Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Oppaat ja ohjeet / Aloittavan opiskelijan opas

AMK-tutkinnot monimuoto-opintoina tammikuu 2019

Opintojen järjestäminen ja lisätietojen antajan yhteystiedot

Tietoja päivitetään.

 

Tradenomi, tietojenkäsittely Tornio

  • Tradenomi (AMK), tietojenkäsittely Tornio, (Tietoja päivitetään)

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka mahdollistaa opiskelun työn ohessa. Opinnot ovat pääosin virtuaaliopiskelua (adobe connect ja moodle) sekä itsenäistä työskentelyä. Opiskelijalla tulee olla käytössään tietokone ja tietoliikenneyhteydet. Virtuaalioppitunnit nauhoitetaan, joten opetustilanteeseen voi palata myös jälkikäteen. Opintojen aikana järjestetään tarpeen vaatiessa yhteisiä seminaaripäiviä 1 – 2 kertaa lukuvuodessa.

Lisätietoja antaa Eija Rajalin puh. 040 084 0057 , eija.rajalinsähköposti.jpg

 

Tradenomi, liiketalous Rovaniemi

  • Tradenomi (AMK) liiketalous Rovaniemi,aloitus 8.1.2019 (etäpaketti). Lähikontaktipäivät: x.-x.1.2019, Rovaniemi , Rantavitikan kampus, Jokiväylä 11

Liiketalouden monimuoto-opintojen suuntautuminen Rovaniemellä on Liiketoiminnan talousosaaminen.
Tutkintonimikkeesi on tradenomi (AMK) - kansainvälisesti BBA (Bachelor of Business Administration).

Opintojen aikana opit taloushallinnon ja kannattavan liiketoiminnan suunnittelunosaamista pohjoisessa liiketoimintaympäristössä. Syvennät osaamistasi tilinpäätös-, verotus-, rahoitus-, sijoitus- ja investointiosaamiseen. Laajennat osaamistasi kannattavan liiketoiminnan analysoinnissa ja kehittämisessä. Opit työskentelemään projekteissa, joissa toteutetaan tutkimus- ja kehittämishankkeita. Laajennat osaamistasi kannattavan liiketoiminnan analysoinnissa ja kehittämisessä. Opintojen loppuvaiheessa syvennät osaamistaan ammattitaitoa kehittävässä harjoittelussa. Sinulla on mahdollisuus lähteä myös kansainväliseen harjoitteluun tai vaihtoon.

Monimuoto-opinnoissa opiskelu onnistuu joustavasti työn ohessa sekä asuinpaikasta riippumatta. Opiskelua varten tarvitset tietokoneen ja laajakaistaisen internetyhteyden: opinnoissa hyödynnetään laajasti verkko- ja etäopiskelun nykyaikaisimpia mahdollisuuksia. Opinnot ovat pääosin virtuaaliopiskelua sekä itsenäistä työskentelyä eri oppimisympäristöjä hyödyntäen. Opintojen aikana järjestetään yhteisiä lähi/kontaktipäiviä 1-3 kertaa lukuvuodessa, ryhmän sopiman aikataulun mukaan. Opintojen kesto on keskimäärin 3,5 vuotta mutta vahvalla ammattiosaamisella voit myös nopeuttaa opintojasi.

Lisätietoja antavat opinto-ohjaaja Hannele Niemi, puh. 040 710 6419 hannele.niemi@lapinamk.fi ja koulutusvastaava Tarja Tammia puh. 040 142 9036, tarja.tammia@lapinamk.fi

Sairaanhoitaja, Kemi

  • Sairaanhoitaja (AMK) Kemi, (Tietoja päivitetään)

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka mahdollistaa opiskelun osittain työn ohessa. Opinnot sisältävät etä- ja lähiopiskelua sekä itsenäistä työskentelyä. Opiskelijalla tulee olla käytössään tietokone ja tietoliikenneyhteydet.

Opiskelussa hyödynnetään erilaisia verkko-opiskelumahdollisuuksia. Kontaktiopetusta kampuksella on noin 3-6 päivää kuukaudessa opintojaksoista riippuen. Harjoittelun opintojaksoilla opiskelijan työviikko on 40 tuntia, josta 36 tuntia tehdään harjoitteluyksikössä ja 4 tuntia varataan itsenäiseen opiskeluun.

https://opintopolku.fi/app/#!/korkeakoulu/1.2.246.562.17.53894813954


Opinto-ohjaajana toimii Annette Sjöman annette.sjomansähköposti.jpg

Ole ensisijaisesti yhteydessä tutoriin, mikäli sinulla on opintoihisi liittyviä kysymyksiä. Koulutusvastaava Marita Turulin, 050 310 9363

 

Sairaanhoitaja, Rovaniemi

  • Sairaanhoitaja (AMK) Rovaniemi, (Tietoja päivitetään)

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka mahdollistaa opiskelun osittain työn ohessa. Opinnot sisältävät etä- ja lähiopiskelua sekä itsenäistä työskentelyä. Opiskelijalla tulee olla käytössään tietokone ja tietoliikenneyhteydet.

Opiskelussa hyödynnetään erilaisia verkko-opiskelumahdollisuuksia. Kontaktiopetusta kampuksella on noin 3-6 päivää kuukaudessa opintojaksoista riippuen. Harjoittelun opintojaksoilla opiskelijan työviikko on 40 tuntia, josta 36 tuntia tehdään harjoitteluyksikössä ja 4 tuntia varataan itsenäiseen opiskeluun.

https://opintopolku.fi/app/#!/korkeakoulu/1.2.246.562.17.53894813954

Ryhmäsi tutoropettaja on Outi Tieranta, outi.tierantasähköposti.jpg, puh. 040 026 8635   Opinto-ohjaajana toimii Susanna Kantola susanna.kantolasähköposti.jpg

Ole ensisijaisesti yhteydessä tutoriin, mikäli sinulla on opintoihisi liittyviä kysymyksiä. Koulutusvastaava Heikki Erola,  heikki.erolasähköposti.jpg puh. 040 5651143

 

Sosionomi, Kemi

  • Sosionomi (AMK) Kemi (Tietoja päivitetään)

Opetus järjestetään päivä- ja monimuoto-opetuksena ja siinä hyödynnetään aktiivisesti verkko-opiskelun mahdollisuuksia. Tämä mahdollistaa opiskelun työn ohessa, asuinpaikasta riippumatta.

Oppimisympäristönä käytetään Moodle-verkko-oppimisympäristöä ja reaaliaikaista etäopiskelujärjestelmää. Kontaktiopetusta on 3-5 päivänä kuukaudessa, joista 2-3 päivää lähiopetuksena Kemissä ja 1-2 pv etäopetuksena. Kontaktiopetuspäivinä tulee olla paikalla.

Opinnot alkavat lähijaksolla (3 päivää) kevätlukukauden 2018 alussa. Opintojen aikataulu keväälle 2018 on nähtävissä alla olevasta liitteestä. Opiskelija laatii itselleen henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman (HOPS) opettajatuutorinsa ohjauksessa

Lukuvuosi 2017 - 2018 opetuspäivät:

http://julkiset.lapinamk.fi/DropOffLibrary/Monimuoto-opintojen%20opetuspäivät%20Sosiaaliala%202017%20-%202018.pdf

Lisätietoja antavat
Koulutusvastaava Heidi Pyyny puh. 050 310 9354, heidi.pyynysähköposti.jpg
Opinto-ohjaaja Sari Kähkönen, puh. 040 510 4139, sari.kahkonensähköposti.jpg

 

Restonomi, Rovaniemi

  • Restonomi (AMK) Rovaniemi, (Tietoja päivitetään)

Opinnot kestävät keskimäärin 3,5 vuotta.

Restonomin monimuoto-opinnoissa opiskelu tapahtuu pitkälti omaehtoisena työskentelynä verkkoympäristöjä hyödyntäen. Opiskeluun sisältyy luentoja ja erilaisia oppimistehtäviä. Oppimisympäristönä käytetään verkko-oppimisympäristöjä. Opintojen lähikontaktitapaamiset toteutetaan joko fyysisen läsnäolon kautta tai verkkoympäristöjä hyödyntänen (2-3 päivää/kuukausi).

Tammikuussa 2018 alkava restonomikoulutus toteutuu monimuoto-opiskeluna. Etäoppimisympäristöinä käytetään mm. Moodle-verkko-oppimisympäristöä ja etäopiskelujärjestelmää. Monimuoto-opetus on itseohjautuvaa opiskelua, johon sisältyy rajattu määrä lähikontaktia (n. 3-5 pv /kuukaudessa). Lähikontakteista osa vaatii sinulta fyysistä läsnäoloa, osa toteutuu etäoppimisympäristöjä hyödyntäen. Koulutukseen sisältyy 30 opintopistettä ammattitaitoa edistävää harjoittelua. Harjoittelu toteutuu työelämässä ja työelämähankkeissa.

Vuoden 2018 monimuotoryhmässä on ns. erillisryhmä Meri-Lapissa. Tämä tarkoittaa, että osa lähikontakteista toteutetaan Meri-Lapin alueella, ja opettajatuutori on tavattavissa alueella.

Lappi on kansainvälinen matkailukohde - come and join us!

Lisätietoja antavat
Opinto-ohjaaja Tuija Syväjärvi puh. 040 710 6427, tuija.syvajarvi@lapinamk.fi 
Koulutusvastaava Merja Vankka, puh. 040 741 1981, merja.vankka@lapinamk.fi


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK