Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / YAMK-tutkinnot

YAMK

Uutta sinussa.

 

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot (YAMK) ovat joustava tapa opiskella master-tason tutkinto. Ne on tarkoitettu jo työelämässä oleville korkeakoulututkinnon suorittaneille. 

YAMK-tutkinto tuottaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. 

Tutkintojen laajuus on 60 tai 90 opintopistettä sen mukaan, miten laaja AMK-tutkinto on taustaedellytyksenä. Kokopäiväisesti opiskellen opinnot kestävät vuodesta puoleentoista vuoteen.

  • Haku suomenkielisiin koulutuksiin osoitteessa opintopolku.fi 20.–3.4.2019
  • Englanninkieliseen MBA-ohjelmaan osoitteessa studyinfo.fi maaliskuussa 2019

 

Pääsyvaatimuksena on alan ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi hakijalla on oltava tutkinnon jälkeen hankittua, saman alan työkokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta.

Katso millä pistemäärillä koulutuksiin päästiin viime keväänä.

Hakuopas 2018
 
Näin yhteishaku toimii
Näin osallistut yhteishakuun
MBA-haku

Englanninkieliseen Master of Business Administration -koulutukseen ei haeta yhteishaussa.

Täytä hakulomake 13.2.2018–31.3.2018 suomalaisten korkeakoulujen kansainvälisessä hakuportaalissa osoitteessa www.studyinfo.fi.

Yrityksille ja yhteisöille

YAMK-opinnäytetyö on luonteeltaan työelämän kehittämistyö joka tehdään joko oman työpaikan, Lapin ammattikorkeakoulun hankkeen tai muun työelämän organisaation toimeksiantona.

Kerro yrityksesi kehittämistarpeesta niin käynnistämme yhdessä suunnittelun!

YAMK-alumnit

Tunnet minut YAMKalumni.jpg

Oletko jo valmistunut ylempään AMK-tutkintoon Lapissa? Tule mukaan alumnitoimintaamme!

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK