteiskunta 15/2018

   
 

Turvallinen ja asiakaslähtöinen opastekokonaisuus


Erkki Ollila & Sini Kestilä

Matkailu, ruoka ja luonto 1/2018

   
 

Makumatkalla Lapissa - Ideoita paikallisen ruokaperinteen hyödyntämiseen matkailussa


Milla Hirvaskari, Heli Ilola, Ritva Saari & Mirva Tapaninen (toim.)

Matkailu, ruoka ja luonto 5/2018

   
 

Huippu homma - Töissä hiihtokeskuksessa


Tanja Maaninka, Virpi Tökkäri (toim.)

Matkailu, ruoka ja luonto 4/2017

   
 

Luontoa elämään – toimintamalleja osallisuuden ja toimintakyvyn vahvistamiseksi - teemajulkaisu 3/3


Tero Leppänen & Arja Jääskeläinen

Matkailu, ruoka ja luonto 24/2017

   
 

Study on the situation and the legal framework of social entrepreneurship in Lapland, Finland


Anu Harju-Myllyaho, Marlene Kohllechner-Autto & Sari Nisula

Matkailu, ruoka ja luonto 16/2017

   
 

Olemme talenttia – Tarinoita matkailuosaamisen kehittämisestä työelämän ja koulutuksen kohtaamispisteessä


Kati Koivunen (toim.)

Matkailu, ruoka ja luonto 1/2017

   
 

Opas yksilökeskeiseen luontotoiminnan suunnitteluun - teemajulkaisu 2/3


Taimi Tolvanen

Opetus ja oppiminen 1/2017

   
 

Luontoon tukeutuvaa kuntoutustoimintaa Ruotsissa - Matkaraportti Luontoa elämään! -hankkeen opintomatkalta Länsi-Göötanmaalle ja Hallandiin


Arja Jääskeläinen

Hyvinvointi ja kulttuuri 3/2016

   
 

Osallisuutta vahvistavan, luontoon tukeutuvan kuntoutustoiminnan malli - teemajulkaisu 1/3


Taimi Tolvanen, Arja Jääskeläinen

Hyvinvointi ja kulttuuri 19/2016

   
 

Opas elintarvikealan yrittäjille luonnonkasvien käytöstä – Luonnontuotealan uuselintarvikekysymykset


Seija Niemi & Johanna Kinnunen

Matkailu, ruoka ja luonto 2/2016

   
 

Asiakkaasta vieraaksi


Marjukka Salonen

Matkailu, ruoka ja luonto 4/2016

   
Palvelu – Polku menestykseen julkaisun kansikuva  

Palvelu – Polku menestykseen


Päivi Kähkönen, Jaana Ojuva ja Mirva Tapaninen

Matkailu, ruoka ja luonto 18/2014

   
Turvallisuusharjoitukset yritysten käyttöön julkaisun kansikuva  

Turvallisuusharjoitukset yritysten käyttöön – Matkailuyrityksen varautuminen poikkeaviin tilanteisiin


Pekka Iivari

Matkailu, ruoka ja luonto 36/2014

   
Innovaatio-osaamista arvioimassa julkaisun kansikuva  

Innovaatio-osaamista arvioimassa


Päivi Mastosaari (toim.)

Opetus ja oppiminen 31/2014

   
Japanilainen perhe eMatkalla julkaisun kansikuva  

Japanilainen perhe eMatkalla


Päivi Hanni-Vaara, Outi Kähkönen & Petra Paloniemi

Matkailu, ruoka ja luonto 34/2014

   
EU:n ja Venäjän mahdollisen viisumivapauden vaikutukset Sallassa julkaisun kansikuva  

EU:n ja Venäjän mahdollisen viisumivapauden vaikutukset Sallassa – Viisumivapauden vaikutukset pohjoisessa – Viva North


Pasi Satokangas

Matkailu, ruoka ja luonto 29/2014

   
Pohjoisen villasta hyvinvointia 2012–2014 julkaisun kansikuva  

Pohjoisen villasta hyvinvointia 2012–2014 - Woollen Innovations -hankkeen tutkimuksia


Reeta Sipola (toim.)

Hyvinvointi ja kulttuuri 8/2014