kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / YAMK-tutkinnot
-Master_School-_slogan_harmaa.jpg

Olemme lämpimiä, mutkattomia ja osaamisessamme vastustamattomia. Kosketamme aidosti - myös virtuaalisesti. Haastamme sinut pidemmälle.

 

Yhdessä ja yksitellen - Verkossa ja verkostossa

Olemme Lapin AMKissa etäisyyksien hallinnan mestareita. Käytämme virtuaalikampuksellamme uusimpia verkkopedagogisia välineitä ja ohjausta, minkä vuoksi opiskelu ei ole sidottu paikkaan. Tutkinto suoritetaankin usein työn ohessa.

Meillä verkko-opiskelu ei ole yksinäistä puuhaa. Monet ovat yllättyneet sen yhteisöllisyydestä ja opintojen elämyksellisyydestä. Opiskelijoiden välille syntyy aitoja verkostoja ja ystävyyttä.

Lapin AMKissa opetus ja tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyö kulkevat ja kehittyvät käsikädessä.

 

Monialaisuus avaa tietä oivalluksille

Johtamistaitojen kartuttaminen, oman työnantajan toiminnan kehittäminen ja digitalisaation hyödyntäminen sekä omien esimiestaitojen kehittäminen. Tässä muutama hyvä syy valita maisteritasoinen YAMK-tukinto.

Työelämä on monialaista. Siksi yliopettajammekin työskentelevät monialaisessa tiimissä. Sama mahdollisuus tarjoutuu myös opiskelijoille.

 

Putkesta polulle

Opiskelet itseäsi varten. Siksi emme työnnä sinua opintoputkeen, joka ei kunnioita omia osaamistarpeitasi.

Tiedät itse parhaiten, minkälaista asiantuntijuutta sinulta vaaditaan. Master Schoolimme ideana on, että opiskelijana teet tutkinnostasi tarpeidesi mukaisen

 

YAMK on maisteritason tutkinto

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot on tarkoitettu jo työelämässä oleville korkeakoulututkinnon suorittaneille. Tutkinto tuottaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Tutkintojen laajuus on 60 tai 90 opintopistettä. Opinnot kestävät 1,5 - 2 vuotta.


Hakuajat

  • Suomenkielisiin koulutuksiin haetaan kevään yhteishaussa 17.3. - 31.3.2021 osoitteessa opintopolku.fi.
  • Englanninkieliseen MBA-ohjelmaan haetaan osoitteessa studyinfo.fi vuosittain maaliskuussa.

 

Yrityksille ja yhteisöille

YAMK-opinnäytetyö on luonteeltaan työelämän kehittämistyö joka tehdään joko oman työpaikan, Lapin ammattikorkeakoulun hankkeen tai muun työelämän organisaation toimeksiantona.

Kerro yrityksesi kehittämistarpeesta niin käynnistämme yhdessä suunnittelun!