Lapin AMK työelämälle banneri net.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Yrityksille ja yhteisöille / Henkilöstön koulutus- ja kehittämispalvelut
 

Koulutusta Lappiin “Älykkään elinympäristön teknologiat - Osaaminen (ÄET-O)” -hanke

 


Ajankohta

                     

vuosi 2018

Laajuus

 

Kemi

  Rovaniemi
Hinta

De minimis-tuen piirissä              

Kouluttaja


       
Ilmoittautuminen

 

Lisätietoja Trifon Suopela

Tornio
   
   

Paikka

Lapin AMK

Jokiväylä 11

96300 Rovaniemi

 Toimipiste- ja
majoittuminen    

Rovaniemi

Perustiedot

ÄET-O -hanke kuuluu Älykkään elinympäristön teknologiat -kokonaisuuteen, jossa Lapin AMK luo uudet ja älykkäät kehitysympäristöt palvelemaan alueen ICT- ja rakennustoimijoita. Toimenpiteisiin kuuluvat kehitysympäristöjen laiteinvestoinnit, uusien kehitysympäristöjen käyttöönotto ja testaus, yritysyhteistyön lisääminen, yrityspilotoinnit sekä kv-verkostoituminen. Lapin AMK tarjoaa samalla yrityksille ilmaisen mahdollisuuden pilotoida uusia ideoita näissä kehitysympäristöissä tarjoten 2-4 viikkoa ilmaista asiantuntijatukea / yrityspilotti. Yrityspilotit valitaan kehitysteemoihin soveltuvuuden mukaisesti ja ne rakennetaan yrityksen kanssa yhteistyössä.

 

ÄET-O hankkeen tavoitteena on tarjota uutta koulutusta ja osaamista rakennus- ja ICT alojen toimijoille (lappilaiset yritykset, Lapin AMKn henkilökunta). Hankkeen aikana toteutetaan yhteensä 30 koulutusta ICT- ja rakennusalojen uusista teemoista (teemalista löytyy lopusta). Jokaisen koulutuksen sisältö rakennetaan yhteistyössä koulutusten kohderyhmien kanssa. Kouluttajat ovat pääsääntöisesti ulkopuolisia tunnettuja tarjoajia. Näin takaamme, että koulutuksen laatu ja osallistujien tarpeet kohtaavat.

 

Koulutukset kuuluvat de minimis-tuen piiriin. Yritykselle ei synny kuluja koulutuksesta, ellei kyseinen tuki ole täysin käytetty (200 000 €/kolmen vuoden jakso). De minimis -tuki lisääntyy yrityskohtaisesti aina jokaisesta yksittäisestä koulutuksesta. Yksittäisen koulutuksen summa vaihtelee muutamasta sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon, riippuen koulutuksen pituudesta ja sisällöstä. Yritys voi itse valita mielenkiintoiset koulutukset ja osallistua yhteen tai useampaan koulutukseen.  Kaikki koulutukset järjestetään Rovaniemellä Lapin AMKn tiloissa ja ne ovat pituudeltaan 1-2 päivää. Tarkempaa tietoa koulutuksen sisällöstä, sisällön suunnittelusta sekä aikatauluista saa hankkeen yhteyshenkilöltä. Haastammekin rakennus- ja ICT-alojen toimijoita osallistumaan yhteistyöhön ja kertomaan tarpeitaan henkilökuntansa kouluttamisen osalta, jotta voimme luoda teille mahdollisimman palvelevaa koulutusta. 

 

Koulutusteemat ja alustavat toteutusajankohdat 2018

17.1.             Graafinen tuottaminen

 

7.-8.2.           QIS paikkatieto

13.2.             Neuroverkko-osaamisen kehittäminen

15.2.             3D-mallinnus

21.2.             Edistyneet ohjelmointitekniikat

27.2.             Automaatiojärjestelmät osana IoT

28.2.-1.3.     Pythonin perusteet

 

4.4.               Reaaliaikaisten sovellusten tiedonsiirron vaihtoehdot

11.4.             Rakennusfysiikan simulaatiot

17.4.             3D-pelimoottorit

19.4.             Uudistuvat työkulttuurit

25.4.             Virtuaalitodellisuus

 

16.5.             Suunnitteluosaaminen (Novapoint)

23.5.             Ympäristösuunnittelu

 

 

Syksy 2018

                    Uudistuva työkulttuuri

                    BIM, tuotannon ohjaus, infra

Liitetiedostot

ÄET-O hankkeen koulutukset.pdf

Lisätiedot

Trifon Suopela (ks. liitetiedosto)
040 358 18 72
trifon.suopelasähköposti.jpg

 

Alla olevat ehdot eivät koske tätä hanketta.

   
   
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK