Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Opiskelijahyvinvointi

KURAATTORIPALVELUT

Milloin kannattaa ottaa yhteyttä?

Oikeastaan mikä tahansa omaan opiskeluun tai arkeen liittyvä kysymys on sellainen, jota voi tulla pohtimaan meidän kanssamme. Useimmiten opiskelijat haluavat keskustella elämäntilanteestaan, arjen toimivuudesta, jaksamisesta tai erilaisista opiskelun haasteista. Esim. ajanhallinnasta, tarttumisesta, keskittymisestä, motivaatiosta, stressistä ja jännittämisestä.

Kuinka voin varata ajan?

Ajan saa kätevimmin varattua tekstiviestillä. Viestiksi riittää oma nimesi, ja koska työskentelemme useissa toimipisteissä, paikka, jonne toivot tapaamisen. Tietoturvallisuuden vuoksi sen, miksi haluat varata ajan, voit kertoa sovittuna tapaamisaikana.

Tutustu myös 

Jos kaipaat vinkkejä mm. omien voimavarojen ylläpitämiseen, opiskelun sujuvoittamiseen, jännittämiseen ja stressiin, tutustu Arjen ituja Lapin korkeakoulujen opiskelijoille -sivustoon.

Monenlaiset oppijat -sivustolle on puolestaan koottu tietoa ja vinkkejä monenlaisista tavoista oppia ja opiskella. Verkkosivulta löydät tietoa mm. oppimisvaikeuksista, neuropsykiatrisista häiriöistä, mielialaan, stressiin ja jännittämiseen liittyvistä asioista sekä aisti- ja liikuntavammoista. 

 

 

Ota yhteyttä

KEMI ja TORNIO

Maria Sipilä
Puh. +358 40 847 4219

 

ROVANIEMI

Maa – ja metsätalous, matkailu sekä tekniikka, teollisuus ja rakentaminen
Paula Perttunen
Puh. +358 40 484 4243

Liiketalous, liikunta ja vapaa-aika sekä terveys ja hyvinvointi
Tuovi Honkela
Puh. +358 40 353 4276

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK