Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Oppaat ja ohjeet / Aloittavan opiskelijan opas

AMK-tutkinnot monimuoto-opintoina tammikuu 2019

Opintojen järjestäminen ja lisätietojen antajan yhteystiedot

 

Tradenomi, tietojenkäsittely Tornio

 • Tradenomi (AMK), tietojenkäsittely Tornio,
  aloitus 8.1.2019 (etäpaketti lähetetään).

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka mahdollistaa opiskelun työn ohessa. Opinnot ovat pääosin virtuaaliopiskelua (adobe connect ja moodle) sekä itsenäistä työskentelyä. Opiskelijalla tulee olla käytössään tietokone ja tietoliikenneyhteydet. Virtuaalioppitunnit nauhoitetaan, joten opetustilanteeseen voi palata myös jälkikäteen. Opintojen aikana järjestetään tarpeen vaatiessa yhteisiä seminaaripäiviä 1 – 2 kertaa lukuvuodessa.

Lisätietoja antaa Jaana Koivuranta, puh. +358 40 536 4432 , jaana.koivurantasähköposti.jpg

 

Tradenomi, liiketalous Rovaniemi

 • Tradenomi (AMK) liiketalous Rovaniemi,
  aloitus 8.1.2019 (etäpaketti lähetetään).
  Orientaatiopäivät: 25. - 26.1.2019, Rovaniemi, Rantavitikan kampus, Jokiväylä 11

Liiketalouden monimuoto-opintojen suuntautuminen Rovaniemellä on Liiketoiminnan talousosaaminen.
Tutkintonimikkeesi on tradenomi (AMK) - kansainvälisesti BBA (Bachelor of Business Administration).

Opintojen aikana opit taloushallinnon ja kannattavan liiketoiminnan suunnittelunosaamista pohjoisessa liiketoimintaympäristössä. Syvennät osaamistasi tilinpäätös-, verotus-, rahoitus-, sijoitus- ja investointiosaamiseen. Laajennat osaamistasi kannattavan liiketoiminnan analysoinnissa ja kehittämisessä. Opit työskentelemään projekteissa, joissa toteutetaan tutkimus- ja kehittämishankkeita. Laajennat osaamistasi kannattavan liiketoiminnan analysoinnissa ja kehittämisessä. Opintojen loppuvaiheessa syvennät osaamistaan ammattitaitoa kehittävässä harjoittelussa. Sinulla on mahdollisuus lähteä myös kansainväliseen harjoitteluun tai vaihtoon.

Monimuoto-opinnoissa opiskelu onnistuu joustavasti työn ohessa sekä asuinpaikasta riippumatta. Opiskelua varten tarvitset tietokoneen ja laajakaistaisen internetyhteyden: opinnoissa hyödynnetään laajasti verkko- ja etäopiskelun nykyaikaisimpia mahdollisuuksia. Opinnot ovat pääosin virtuaaliopiskelua sekä itsenäistä työskentelyä eri oppimisympäristöjä hyödyntäen. Opintojen aikana järjestetään yhteisiä lähi/kontaktipäiviä 1-3 kertaa lukuvuodessa, ryhmän sopiman aikataulun mukaan. Opintojen kesto on keskimäärin 3,5 vuotta mutta vahvalla ammattiosaamisella voit myös nopeuttaa opintojasi.

Lisätietoja antavat opinto-ohjaaja Hannele Niemi, puh. 040 710 6419 hannele.niemi@lapinamk.fi ja koulutusvastaava Tarja Tammia puh. 040 721 3994, tarja.tammia@lapinamk.fi

 

Sairaanhoitaja, Kemi

 • Sairaanhoitaja (AMK) Kemi, aloitus 9.1.2019 klo 10,  Kemi, Terveysalan kampus, Meripuistokatu 26

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka mahdollistaa opiskelun osittain työn ohessa. Opinnot sisältävät etä- ja lähiopiskelua sekä itsenäistä työskentelyä. Opiskelijalla tulee olla käytössään tietokone ja tietoliikenneyhteydet.

Opiskelussa hyödynnetään erilaisia verkko-opiskelumahdollisuuksia. Kontaktiopetusta kampuksella on noin 3-6 päivää kuukaudessa opintojaksoista riippuen. Harjoittelun opintojaksoilla opiskelijan työviikko on 40 tuntia, josta osa varataan itsenäiseen opiskeluun (noin 1 h 15 min).

Opinto-ohjaajana toimii Annette Sjöman, annette.sjomansähköposti.jpg, puh. 050 310 9359

Ole ensisijaisesti yhteydessä opinto-ohjaajaan, mikäli sinulla on opintoihisi liittyviä kysymyksiä. Koulutusvastaava Marita Turulin, 050 310 9363

 

Sairaanhoitaja, Rovaniemi

 • Sairaanhoitaja (AMK) Rovaniemi, aloitus 9.1.2019 klo 10,  Rovaniemi, Rantavitikan kampus, Jokiväylä 11

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka mahdollistaa opiskelun osittain työn ohessa. Opinnot sisältävät etä- ja lähiopiskelua sekä itsenäistä työskentelyä. Opiskelijalla tulee olla käytössään tietokone ja tietoliikenneyhteydet.

