Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle

SoleMOVE- JA sOLEGRANT -järjestelmäT

 

SoleMOVE -järjestelmä on suunniteltu tukemaan kansainvälisen henkilövaihdon prosesseja.
Kaikkien vaihtoon lähtijöiden tulee täyttää SoleMOVE -hakemus. Opiskelija pääsee kirjautumaan järjestelmään samoilla atk-tunnuksilla, joilla hän kirjautuu koulun koneelle. 
 
SoleMOVE -hakemus tulee täyttää ja lähettää mahdollisimman pian sen jälkeen, kun opiskelija on saanut hyväksymiskirjeen ja allekirjoitetun learning agreement -sopimuksen vaihtokorkeakoulusta/-organisaatiosta. Hakemus on myös edellytys apurahan saannille.

SoleMOVE -järjestelmää käytetään myös vaihdon jälkeisten lomakkeiden palautukseen. Tarkemmat ohjeet järjestelmän käyttöön löydät alla olevista linkeistä sekä alasi kv-koordinaattorilta ja tarvittaessa kv-palveluista.

Vaihdon apurahoja haetaan SoleGRANT-ohjelmassa, johon pääsee kirjautumaan SoleMOVE-järjestelmästä. Pääset tekemään apurahahakemuksia, kun vaihtohakemuksesi on hyväksytty SoleMOVEssa ja olet vahvistanut vaihtojaksosi ja sinulla on vaihtokorkeakoulun hyväksymiskirje/hyväksytty kaikkien osapuolten allekirjoittama learning agreement for traineeships-lomake.


SoleMOVE - kansainvälisen opiskelija- ja henkilöstövaihdon järjestelmä

 
SoleMOVE- ohje vaihtokohteiden ja palautteiden hakemiseen
SoleMOVE - ohje opiskeluvaihtoon lähtevälle opiskelijalle
SoleMOVE - ohje harjoitteluvaihtoon lähtevälle opiskelijalle
SoleGRANT - ohje opiskelu-/harjoitteluvaihtoon lähtevälle apurahojen hakemiseen

 

Tietosuoja

Tietosuoja huomioidaan kaikessa toiminnassa. Henkilötietojen keräämisestä ja niiden käyttötarkoituksesta löydät lisätietoa SoleMOVE- ja SoleGRANT- tietosuojaselosteesta sekä Lapin AMKin tietosuojasivulta.

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK