Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / YAMK-tutkinnot
-Master_School-_slogan_harmaa.jpg

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot (YAMK) ovat maisteritason tutkintoja. Ne on tarkoitettu jo työelämässä oleville korkeakoulututkinnon suorittaneille.  

Tutkinnot on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa. Lapin AMKin Virtuaalikampuksella hyödynnetään nykyaikaisimpia etä- ja verkkopedagogisia ratkaisuja.

YAMK-tutkinto tuottaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. 

Tutkintojen laajuus on 60 tai 90 opintopistettä sen mukaan, miten laaja AMK-tutkinto on taustaedellytyksenä. Kokopäiväisesti opiskellen opinnot kestävät vuodesta puoleentoista vuoteen.

Pääsyvaatimuksena on alan ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus, jonka AMK katsoo riittäväksi. Lisäksi hakijalla on oltava tutkinnon jälkeen hankittua, saman alan työkokemusta vähintään kahden vuoden ajalta.

Lapin AMKissa opetus ja tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyö kulkevat ja kehittyvät käsikädessä.

Hakuajat

  • Suomenkielisiin koulutuksiin haetaan kevään yhteishaussa 18.3. - 1.4.2020 osoitteessa opintopolku.fi.
  • Englanninkieliseen MBA-ohjelmaan haetaan osoitteessa studyinfo.fi vuosittain maaliskuussa.
Yrityksille ja yhteisöille

YAMK-opinnäytetyö on luonteeltaan työelämän kehittämistyö joka tehdään joko oman työpaikan, Lapin ammattikorkeakoulun hankkeen tai muun työelämän organisaation toimeksiantona.

Kerro yrityksesi kehittämistarpeesta niin käynnistämme yhdessä suunnittelun!

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK