kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / YAMK-tutkinnot

Lapin amk master school - ylemmät amk-tutkinnot

Olemme lämpimiä, mutkattomia ja osaamisessamme vastustamattomia. Kosketamme aidosti - myös virtuaalisesti. Haastamme sinut pidemmälle.

 

Yhdessä ja yksitellen - verkossa ja verkostossa

Olemme Lapin AMKissa etäisyyksien hallinnan mestareita. Käytämme virtuaalikampuksellamme uusimpia verkkopedagogisia välineitä ja ohjausta, minkä vuoksi opiskelu ei ole sidottu paikkaan.

Meillä verkko-opiskelu ei ole yksinäistä puuhaa. Monet ovat yllättyneet sen yhteisöllisyydestä ja opintojen elämyksellisyydestä. Opiskelijoiden välille syntyy aitoja verkostoja ja ystävyyttä.

Lapin AMKissa opetus ja tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyö kulkevat ja kehittyvät käsikädessä.

 

Monialaisuus avaa tietä oivalluksille

Johtamistaitojen kartuttaminen, oman työpaikan toiminnan kehittäminen ja digitalisaation hyödyntäminen sekä omien esimiestaitojen kehittäminen. Tässä muutama hyvä syy valita maisteritasoinen YAMK-tukinto.

Työelämä on monialaista. Siksi yliopettajammekin työskentelevät monialaisessa tiimissä. Sama mahdollisuus tarjoutuu myös opiskelijoille.

kuvituskuva YAMK

 

Putkesta polulle

Opiskelet itseäsi ja työelämää varten. Siksi emme työnnä sinua opintoputkeen, joka ei kunnioita omia osaamistarpeitasi.

Tiedät itse parhaiten, minkälaista asiantuntijuutta sinulta vaaditaan. Master Schoolimme ideana on, että opiskelijana teet tutkinnostasi tarpeidesi mukaisen

 

Hakuajat

YAMK-koulutuksiin haetaan kevään 2. yhteishaussa sekä syksyn yhteishaussa. Huomaathan, että koulutustarjonta vaihtelee kevään ja syksyn haussa.

Kevään 2. yhteishaku

Seuraaviin koulutuksiin haetaan kevään 2. yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi:

Englanninkieliseen Digital Business Management -koulutukseen haetaan osoitteessa studyinfo.fi maaliskuun aikana erillishaussa.

Kevään 2022 yhteishaussa mukana olleiden koulutusten valintojen tulokset julkaistaan viimeistään 8.7.2022. Koulutukset alkavat syksyllä 2022.

Syksyn yhteishaku

Syksyn yhteishaussa 31.8. - 14.9.2022 ovat mukana seuraavat koulutukset:

Syksyn yhteishaussa mukana olleiden koulutusten valintojen tulokset julkaistaan viimeistään 25.11.2022. Koulutukset alkavat keväällä 2023.

YAMK on maisteritason tutkinto

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot on tarkoitettu jo työelämässä oleville korkeakoulututkinnon suorittaneille. Tutkinto tuottaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Tutkintojen laajuus on 60 tai 90 opintopistettä. Opinnot kestävät 1 - 1,5 vuotta.

 

YAMK-tutkinnot työelämän kehittäjänä

Videolla alumnimme Katja ja Tero kertovat, mitä hyötyä heille on ollut YAMK-tutkinnon suorittamisesta. Ääneen pääsevät myös Katjan työpaikan edustaja Rita sekä yliopettajamme Tanja

Katso video


Lapin AMK Master School -koulutukset tutkinnoittain

Agrologi (ylempi AMK)
Metsätalousinsinööri (ylempi AMK)

Metsätalousinsinööri (ylempi AMK) -tutkinnon voi suorittaa seuraavissa koulutuksissa:

Restonomi (ylempi AMK)
Yrityksille ja yhteisöille

YAMK-opinnäytetyö on luonteeltaan työelämän kehittämistyö joka tehdään joko oman työpaikan, Lapin ammattikorkeakoulun hankkeen tai muun työelämän organisaation toimeksiantona.

Kerro yrityksesi kehittämistarpeesta niin käynnistämme yhdessä suunnittelun!