kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Hyvinvoiva opiskelija

KURAATTORIPALVELUT

Milloin kannattaa ottaa yhteyttä?

Voit olla yhteydessä kuraattoriin, jos jokin asia opiskelussa, arjessa, omassa hyvinvoinnissa tai ihmissuhteissa mietityttää.

Useimmiten opiskelijat haluavat keskustella elämäntilanteestaan, arjen toimivuudesta, jaksamisesta tai erilaisista opiskelun haasteista kuten ajanhallinnasta, aloittamisesta, keskittymisestä, motivaatiosta, stressistä ja jännittämisestä.

 

Tutustu myös

Jos kaipaat vinkkejä oman opiskelukyvyn ylläpitämiseen, jaksamisesta huolehtimiseen tai opiskelun sujuvoittamiseen, tutustu kuraattoripalveluiden verkkosivuihin.

Verkkosivulta löydät tietoa mm. korkeakoulussa opiskelusta, oppimisesta, oppimisvaikeuksista, mielenterveydestä sekä stressistä.

 

Kuraattoripalveluiden ajanvaraus on suljettuna 13.5.2024 alkaen ja vastaamme jälleen yhteydenottopyyntöihin 5.8.2024 alkaen.
Uusia yksilöohjausaikoja on taas saatavilla elokuussa 2024.

KURAATTOREIDEN NEUVONTA- JA AJANVARAUS

Yhteydenotto kuraattoripalveluihin
Toimi näin:

1) Jätä yhteydenottopyyntö sähköpostitse:
kuraattorit@luc.fi

2) Kirjoita otsikoksi soittopyyntö ja viestiin oma nimesi ja puhelinnumerosi. Yhteydenoton syytä ei tule kirjoittaa viestiin.

Kuraattori soittaa sinulle noin viiden arkipäivän kuluessa yhteydenotostasi. Tavoittelemme sinua puhelimitse pari kertaa. Puhelinkeskustelussa käymme läpi tilannettasi ja mietimme yhdessä ratkaisuja asioittesi edistämiseksi. Yhteydenoton kautta saat myös ajanvarauksen kuraattorille.