kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Opintojen suunnittelu

LUKUVUOSI-ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lukuvuodelle läsnä- tai poissaolevaksi

Opintojaan jatkavan tutkinto-opiskelijan tulee ilmoittautua läsnä- tai poissaolevaksi 24.4.-31.8. välisenä aikana opiskelijan työpöydällä Pepissä. Ilmoittautuminen tehdään syys- ja kevätlukukaudelle. Mikäli opiskeluoikeusaika päättyy 31.12., ilmoittautuminen tehdään vain syyslukukaudelle. Kevätlukukaudelle ilmoittautuminen on avoinna 15.11.-31.12. Opiskelija voi muuttaa ilmoittautumistietoa opiskelijan työpöydällä Pepissä (pl. aloittava opiskelija) ilmoittautumisaikana (24.4.-31.8. koskien syys- ja kevätlukukautta ja 15.11.-31.12. koskien kevätlukukautta).

Opiskelija menettää opiskeluoikeutensa, mikäli hän ei tee lukuvuosi-ilmoittautumista määräaikaan mennessä. Opiskeluoikeus on mahdollista palauttaa opiskeluoikeuden palautushakemuksen perusteella. Hakemuksen käsittelymaksu on 50 euroa.

Mikäli opintojesi tavoiteaika (AMK-tutkintokoulutuksessa 3,5 tai 4 vuotta ja YAMK-tutkintokoulutuksessa 1 tai 1,5 vuotta) täyttyy, ota yhteyttä koulutuksesi opinto-ohjaajaan.

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) palveluihin oikeutetut ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijat maksavat terveydenhoitomaksun Kelalle. Katso lisätietoja Korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu - kela.fi ja Terveydenhoitomaksu - YTHS. Maksuvelvollisia ovat läsnä olevaksi ilmoittautuneet opiskelijat, jotka suorittavat alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa. Terveydenhoitomaksua ei tarvitse maksaa, jos sosiaaliturvastasi vastaa toinen EU- tai Eta-maa, Sveitsi tai Iso-Britannia. Vaikka sinun ei täytyisi maksaa terveydenhoitomaksua, voit silti käyttää YTHS:n palveluita.

HUOM! Jos olet ottanut opiskelupaikan vastaan 1.8.2015 jälkeen ja ilmoittaudut poissaolevaksi joko armeijan, isyys-, äitiys- tai vanhempainvapaan vuoksi, poissaolosta tulee esittää todistus. Otathan tällöin yhteyttä alasi suunnittelijaan.

Ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä: opiskelijarekisteri(at)lapinamk.fi

Käyttäjätunnukset ja unohtuneet salasanat
Käyttäjätunnuksen voi aktivoida tai unohtuneen salasanan voi vaihtaa verkkopankkitunnistautumisella tai mobiilivarmenteella osoitteessa https://iam.luc.fi
Unohtunut salasana voidaan vaihtaa myös soittamalla IT palvelupisteeseen p. 040 778 5800.