kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Opintojen suunnittelu

NAPALAAKSO – virtuaalinen oppimisympäristö

Napalaakso on Lapin ammattikorkeakoulun virtuaalinen oppimisympäristö, joka rakennettiin ESR –rahoitteisessa Arctic Valley –projektissa. Hankkeen projektipäällikkönä toimi Pirkko Tervonen ja hanke kesti vuoden 2014 loppuun.

Napalaakso on integroitu liiketalouden opintojen ensimmäiseen lukuvuoteen ja se otettiin opetuksessa käyttöön syksyllä 2014. Liiketalouden opiskelijat Rovaniemellä ja Torniossa muodostavat virtuaalisessa oppimisympäristössä omat oppiyrityksensä ennalta määrätyille toimialoille. Napalaaksossa opiskelijat saavat harjoitella käytännössä yrittämiseen liittyviä perusprosesseja, kuten kirjanpitoa, laskutusta, markkinointia, myyntiä ja liike-elämän viestintää. Myös elinkeinoelämää säätelevät lait ja asetukset tulevat opiskelijoille tutuiksi lukuvuoden pituisen Napalaakso –yrityspelin aikana.

Napalaakso toimii yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun Kykylaakson ja SAVONIA:n Oivallan kanssa.

Opiskelu Napalaaksossa on käytännön läheistä ja yrittäjyyteen kannustavaa. Tutustu Napalaaksoon osoitteessa www.napalaakso.fi ja seuraa Napalaaksoa Instagramissa ja Facebookissa @napalaakso.

Lisätietoja:
Antti Ovaskainen, antti.ovaskainensähköposti.jpgtai hallinto@napalaakso.fi