Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle

AIKA ERIKOISTUA

Tekniikan ja teollisuuden muuntokoulutukset

Järjestämme perinteisten insinööri AMK ja YAMK-koulutusten lisäksi työelämän rekrytointi- ja osaamistarpeisiin nopeasti vastaavia lisäkoulutuksia.

Jos sinulla on soveltuva alan AMK- tai ylempi korkeakoulututkinto, voit laajentaa osaamistasi ja suunnata uraasi kasvualoille muuntokoulutuksen avulla.

Muuntokoulutukset ovat myös hyvä tapa viedä tutkintoon aiemmin keskeytyneet insinööriopinnot.

Muuntokoulutuksessa voit myös päivittää aiemmin suoritetun opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon AMK-tutkinnoksi. Aikaisemmat opinnot hyväksiluetaan soveltuvin osin.

Monimuoto-opiskelu mahdollistaa työssäkäynnin

Muuntokoulutuksissa opiskellaan verkossa ja monimuoto-opintoina. Monimuoto-opiskelu mahdollistaa opiskelun esimerkiksi työn ohessa, mikäli sinulla ei ole mahdollistuutta osallistua kokopäiväopetukseen tai haluat opiskella asuinpaikasta riippumatta.

Monimuotokoulutusten virtuaalikampuksella hyödynnetään laajasti verkko- ja etäopiskelun nykyaikaisimpia mahdollisuuksia.

Muuntokoulutukset johtavat tutkintoon – tyypillisesti insinööristä insinööriksi – ja ne ovat opiskelijoille maksuttomia.

Tutustu alla tarkemmin haussa oleviin muuntokoulutuksiimme. Hakuaika 1. - 30.4. Haku tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK