Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Ohjaus ja neuvonta

Kuraattorit

Pohdinnassa opiskelu, arki ja ihmissuhteet?
Milloin kannattaa ottaa yhteyttä?

Oikeastaan mikä tahansa omaan opiskeluun tai arkeen liittyvä kysymys on sellainen, jota voi tulla pohtimaan kanssamme. Useimmiten opiskelijat haluavat keskustella elämäntilanteestaan, arjen toimivuudesta, jaksamisesta tai erilaisista opiskelun haasteista. Esim. ajanhallinnasta, tarttumisesta, keskittymisestä, motivaatiosta, stressistä ja jännittämisestä.

Toisinaan opiskelijat miettivät, onko asia riittävän tärkeä ajan varaamiseen ja viekö mahdollisesti ajan joltain enemmän tarvitsevalta. Meidän mielestämme on turhaa pähkäillä tällaista kysymystä. Jos sinulla on halu pohtia yhdessä jotain elämääsi tai opiskeluusi liittyvää teemaa, se on riittävä syy yhteydenottoon.

Kuinka voin varata ajan?

Ajan saa kätevimmin varattua tekstiviestillä tai sähköpostitse. Viestiksi riittää oma nimesi, puhelinnumerosi ja koska työskentelemme useissa toimipisteissä, paikka, jonne toivot tapaamisen. Tietoturvallisuuden vuoksi sen, miksi haluat varata ajan, voit kertoa sovittuna tapaamisaikana.
Yhteystiedot
KEMI ja TORNIO

Maria Sipilä
Puh. +358 40 847 4219
etunimi.sukunimiLapin AMK sähköposti harmaa
ROVANIEMI

Teollisuus ja luonnonvara
Paula Perttunen
Puh. +358 40 484 4243
etunimi.sukunimi(at)ulapland.fi

Hyvinvointipalvelut / Kauppa ja kulttuuri / Matkailupalvelut

Tuovi Honkela
Puh. +358 40 353 4276
etunimi.sukunimiLapin AMK sähköposti harmaa
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK