Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle

Tenttiminen sosiaaliala

Tenttisäännöt

Tentit suoritetaan yleisinä tenttipäivinä vuosittain laadittavan aikataulun mukaisesti tai opintojaksosta järjestetään erillinen tenttitilaisuus.

  1. Yleisiin tentteihin tulee ilmoittautua kirjallisesti viimeistään viikkoa ennen tenttipäivää Internetissä alla olevasta Tenttiin ilmoittautuminen kohdasta. Aikuisopiskelijoilla on lisäksi Moodlessa ohjeistus muualla kuin Kemi-Tornion AMK:ssa tenttimisestä.
  2. Tentit järjestetään sosiaalialan toimipisteen auditoriossa tai luokassa. Tenttipaikka ilmoitetaan tenttipäivänä ala-aulan ilmoitustaululla.
  3. Tenttitilaisuudessa opiskelijalla saa olla mukana kirjoittamiseen tarvittavat välineet.
  4. Mikäli tenttitilaisuudessa havaitaan vilppiä, tentti hylätään.
  5. Opintojaksoa voi yrittää tenttiä hyväksytyn arvosanan saamiseksi korkeintaan kolme kertaa, minkä jälkeen suorituksesta on sovittava erikseen vastaanottavan opettajan kanssa. HUOM! Ilmoittautuminen samoin kuin tenttiin tulematta jättäminen lasketaan yhdeksi yrityskerraksi, mikäli opiskelijalla ei ole osoittaa pätevää syytä poisjäämiseensä. Peruminen pitää tehdä ennen tenttiä.
  6. Tenttitulokset saatetaan opiskelijan tietoon kuukauden kuluessa tenttipäivästä.
  7. Opintosuoritukset rekisteröidään WinhaPro-opetushallintojärjestelmään opintojakson tultua arvioiduksi. Opiskelijoilla on mahdollisuus henkilökohtaisesti seurata opintosuoritustensa kertymistä opintorekisteriin WinhaWille-opiskelijaliittymän kautta Internetissä. 

 

Tenttiin ilmoittautuminen
 
Tenttipäivät

Opiskelija voi valintansa mukaan osallistua joko päivä- tai iltatenttiin. Tenttiin on ilmoittauduttava vähintään viikkoa ennen tenttipäivää. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

KOSMOKSEN SISÄÄNKÄYNTI TENTTIIN PARKKIPAIKAN PUOLELTA, OVI Q 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK