Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / Hakukohteen valitseminen

OPISKELIJAKSI LAPIN AMKIIN

Tutkinto on avain - se taskussa on hyvä lähteä ottamaan oma paikka työelämässä. 

Ammattikorkeakoulusta valmistuu asiantuntijoita työelämän kehittämistehtäviin.

Valmistuttuasi olet ammattilainen, jolla on sekä teoriatietoa että käytännön osaamista. Opinnoissa voit yhdistää teorian ja projektioppimisen innostavalla tavalla - opinnot Lapin AMKissa ovat monialaisia. 

Päiväopinnoissa osallistut opetukseen paikan päällä lähestulkoon päivittäin. Monimuoto-opiskelu sen sijaan onnistuu työn ohessa ja asuinpaikasta riippumatta. Monimuoto-opinnoissa hyödynnetään laajasti  verkko- ja etäopiskelun  nykyaikaisimpia mahdollisuuksia.  Myös nuoret voivat hakeutua monimuoto-opintoihin. 

YAMK-tutkinnot  ovat ylempiä korkeakoulututkintoja, joissa hyödynnetään etä- ja verkko-opiskelumahdollisuuksia. Niihin hakijalla on oltava AMK-tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto ja tutkinnon jälkeen hankittua, saman alan työkokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta.

 

Valitse hakukohde näin

Hakukohteen valinta 10.jpg

Hakuoppaat
 
 
Study in Lapland
 
Ajankohtaista nyt


Syksyn yhteishaku käynnissä 19.9. asti!

Katso hakuun liittyvät tiedot sekä haussa olevat AMK-tutkinnot  täältä.

 

Henkilöstökoulutukset

Fysioterapeuttien suoravastaanottotoiminnan täydennyskoulutus 15 op. Ilmoittautuminen on käynnissä.

Kaikki lyhytkoulutukset, katso Henkilöstön koulutus- ja kehittämispalvelut

Lapin koulutusneuvonta

Lappilaisille tarkoitettuun Lapin koulutusneuvontaan  voi lähettää nimettömänä kysymyksen koulutukseen tai urasuunnitteluun liittyen.


Lapin koulutusneuvonnassa opastaa Rovaniemen Ohjaamon lisäksi eri lappilaisten koulutusorganisaatioiden ohjaajarinki ja TE-palvelut. Lapin AMKin neuvojat ovat avoimen AMKin koordinaattori Niina Riihiniemi ja lehtori, opinto-ohjaaja Päivi Saari.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK