Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle
5.11.2019 10:21

Syksyllä 2020 alkavat vieraskieliset koulutukset

Haku 8. - 22.1.2019 klo 15 asti . Hakukohteet Tourism ja International Business


4.11.2019 10:25

Syksyllä 2020 alkavat ryhmät Opintopolussa

Opintopolusta löydät alkavien ryhmien valintaperusteet www.opintopolku.fi


3.8.2019 8:00

Aloittavan opiskelijan opas - ryhmien aloitusajankohdat

Tervetuloa Lapin AMKiin, uusi opiskelija! Olemme laatineet opassivuston jotta saat opintosi sujuvasti käyntiin. Alkavien ryhmien aloitusajankohdat löydät myös oppaasta. Lisäksi löydät oppaasta Monimuoto-opintojen opetusajat (lähipäivät) sekä lisätietoja antajan yhteystiedot.


4.6.2019 12:30

Ohje todistuskopioiden lähettämiseen

Oma Opintopolkupalvelusta voit tulostaa itsellesi tuloskirjeen. Hyväksytty opiskelija voit toimittaa tutkintotodistuksen lataamalla sen hakemuksellesi tai lähettää se salattuna spostina tai postitse. Lapin amkin käyttämä palvelu mahdollistaa luottamuksellisten sähköpostien ja liitteiden vastaanottamisen esim. todistusjäljennökset. Alkuperäisen tutkintotodistuksen tarkistus: Ota alkuperäiset todistuksesi mukaan kun aloitat opiskelun.


3.6.2019 9:12

Ammattikorkeakouluun.fi

Sivusto on tarkoitettu ammattikorkeakouluopinnoista kiinnostuneille, opinto-ohjaajille ja kaikille korkeakouluhakua ohjaaville toimijoille. Löydät tietoa ammattikorkeakoulujen suomen- ja ruotsinkielisten ammattikorkeakoulututkintoihin johtavien koulutusten opiskelijavalinnoista. Voit myös tutustua ammattikorkeakouluopintojen sisältöihin. Tietoa ammattikorkeakoulujen tarjoamista englanninkielisistä tutkinnoista ja ylemmän ammattikorkeakoulun tutkinnoista löydät ammattikorkeakoulujen omilta verkkosivuilta sekä Opintopolku.fi -palvelusta.


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK