kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Opiskelijahyvinvointi

KURAATTORIPALVELUT

Milloin kannattaa ottaa yhteyttä?

Voit olla yhteydessä kuraattoriin, jos jokin asia opiskelussa, arjessa, omassa hyvinvoinnissa tai ihmissuhteissa mietityttää.

Useimmiten opiskelijat haluavat keskustella elämäntilanteestaan, arjen toimivuudesta, jaksamisesta tai erilaisista opiskelun haasteista kuten ajanhallinnasta, aloittamisesta, keskittymisestä, motivaatiosta, stressistä ja jännittämisestä.


Tutustu myös 

Jos kaipaat vinkkejä mm. omien voimavarojen ylläpitämiseen, opiskelun sujuvoittamiseen, jännittämiseen ja stressiin, tutustu Arjen ituja Lapin korkeakoulujen opiskelijoille -sivustoon.

Monenlaiset oppijat -sivustolle on puolestaan koottu tietoa ja vinkkejä monenlaisista tavoista oppia ja opiskella. Verkkosivulta löydät tietoa mm. oppimisvaikeuksista, neuropsykiatrisista häiriöistä, mielialaan, stressiin ja jännittämiseen liittyvistä asioista sekä aisti- ja liikuntavammoista.

Lisätietoa palveluistamme löydät Arjen Ituja -verkkosivuiltamme
KURAATTOREIDEN NEUVONTA- JA AJANVARAUS

Ajanvaraus korkeakoulukuraattorille tapahtuu neuvonta- ja ajanvarausnumerosta 040 515 7679.

Soittoaika on tiistaista torstaihin klo 11-13.

Muina aikoina voit jättää soittopyynnön sähköpostitse: kuraattorit@luc.fi.

HUOM!
Sähköpostiin ei tule kirjoittaa yhteydenottopyynnön syytä. Kirjoita otsikoksi soittopyyntö ja viestiin oma nimesi ja puhelinnumerosi, niin korkeakoulukuraattori ottaa sinuun yhteyttä. Pyrimme soittamaan sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Saat numerostamme myös palveluohjausta.