Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Opiskelu

Aloita Orientoivilla opinnoilla

Tervetuloa opiskelemaan Lapin ammattikorkeakouluun! Suoritathan alla olevan käyttäjätunnuksen käyttöönoton ja orientoivat opinnot ennen lähiopetuksen aloitusta.

(Mikäli sinulla on voimassa olevat Lapin ammattikorkeakoulun henkilökunta- tai Lapin yliopiston henkilökunta- tai opiskelijatunnukset, sinulle ei luoda uusia tunnuksia, vaan käytät näitä olemassa olevia tunnuksia. Tässä tapauksessa voit siirtyä kohtaan 2. Orientoivat opinnot.)
1. Käyttäjätunnus

Kaikille Lapin AMK:n opiskelijoille luodaan käyttäjätunnus ja sähköpostitili. Tällä käyttäjätunnuksella kirjaudut lähes kaikkiin koulun palveluihin mm. Moodleen, sähköpostiin, SoleOpsiin ja koulun langattomaan verkkoon.

Voidaksesi käyttää Lapin ammattikorkeakoulun palveluita, sinun täytyy aktivoida ensimmäiseksi käyttäjätunnukset!

Käyttäjätunnuksen käyttöönotto eli aktivointi
  • Lue Lapin AMK IT palveluiden käyttösäännöt tästä
  • Siirry tunnusten käyttöönoton ohjeisiin tästä
  • Tunnuksen voi aktivoida henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella osoitteessa https://identity.luc.fi


* Älä käytä salasanassa merkkejä:  €, @, §, å, ä, ö , *
Mikäli käyttäjällä ei ole henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, käyttäjä voi saada tunnukset soittamalla IT-palvelupisteeseen p. 020 798 5800.

 

2. Orientoivat opinnot

Orientoivat opinnot avautuvat viimeistään 1.1.2020
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK