kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Julkaisut / Hyvinvointi ja kulttuuri

 

Palvelutarpeesta palvelutuotteeksi - Sosiaalisen kuntoutuksen aseman ja toimintojen vakiinnuttaminen palvelujärjestelmässä - SOKU2-hankkeen tuotoksia, tuloksia ja kokemuksia

  Rauni Räty & Rauno Pietiläinen (toim.)
  Hyvinvointi ja kulttuuri 1/2020 • 133 s. • Nidottu, Sähköinen 
  ISBN 978-952-316-338-6 (nid.) • 978-952-316-339-3 (pdf)
  Hinta: Ilmainen
  Julkaisu pdf-tiedostona
   
  SOKU2 - Sosiaalinen kuntoutus osaksi palvelujärjestelmää (2018-2020) on Euroopan Sosiaalirahaston tukema Lapin maakunnallinen hanke, josssa on toteutettu ja kehitetty nuorten aikuisten sosiaalista kuntoutusta.

Raportissa kuvataan ja pohditaan eri artikkeleina ja kertomuksina sosiaalisen kuntoutuksen lähtökohtia, paikkaa toimintaympäristössä ja rakenteissa sekä käytännön toimintaa arjen asiakastyössä. Sosiaalisen kuntoutuksen erilaisia työmuotoja ja työkäytänteitä kuvataan tehdyn käytännön työn esimerkkien kautta, vuoropuhellen teoreettisten käsitteiden ja mallien kanssa.

Luet tärkeää teosta. Toivon Sinulle antoisia ja valaisevia lukukokemuksia. Julkaisu on käyttökelpoista luettavaa nuorille ja työkirja kaikille heidän kanssaan toimiville ammattilaisille. Suosittelemme julkaisua käytettävän myös sosiaalityön ja sosiomomikoulutuksen oppikirjana.