Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Oppaat ja ohjeet / Aloittavan opiskelijan opas

AMK-tutkinnot monimuoto-opintoina tammikuu 2020

Opintojen järjestäminen ja lisätietojen antajan yhteystiedot

 

Tradenomi, tietojenkäsittely Tornio

 • Tradenomi (AMK), tietojenkäsittely Tornio,
  aloitus tammikuu 2020 (etäpaketti lähetetään)

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka mahdollistaa opiskelun työn ohessa. Opinnot ovat pääosin virtuaaliopiskelua (adobe connect ja moodle) sekä itsenäistä työskentelyä. Opiskelijalla tulee olla käytössään tietokone ja tietoliikenneyhteydet. Virtuaalioppitunnit nauhoitetaan, joten opetustilanteeseen voi palata myös jälkikäteen. Opintojen aikana järjestetään tarpeen vaatiessa yhteisiä seminaaripäiviä 1 – 2 kertaa lukuvuodessa.

Lisätietoja antaa

Opinto-ohjaaja Jaana Koivuranta, puh. +358 40 536 4432 , jaana.koivuranta@lapinamk.fi

 

Tradenomi, liiketalous Rovaniemi

 • Tradenomi (AMK) liiketalous Rovaniemi,
  aloitus tammikuu 2020


Liiketalouden monimuoto-opintojen suuntautuminen Rovaniemellä. Tutkintonimikkeesi on tradenomi (AMK) - kansainvälisesti BBA (Bachelor of Business Administration).

Opintojen suuntautuminen ilmoitetaan myöhemmin. Opintoihin sisältyy suuntautumisesta huolimatta ammattiosaamista tukevaa harjoittelua, joka toteutetaan työelämässä. Sinulla on mahdollisuus lähteä myös kansainväliseen harjoitteluun tai vaihtoon

Monimuoto-opinnoissa opiskelu onnistuu joustavasti työn ohessa sekä asuinpaikasta riippumatta. Opiskelua varten tarvitset tietokoneen ja laajakaistaisen internetyhteyden: opinnoissa hyödynnetään laajasti verkko- ja etäopiskelun nykyaikaisimpia mahdollisuuksia. Opinnot ovat pääosin virtuaaliopiskelua sekä itsenäistä työskentelyä eri oppimisympäristöjä hyödyntäen. Opintojen aikana järjestetään yhteisiä lähi/kontaktipäiviä 1-3 kertaa lukuvuodessa, ryhmän sopiman aikataulun mukaan. Opintojen kesto on keskimäärin 3,5 vuotta mutta vahvalla ammattiosaamisella voit myös nopeuttaa opintojasi.


Lisätietoja antavat

Opinto-ohjaaja Hannele Niemi, puh. 040 710 6419 hannele.niemi@lapinamk.fi ja
OsaamispäällikköTarja Tammia puh. 040 721 3994, tarja.tammia@lapinamk.fi

 

Sairaanhoitaja, Kemi

 • Sairaanhoitaja (AMK) Kemi,
  aloitus tammikuu 2020 klo 10,  Kemi, Terveysalan kampus, Meripuistokatu 26


Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka mahdollistaa opiskelun osittain työn ohessa. Opinnot sisältävät etä- ja lähiopiskelua sekä itsenäistä työskentelyä. Opiskelijalla tulee olla käytössään tietokone ja tietoliikenneyhteydet.

Opiskelussa hyödynnetään erilaisia verkko-opiskelumahdollisuuksia. Kontaktiopetusta kampuksella on noin 3-6 päivää kuukaudessa opintojaksoista riippuen. Harjoittelun opintojaksoilla opiskelijan työviikko on 40 tuntia, josta osa varataan itsenäiseen opiskeluun (noin 1 h 15 min). Opinto-ohjaajana toimii Annette Sjöman, annette.sjoman@lapinamk.fi , puh. 050 310 9359

Ole ensisijaisesti yhteydessä opinto-ohjaajaan, mikäli sinulla on opintoihisi liittyviä kysymyksiä.