Opiskelussa hyödynnetään erilaisia verkko-opiskelumahdollisuuksia. Kontaktiopetusta kampuksella on noin 3-6 päivää kuukaudessa opintojaksoista riippuen. Harjoittelun opintojaksoilla opiskelijan työviikko on 40 tuntia, josta osa varataan itsenäiseen opiskeluun (noin 1 h 15 min).

Ryhmäsi tutoropettaja on Susanna Kantola, susanna.kantolasähköposti.jpg, puh. 040 568 7381

Ole ensisijaisesti yhteydessä tutoropettajaan, mikäli sinulla on opintoihisi liittyviä kysymyksiä. Koulutusvastaava Heikki Erola,  heikki.erolasähköposti.jpg puh. 040 5651143

 

Sosionomi, Kemi

 • Sosionomi (AMK) Kemi, aloitus 9.1.2019 klo 9, Kemi, Kosmos kampus, Tietokatu 1

Opetus järjestetään päivä- ja monimuoto-opetuksena ja siinä hyödynnetään aktiivisesti verkko-opiskelun mahdollisuuksia. Tämä mahdollistaa opiskelun työn ohessa, asuinpaikasta riippumatta.

Oppimisympäristönä käytetään Moodle-verkko-oppimisympäristöä ja reaaliaikaista etäopiskelujärjestelmää. Kontaktiopetusta on max. 3-5 päivänä kuukaudessa, joista 2-3 päivää lähiopetuksena Kemissä ja 1-2 pv etäopetuksena. Kontaktiopetuspäivinä tulee olla paikalla.

Opinnot alkavat lähijaksolla (3 päivää) kevätlukukauden 2019 alussa. Opintojen aikataulu keväälle 2019 on nähtävissä alla olevasta liitteestä. Opiskelija laatii itselleen henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman (HOPS) opettajatuutorinsa ohjauksessa

Lukuvuosi 2018-2019  opetuspäivät:

http://julkiset.lapinamk.fi/DropOffLibrary/Monimuoto-opintojen%20opetuspäivät%20Sosiaaliala%202017%20-%202018.pdf

Lisätietoja antavat
Koulutusvastaava Heidi Pyyny puh. 050 310 9354, heidi.pyynysähköposti.jpg
Opinto-ohjaaja Sari Kähkönen, puh. 040 510 4139, sari.kahkonensähköposti.jpg

 

Restonomi, Rovaniemi

 • Restonomi (AMK) Rovaniemi,
  aloitus 2.1.2019 (etäpaketti lähetetään). Ori
  entaatiopäivät 15. - 16.1.2019 klo 10:00, Rovaniemi, Viirinkankaan kampus, Viirinkankaantie 1

Opetus toteutetaan monimuoto-opintoina hyödyntäen verkkoympäristöjä (mm. Moodle ja Adobe Connect). Tämä mahdollistaa opiskelun joustavasti työn ohella. Opinnot ovat pitkälti virtuaaliopiskelua sekä itseohjautuvaa opiskelua yksin tai ryhmissä. Lähitunteja järjestetään verkon kautta 4 – 6 päivänä kuukaudessa. Nämä oppitunnit nauhoitetaan. Opiskelijalla tulee olla käytössä tietokone ja tietoliikenneyhteydet.

Opiskelijaryhmän yhteisiä lähikontaktipäiviä on 1 – 2 kertaa lukukaudessa. Kevätlukukauden 2019 ensimmäiset lähikontaktipäivät ovat 15.-16.1.2019. Tarkempi kevään aikataulu ilmoitetaan hyväksymiskirjeen yhteydessä.

Aikaisemmin hankittu osaaminen huomioidaan henkilökohtaista opintosuunnitelmaa laadittaessa.

Koulutukseen sisältyy 30 opintopistettä ammattitaitoa edistävää harjoittelua, jonka voi suorittaa alan yrityksissä tai työelämähankkeissa. Myös kansainvälinen harjoittelu ja opiskelijavaihto ovat mahdollisia.


Lappi on kansainvälinen matkailukohde - come and join us!

Lisätietoja antavat
Opinto-ohjaaja Tuija Syväjärvi puh. 040 710 6427, tuija.syvajarvi@lapinamk.fi 
Koulutusvastaava Merja Vankka, puh. 040 741 1981, merja.vankka@lapinamk.fi

 

Insinööri, bio- ja kiertotalouden muuntokoulutus

täppä.jpgInsinööri (AMK), Bio-  ja kietotalouden muuntokoulutus, Rovaniemi aloitus 9.1.2019 klo 12:00, Rantavitikka, Jokiväylä 11

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka mahdollistaa opiskelun työn ohessa. Opinnot sisältävät etä- ja lähiopiskelua sekä ryhmä- ja itsenäistä työskentelyä. Opiskelijalla tulee olla käytössään tietokone ja riittävän hyvät tietoliikenneyhteydet.

Opiskeluun voi osallistua kotitietokoneella ajasta riippumattomana verkko-opetuksena eri oppimisympäristössä. Opetusta annetaan Moodle-oppimisympäristössä ja Adobe Connect-etäyhteysohjelman avulla. Adobe Connect-tunnit nauhoitetaan, joten opetustilanteeseen voi palata myös jälkikäteen. Teoriaopetusta tuetaan käytännönläheisillä harjoitus-, laboratorio- ja projektitöillä.

Lisätietoja antaa  Lehtori Jyrki Huhtaniska puh. 040 546 8856 jyrki.huhtaniska@lapinamk.fi

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK