kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Opintojen suunnittelu

Ilmoittautuminen opiskelijaksi

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022-2023 läsnä- tai poissaolevaksi

Lukuvuodelle 2022-2023 opintojaan jatkavan tutkinto-opiskelijan tulee ilmoittautua läsnä- tai poissaolevaksi 15.4. - 31.8.2022 välisenä aikana opiskelijan työpöydällä Pepissä. Tee ilmoittautuminen syys- ja kevätlukukaudelle. Mikäli opiskeluoikeusaikasi päättyy 31.12.2022, tee ilmoittautuminen vain syyslukukaudelle 2022.

Lisätietoja ja ohjeita opiskelijaksi Ilmoittautumiseen löydät Opintojen suunnittelu -sivulta kohdasta Opiskeluoikeus. Opiskelija menettää opiskeluoikeutensa, mikäli hän ei tee läsnä- tai poissaoloilmoitusta määräaikaan mennessä. Opiskeluoikeus on mahdollista palauttaa opiskeluoikeuden palautushakemuksen perusteella. Hakemuksen käsittelymaksu on 50 euroa.

Mikäli opintojesi tavoiteaika (3,5 tai 4 vuotta) täyttyy 31.7.2022, ota yhteyttä koulutuksesi opinto-ohjaajaan.

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) palveluihin oikeutetut ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijat maksavat terveydenhoitomaksun Kelalle. Katso lisätietoja Korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu - kela.fi ja Terveydenhoitomaksu - YTHS. Maksuvelvollisia ovat läsnä olevaksi ilmoittautuneet opiskelijat, jotka suorittavat alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa.

HUOM! Jos olet ottanut opiskelupaikan vastaan 1.8.2015 jälkeen ja ilmoittaudut poissaolevaksi joko armeijan, isyys-, äitiys- tai vanhempainvapaan vuoksi, poissaolosta tulisi esittää todistus 8.9.2022 mennessä. Otathan tällöin yhteyttä alasi suunnittelijaan.

Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, ole yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen opiskelijarekisteri(at)lapinamk.fi

Käyttäjätunnukset ja unohtuneet salasanat
Käyttäjätunnuksen voi aktivoida tai unohtuneen salasanan voi vaihtaa verkkopankkitunnistautumisella tai mobiilivarmenteella osoitteessa https://identity.luc.fi
Unohtunut salasana voidaan vaihtaa myös soittamalla IT palvelupisteeseen p. 040 778 5800.