 

Sairaanhoitaja, Rovaniemi

 • Sairaanhoitaja (AMK) Rovaniemi,
  aloitus tammikuu 2020 klo 10,  Rovaniemi, Rantavitikan kampus, Jokiväylä 11


Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka mahdollistaa opiskelun osittain työn ohessa. Opinnot sisältävät etä- ja lähiopiskelua sekä itsenäistä työskentelyä. Opiskelijalla tulee olla käytössään tietokone ja tietoliikenneyhteydet.

Opiskelussa hyödynnetään erilaisia verkko-opiskelumahdollisuuksia. Kontaktiopetusta kampuksella on noin 3-6 päivää kuukaudessa opintojaksoista riippuen. Harjoittelun opintojaksoilla opiskelijan työviikko on 40 tuntia, josta osa varataan itsenäiseen opiskeluun (noin 1 h 15 min). Ryhmäsi tutoropettaja on Susanna Kantola, susanna.kantola@lapinamk.fi, puh. 040 568 7381

Ole ensisijaisesti yhteydessä tutoropettajaan, mikäli sinulla on opintoihisi liittyviä kysymyksiä.

Sosionomi, Kemi

 • Sosionomi (AMK) Kemi,
  opinnot alkaa lähijaksolla (3 päivää) kevätlukukauden 2020 alussa, Kemi, Kosmos kampus, Tietokatu 1

Opetus järjestetään päivä- ja monimuoto-opetuksena ja siinä hyödynnetään aktiivisesti verkko-opiskelun mahdollisuuksia. Tämä mahdollistaa opiskelun työn ohessa, asuinpaikasta riippumatta.

Oppimisympäristönä käytetään Moodle-verkko-oppimisympäristöä ja reaaliaikaista etäopiskelujärjestelmää. Kontaktiopetusta on max. 3-5 päivänä kuukaudessa, joista 2-3 päivää lähiopetuksena Kemissä ja 1-2 pv etäopetuksena. Kontaktiopetuspäivinä tulee olla paikalla.


Opinnot alkavat lähijaksolla (3 päivää) kevätlukukauden 2020 alussa. Opiskelija laatii itselleen henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman (HOPS) opettajatuutorinsa ohjauksessa.

Monimuoto-opintojen opetuspäivät Sosiaaliala 2019-2020.xlsx


Lisätietoja antavat

Osaamispäällikkö Heidi Pyyny puh. 050 310 9354, heidi.pyyny@lapinamk.fi
Opinto-ohjaaja Sari Kähkönen, puh. 040 510 4139, sari.kahkonen@lapinamk.fi

 

Restonomi, Rovaniemi

 • Restonomi (AMK) Rovaniemi,
  aloitus tammikuu 2020 (etäpaketti lähetetään).

Opetus toteutetaan monimuoto-opintoina hyödyntäen verkkoympäristöjä (mm. Moodle ja Adobe Connect). Tämä mahdollistaa opiskelun joustavasti työn ohella. Opinnot ovat pitkälti virtuaaliopiskelua sekä itseohjautuvaa opiskelua yksin tai ryhmissä. Lähitunteja järjestetään verkon kautta 4 – 6 päivänä kuukaudessa. Nämä oppitunnit nauhoitetaan. Opiskelijalla tulee olla käytössä tietokone ja tietoliikenneyhteydet.

Opiskelijaryhmän yhteisiä lähikontaktipäiviä on 1 – 2 kertaa lukukaudessa.

Aikaisemmin hankittu osaaminen huomioidaan henkilökohtaista opintosuunnitelmaa laadittaessa.

Koulutukseen sisältyy 30 opintopistettä ammattitaitoa edistävää harjoittelua, jonka voi suorittaa alan yrityksissä tai työelämähankkeissa. Myös kansainvälinen harjoittelu ja opiskelijavaihto ovat mahdollisia.


Lappi on kansainvälinen matkailukohde - come and join us!

Lisätietoja antavat

Opinto-ohjaaja Tuija Syväjärvi puh. 040 710 6427, tuija.syvajarvi@lapinamk.fi 
O
saamispäällikkö Anu Harju-Myllyaho, anu.harju-myllyaho@lapinamk.fi

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK