kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Opintojen suunnittelu

Ilmoittautuminen opintojaksoille

Oikeus suorittaa tutkintoon johtavia opintoja, osallistua opetukseen ja harjoitteluun sekä saada suoritusmerkintöjä on vain opiskelijalla, joka on ilmoittautunut opiskelijaksi Lapin ammattikorkeakouluun ja joka on tehnyt ko. lukukautta koskevan läsnäoloilmoituksen. Opiskelijan on ilmoittauduttava ammattikorkeakoulun yhteistä Peppi-järjestelmää käyttäen jokaiselle opintojaksolle, jolle hän aikoo osallistua ja jonka hän aikoo suorittaa.

Opintojaksoilmoittautuminen on mahdollista vain ilmoittautumisaikoina. Erillisilmoittautumisista ilmoitetaan opiskelijoille erikseen. Opiskelijalla on oikeus käydä poistamassa opintojaksoilmoittautumisensa  ilmoittautumisaikana. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli opiskelija ei osallistu opinnolle, jolle hän on ilmoittautunut, opinnon arvosanaksi merkitään ’hylätty’. Ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautumisen voi perua ainoastaan pätevästä syystä ennen opinnon alkamista.

AVOIMEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAT

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat ilmoittautuvat opintoihin aina avoimen AMKin sähköisellä lomakkeella: opintotarjonta ja ilmoittautuminen. Opintoihin hyväksymisen jälkeen polkuopiskelijat ilmoittautuvat opiskelusuunnitelmansa mukaisille opintojaksoille Pepin toteutussuunnitelman kautta. Yksittäisiä opintojaksoja suorittavat opiskelijat kirjataan opintojaksoille avoimen AMKin opintosihteerin toimesta. Lue lisää Avoimesta ammattikorkeakoulusta.


Ilmoittautumisajat

  • Opinnoille ilmoittautuminen alkaa, kun opintojakson toteutus on julkaistu ja päättyy viikkoa ennen toteutuksen alkua.