kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Julkaisut / Liiketoiminta ja yrittäjyys

 

ReStartUp – Uusi startti yritykselle

  Minttu Merivirta (toim.)
  Liiketoiminta ja yrittäjyys 16/2020 • 85 s. • Nidottu, Sähköinen 
  ISBN 978-952-316-363-8 (nid.) • ISBN 978-952-316-364-5 (pdf)
  Hinta: Ilmainen
  Julkaisu pdf-tiedostona
   
  ReStartUp – Uusi startti yritykselle -hankkeen tavoitteena on ollut saada yritystoiminnasta luopumista pohtivat yrittäjät ja potentiaaliset uudet jatkajat kohtaamaan toisensa. Näitä tarkoituksia varten käynnistettiin loppuvuodesta 2018 vuoden 2020 loppuun saakka kestänyt Lapin yliopiston, Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin koulutuskeskus REDUn toteuttama hanke, jossa on kiinnitetty huomiota omistajanvaihdokseen kokonaisvaltaisena prosessina.

Tässä julkaisussa tuomme esille ReStartUp – Uusi startti yritykselle -hankkeen aikana esiin nousseita keskeisiä näkökulmia, jotka liittyvät omistajanvaihdosprosessiin ja varsinkin sen haasteisiin. Haluamme tarjota monipuolisen kattauksen omistajanvaihdokseen liittyen nostaen esiin niin nykytilannetta kuin kehittämiskohteita, yrittäjien kokemuksia, asiantuntija-avun mahdollisuuksia ja hankkeen aikana tehtyjä toimenpiteitä.

Julkaisun artikkeleita on ollut kirjoittamassa sekä hankkeen asiantuntijat että hankkeen ulkopuoliset omistajanvaihdostoiminnan asiantuntijat.

Julkaisu ilmestyy myös painettuna.