Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / YAMK-tutkinnot

YAMK

Uutta sinussa.

 

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot (YAMK) ovat maisteritason tutkintoja. Ne on tarkoitettu jo työelämässä oleville korkeakoulututkinnon suorittaneille.  

Tutkinnot on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa. Lapin AMKin Virtuaalikampuksella hyödynnetään nykyaikaisimpia etä- ja verkkopedagogisia ratkaisuja.

YAMK-tutkinto tuottaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. 

Tutkintojen laajuus on 60 tai 90 opintopistettä sen mukaan, miten laaja AMK-tutkinto on taustaedellytyksenä. Kokopäiväisesti opiskellen opinnot kestävät vuodesta puoleentoista vuoteen.

Pääsyvaatimuksena on alan ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi hakijalla on oltava tutkinnon jälkeen hankittua, saman alan työkokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta.

Lapin AMKissa opetus ja tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyö kulkevat ja kehittyvät käsikädessä.

Hakuajat

 

  • Suomenkielisiin koulutuksiin haetaan kevään yhteishaussa 18.3. - 1.4.2020 osoitteessa opintopolku.fi.
  • Englanninkieliseen MBA-ohjelmaan haetaan osoitteessa studyinfo.fi vuosittain maaliskuussa.

 


Hakuopas 2019
 
Näin yhteishaku toimii
Näin osallistut yhteishakuun
Yrityksille ja yhteisöille

YAMK-opinnäytetyö on luonteeltaan työelämän kehittämistyö joka tehdään joko oman työpaikan, Lapin ammattikorkeakoulun hankkeen tai muun työelämän organisaation toimeksiantona.

Kerro yrityksesi kehittämistarpeesta niin käynnistämme yhdessä suunnittelun!

YAMK-alumnit

Tunnet minut YAMKalumni.jpg

Oletko jo valmistunut ylempään AMK-tutkintoon Lapissa? Tule mukaan alumnitoimintaamme!

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK