Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle

OPPIMISYMPÄRISTÖNÄ ELÄMÄ

Meillä opiskelu on käytännönläheistä ja työelämälähtöistä, koska oikea työelämä ja elinkeinot ovat läsnä oppimisessa. Oppimisessa nivoutuvat yhteen teoria-, käytäntö- ja kokemustieto. Omissa oppimisympäristöissä tutkimus, teoria ja käytännön tekeminen kohtaavat innostavalla tavalla. Meillä menestytään olosuhteiden ansiosta ja opinnoissa painotutaan arktiseen osaamiseen.

Voit itse valita opiskelutavan joustavasti, sillä AMK-tutkinnon voit suorittaa joko päivä-, monimuoto- tai verkko-opintoina.

Päiväopinnot soveltuvat, jos haluat opiskella päätoimisesti. Opiskelu tapahtuu pääasiassa kampuksella nykyaikaisia ja monipuolisia oppimisympäristöjä, opetusta ja opiskelun tukipalveluita hyödyntäen. 

Monimuoto-opinnot sopivat, mikäli haluat opiskella joustavasti työn ohessa asuinpaikasta riippumatta: opetus, ohjaus ja opiskelu tapahtuvat pääosin verkkoympäristöissämme. Lähiopetuksen määrä paikan päällä vaihtelee koulutuksesta riippuen. Monimuoto-opinnoissa itsenäisen työskentelyn sekä ajankäytön hallinta ovat keskeisessä roolissa opiskellessasi oman elämäsi tahtiin.

Verkko-opinnot voit suorittaa muutamaa päivää lukuun ottamatta täysin verkossa.  

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot (YAMK) ovat joustava tapa opiskella master-tason tutkinto. Ne on tarkoitettu jo työelämässä oleville korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Valitse hakukohde näin

hakukohteet

Hakukohteen valinta 10.jpg

 

Hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen (HOT)

Lapin AMKin opiskelijana sinulla on mahdollisuus hakea hankitun osaamisen tunnustamista osaksi tutkintoa (HOT).

Hankkimaasi osaamista verrataan koulutuksesi opetussuunnitelman osaamistavoitteisiin.

Kokoa jo ennen opintoja valmiiksi koulutuksessa, työelämässä, harrastuksissa, luottamustoiminnassa tai muualla hankkimaasi osaamista. Kun aloitat opiskelusi, voit hakea osaamisen tunnustamista HOT-menettelyssä.

 

Hakuoppaat
Hakijan opas 2020:

 

YAMK hakuopas 2019:
 
Study in Lapland
 
Ajankohtaista nyt

Uudistettu AMK-valintakoe

Ammattkorkeakoulujen uudistetusta valintakokeesta löydät lisätietoja täältä:
Ammattikorkeakouluun.fi

Erikoistumiskoulutukset

Lisäpätevyyttä 30 opintopisteen täsmäkoulutuksilla.

Henkilöstökoulutukset

Kaikki lyhytkoulutukset, katso Henkilöstön koulutus- ja kehittämispalvelut


Lapin koulutusneuvonta

Lappilaisille tarkoitettuun Lapin koulutusneuvontaan  voi lähettää nimettömänä kysymyksen koulutukseen tai urasuunnitteluun liittyen.


Lapin koulutusneuvonnassa opastaa Rovaniemen Ohjaamon lisäksi eri lappilaisten koulutusorganisaatioiden ohjaajarinki ja TE-palvelut. Lapin AMKin neuvojat ovat avoimen AMKin koordinaattori Niina Riihiniemi ja lehtori, opinto-ohjaaja Päivi Saari.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK