Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle

OPISKELIJAKSI LAPIN AMKIIN

Tutkinto on avain - se taskussa on hyvä lähteä ottamaan oma paikka työelämässä. Ammattikorkeakoulusta valmistuu asiantuntijoita työelämän kehittämistehtäviin.

Ammattikorkeakoulu on kiinni elämässä. Opiskelu on yhteisöllistä ja yhteistoiminnallista. Opiskelijat, opettajat ja työelämä rakentavat yhdessä tietoa ja ymmärrystä. Lue lisää opetusta ja oppimista ohjaavasta näkemyksestämme.

Päiväopinnoissa osallistut opetukseen paikan päällä lähestulkoon päivittäin. Monimuoto-opiskelu sen sijaan onnistuu työn ohessa ja asuinpaikasta riippumatta. Monimuoto-opinnoissa hyödynnetään laajasti verkko- ja etäopiskelun nykyaikaisimpia mahdollisuuksia.  Myös nuoret voivat hakeutua monimuoto-opintoihin.

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot (YAMK) ovat joustava tapa opiskella master-tason tutkinto. Ne on tarkoitettu jo työelämässä oleville korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Valitse hakukohde näin

hakukohteet

Hakukohteen valinta 10.jpg

 

Hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen (HOT)

Lapin AMKin opiskelijana sinulla on mahdollisuus hakea hankitun osaamisen tunnustamista osaksi tutkintoa (HOT).

Hankkimaasi osaamista verrataan koulutuksesi opetussuunnitelman osaamistavoitteisiin.

Kokoa jo ennen opintoja valmiiksi koulutuksessa, työelämässä, harrastuksissa, luottamustoiminnassa tai muualla hankkimaasi osaamista. Kun aloitat opiskelusi, voit hakea osaamisen tunnustamista HOT-menettelyssä.

 

Hakuoppaat
Hakijan opas 2019:
 

 

YAMK hakuopas 2019:
 
Study in Lapland
 
Ajankohtaista nyt

Opiskelijavalinnat 

Opiskelijavalinnan tulokset julkaistu Oma Opintopolku-palvelussa. 

 

Erikoistumiskoulutukset

Lisäpätevyyttä 30 opintopisteen täsmäkoulutuksilla.


Henkilöstökoulutukset

Kaikki lyhytkoulutukset, katso Henkilöstön koulutus- ja kehittämispalvelut

Lapin koulutusneuvonta

Lappilaisille tarkoitettuun Lapin koulutusneuvontaan  voi lähettää nimettömänä kysymyksen koulutukseen tai urasuunnitteluun liittyen.


Lapin koulutusneuvonnassa opastaa Rovaniemen Ohjaamon lisäksi eri lappilaisten koulutusorganisaatioiden ohjaajarinki ja TE-palvelut. Lapin AMKin neuvojat ovat avoimen AMKin koordinaattori Niina Riihiniemi ja lehtori, opinto-ohjaaja Päivi Saari.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK