kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Julkaisut / Hyvinvointi ja kulttuuri

 

Monikulttuurisuus voimavarana käytännön hoitotyön, koulutuksen, johtamisen ja tutkimuksen ympäristöissä - Pohjois-Suomen Hoitotiedepäivät 2019 tiivistelmäkirja

  Airi Paloste & Reetta Saarnio (toim.)
  Hyvinvointi ja kulttuuri 1/2019 • 214s. • Sähköinen 
  ISBN 978-952-316-274-7 (pdf)
  Hinta: Ilmainen
  Julkaisu pdf-tiedostona
   
  Tämä Lapin AMKin julkaisu on koostettu VII Pohjois-Suomen Hoitotiedepäivien asiantuntijaluennoista ja tiivistelmistä. Julkaisu on tarkoitettu aktivoimaan keskustelua monikulttuurisen hoitotyön kehittämisestä, johtamisesta, koulutuksesta ja tutkimuksesta. Toivomme, että tämä julkaisu löytää lukijansa sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan opiskelijoista, toimijoista, kouluttajista, kehittäjistä ja tutkijoista.

Asiantuntijaluennoissa korostuu monikulttuurisuus voimavarana eri näkökulmista. Tiivistelmien teemoina ovat ikääntyneiden hoidon ja palveluiden kehittäminen, eri-ikäisten hyvinvoinnin edistäminen, koulutuksen ja hoitotyön käytäntöjen kehittäminen erilaisissa oppimis- ja toimintaympäristöissä, digi- ja teknologiaosaaminen hoitotyössä, ohjauksen ja laadun kehittäminen kliinisessä hoitotyössä sekä kulttuurisuus ja kokemuksellisuus voimavarana johtamisessa, tutkimuksessa ja kehittämisessä.

Pohjois-Suomen Hoitotiedepäivät tarjoavat joka toinen vuosi hienon mahdollisuuden osallistujille verkostoitua ja jakaa uusinta näyttöön perustuvaa tietoa hoitotyön kehittämisestä.