kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Hyvinvoiva opiskelija

KURAATTORIPALVELUT

Milloin kannattaa ottaa yhteyttä?

Voit olla yhteydessä kuraattoriin, jos jokin asia opiskelussa, arjessa, omassa hyvinvoinnissa tai ihmissuhteissa mietityttää.

Useimmiten opiskelijat haluavat keskustella elämäntilanteestaan, arjen toimivuudesta, jaksamisesta tai erilaisista opiskelun haasteista kuten ajanhallinnasta, aloittamisesta, keskittymisestä, motivaatiosta, stressistä ja jännittämisestä.


Tutustu myös 

Jos kaipaat vinkkejä mm. omien voimavarojen ylläpitämiseen, opiskelun sujuvoittamiseen, jännittämiseen ja stressiin, tutustu Arjen ituja Lapin korkeakoulujen opiskelijoille -sivustoon.

Monenlaiset oppijat -sivustolle on puolestaan koottu tietoa ja vinkkejä monenlaisista tavoista oppia ja opiskella. Verkkosivulta löydät tietoa mm. oppimisvaikeuksista, neuropsykiatrisista häiriöistä, mielialaan, stressiin ja jännittämiseen liittyvistä asioista sekä aisti- ja liikuntavammoista.

Lisätietoa palveluistamme löydät Arjen Ituja -verkkosivuiltamme
KURAATTOREIDEN NEUVONTA- JA AJANVARAUS

Yhteydenotto kuraattoripalveluihin
Toimi näin:

1) Jätä yhteydenottopyyntö sähköpostitse:
kuraattorit@luc.fi

2) Kirjoita otsikoksi soittopyyntö ja viestiin oma nimesi ja puhelinnumerosi. Yhteydenoton syytä ei tule kirjoittaa viestiin.

Kuraattori soittaa sinulle noin kahden arkipäivän kuluessa yhteydenotostasi. Tavoittelemme sinua puhelimitse pari kertaa. Puhelinkeskustelussa käymme läpi tilannettasi ja mietimme yhdessä ratkaisuja asioittesi edistämiseksi. Yhteydenoton kautta saat myös ajanvarauksen kuraattorille.