kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle

Työvoimakoulutukset

Vahvista osaamistasi työvoimakoulutuksella! Järjestämme työvoimakoulutuksia TE-palveluiden kanssa. 

Työvoimakoulutuksella voit parantaa asemaasi työmarkkinoilla ja laajentaa osaamistasi. Työvoimakoulutukset ovat myös hyvä tapa viedä päätökseen aiemmin keskeytyneet opinnot. 

 

Digitaalisen taloushallinnon tradenomiksi

Työelämässä on pula talousalan osaajista. Nyt käynnistyvän koulutuksen suuntautumisena on talous- ja palkkahallinnon asiantuntijuus.

Valmistuessasi sinulla on valmiudet toimia erityisesti taloushallinnon eri tehtävissä, mutta myös muissa liiketoiminnan tehtävissä. Liiketalouden tradenomikoulutus tarjoaa vahvan osaamisperustan eri asiantuntijatehtäviin yrityselämässä ja organisaatioissa.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu opistoasteen merkonomitutkinnon suorittaneille työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joilla on tarve päivittää koulutustaan korkeampaan tutkintoon sekä laajentaa osaamistaan sähköisen talous- ja palkkahallinnon alalle, työllistyäkseen alueen yrityksiin ja organisaatioihin.

Hakea voi myös aiemmin eri alan amk-tutkinnon suorittaneet työttömät (esim. restonomi), joiden työllistymistä tämä koulutus vahvistaa tai henkilöt, joilla tradenomiopinnot ovat jääneet kesken vähintään vuosi sitten.

Hakuaika:  13.1. - 14.3.2022

Koulutus alkaa: 28.3.2022

Katso tästä Digitaalisen taloushallinnon esite (avautuu uuteen ikkunaan)

Tarkemmat tiedot koulutuksen sisällöstä, tavoitteista ja toteutuksesta sekä hakulomakkeen löydät TE-palveluiden sivuilta.

Työvoimakoulutus TE-palveluiden sivulla

Tästä pääset katsomaan koulutuksen tarkemmat tiedot ja täyttämään hakulomakkeen.

Klikkaa tästä TE-palveluiden sivulle

Digiajan liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen (YAMK)

Ylemmän ammattikorkeakoulun Digiajan liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen -työvoimakoulutuksesta valmistuvilla on vahvaa digitaalisten palvelujen johtamiseen ja luovaan kehittämiseen liittyvää osaamista sekä osaamista tuottaa ennakkoluulottomia ratkaisuja matkailualan yritysten tarpeisiin ja kehittämishaasteisiin.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat restonomi- tai tradenomi (AMK) -tutkinnon suorittaneet työttömät tai työttömyysuhan alaiset työnhakijat, joilla on tarve laajentaa ja vahvistaa liiketoiminnan osaamistaan työllistyäkseen alueen yrityksiin. Hakijalla tulee myös täyttyä tavanomainen kahden (2) vuoden työkokemusvaatimus, mikä YAMK-tutkinnoille on asetettu. 

Hakuaika: 19.1. - 31.3.2022

Koulutus alkaa: 19.4.2022

Katso tästä koulutuksen esite (avautuu uuteen ikkunaan) 

Digiajan palveluliiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen opetussuunnitelma 2022

Tarkemmat tiedot koulutuksen hakukriteereistä, sisällöstä, tavoitteista ja toteutuksesta sekä hakulomakkeen löydät TE-palveluiden sivuilta.

 

Työvoimakoulutus TE-palveluiden sivulla

Tästä pääset katsomaan koulutuksen tarkemmat tiedot ja täyttämään hakulomakkeen

Klikkaa tästä TE-palveluiden sivulle