kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / Täydennä osaamistasi

ura-ajatuksia ja oppimisen iloa

Tutkintokoulutusten lisäksi löydät meiltä useita eri mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistasi ja oppia uutta.  

Tällä sivulla esittelemme erilaisia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen ja uudistamiseen elämän ja työuran eri vaiheissa.

Olemme kehittäneet systemaattisesti ja tavoitteellisesti ajasta ja paikasta riippumatonta oppimista ja muita toimintamalleja, jotka vahvistavat yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja mahdollisuuksia opiskeluun. Tutustu tarjontaamme! 

 

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat avoimia kaikille iästä, koulutustaustasta tai tavoitteista riippumatta. Opinnot ovat maksullisia, mutta varsin kohtuuhintaisia.

Opintoja voit suorittaa yksittäisinä opintojaksoina tai laajempina tutkintoon tähtäävinä polku- ja väyläopintoina. Tutustu avoimen ammattikorkeakouluopintojen tarjontaan alta. 

Tästä avoimen AMKin opintoihin

Opintoja lukiolaisille ja ammattiin opiskeleville

Lapin alueen lukiolaisena tai ammatillisen koulutuksen opiskelijana sinulla on mahdollista tutustua jo opintojesi aikana korkeakouluopiskeluun ja suorittaa Lapin ammattikorkeakoulun opintoja maksutta. Lue lisää Oppilaitosyhteistyön-sivuiltamme.

 

Muut koulutusmahdollisuudet

Opintojen ohjaus ja neuvonta

Lapin AMKissa koulutusten opinto-ohjaajat, opettajat ja osaamispäälliköt ohjaavat ja vastaavat koulutusten sisältöihin liittyvissä kysymyksissä.

Opintotoimistot, IT-palvelut ja e-oppimispalvelut auttavat opiskelijoitamme opiskeluun liittyvissä käytännön kysymyksissä.

Yritysyhteistyöhön liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä palvelut@lapinamk.fi puoleen ja avoimen AMKin asioihin liittyvissä ottaa yhteyttä sähköpostiin avoinamk@lapinamk.fi. 

 

Yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjottava koulutus

Toteutamme koulutuksia myös yhteistyökumppaneidemme kanssa. Räätälöity tai valmis koulutuspaketti – tarkista opintotarjontamme eri toimialoille Yrityskoulutuskalenterista tai Yritysten muutoskumppanina -sivustolta. 

Verkossa ja verkostossa

Olemme Lapin AMKissa etäisyyksien hallinnan mestareita. Käytämme virtuaalikampuksella uusimpia verkkopedagogisia välineitä ja ohjausta, minkä vuoksi opiskelusi ei ole sidottu paikkaan. Meillä verkko-opiskelu ei ole yksinäistä puurtamista vaan aidosti yhteisöllistä ja elämyksellistä.

Tutustu verkko-opiskeluun: etä- ja verkko-opintojen sivulle.

Digivisio 2030

Tulevaisuudessa yhteiskuntamme tarvitsee yhä monipuolisempaa osaamista. Digivisio 2030 -hankkeessa suomalaiset korkeakoulut rakentavat yhdessä oppimiselle tulevaisuutta. Tavoitteena on oppimisen uusi aikakausi, jonka ytimessä on digipedagogiikan jatkuva kehittäminen ja jossa jokainen meistä voi helpommin oppia ja kerryttää osaamistaan muuttuvassa maailmassa.

Tutustu hankkeeseen www.digivisio2030.fi