pakkasraja.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Opinto-opas, Ylempi AMK-tutkinto / Opiskelijapalautteet

Opiskelijapalautteet

opiskelijat luokassa.jpg

 

Opiskelijoiden odotetaan antavan palautetta kaikista opintojaksoista, joille on osallistunut sekä valmistuvan palautetta omasta tutkintoon johtavasta koulutuksestaan. Palautteet kerätään sähköisillä järjestelmillä siten, että palautteiden antajaa ei ole mahdollista tunnistaa. Palautteita hyödynnetään toimintamme ja koulutuksemme laadun kehittämisessä.

Opintojaksokohtainen palaute

Opintojaksokohtainen palaute annetaan SoleOPSin kautta. Kirjaudu SoleOPSiin ja valitse ”Opintojaksopalautteet”. Voit antaa palautetta opintojaksosta, johon olet ilmoittautunut ja ilmoittautumisesi on hyväksytty. Opintojaksopalauteinfosta näet koulutuksittain annetut palautteet. Jos et löydä pudotusvalikosta omaa koulutustasi, siitä ei ole annettu opintojaksokohtaisia palautteita.

Valmistuvan palaute

Valmistumisvaiheessa opiskelijan tulee vastata Opetusministeriön valmistuvien opiskelijoiden opiskelijapalautekyselyyn ARVO-järjestelmän kautta. Vastaajatunnus toimitetaan kullekin valmistuvalle Lapin AMKin sähköpostiin. Kyselyn tulokset ovat luettavissa Vipunen-palvelussa.